<3

jag tycker om dig.... <3

Marknadsdagar, Inflyttningsfest :)

Kiviksmarknad, jag och Marlene min praktikant :) vi jobbade häcken av oss på morgonpasset så vi kunde åka till kiviksmarknad med moa och hennes kompis :) innan dess var vi och handlade cider till mig så jag kunde dricka något gott där :) mums. handlade ett par skor på sportoutelt i kivik. sen gick vi runt på kivik och hade allmänt treevligt. Jag och Marlene e typ helt galna :) eller vad tycker du tomas? haha. nämwen det var kul, sen träffade jag Anderas där, han drack oxå men han var inte lika berusad som mig sa han, men sen sa vi att vi kunde snacka där hemma istället så det gjorde vi. sen blev jag plötsligt fyrabarns mamma med alla barnen när marlene och tomas skulle åka karusell, den enda karusell jag åkte var radiobilarna :D haha. sen fick vi köra hem och sova, vi skulle ju ändå upp tre på natten igen. tack marlene för den turen :)

Sjöbomarknad, på torsdagen var jag där en runda med Emma, Daniel, Eva och Geir mkt trevligt. sen på fredag var jag där med elli så drack vi lite med frontan och co :) mkt trevligt :)  träffade tilda och nårra andra :D saknar mitt gamla liv lite, alltså skolfolket och folket från svedala :( men det var trevligt sen kom Anderas och hämtade mig och Elli, så åkte vi hem sen gick jag in och la mig hos Anderas.

sen var det Pers inflyttningsfest var hur rolig som helst. var skönt att träffa alla sen skolan. har verkligen saknat dem!!!  maten fixade jojo :) mkt gott och spriten flödade :) haha. jävlar exakt alla fick in ett fylleslag kändes det som ;) folk flörtade höger till vänster haha som vanligt ;D men vår egen självaste per blev fyller av sin egen chef.HAHA och fick gå in och lägga sig några timmar.haha. var så himla kul att träffa alla igen, man inser verkligen vad man har missat när man itne e med dem.
Skurups NP04JB kommer jag ALDRIG GLÖMMA
Jag älsklar er!


Sommarrocken :)

torsdag eftermiddag körde jag från sjöbo så jag skulle kunna komma hem och umgås med mina vänner och såklart skulle vi till sommarrocken :D på torsdagen var vi en stund hemma hos mig innan och gjorde oss i odrning och drack lite, sen begav vi oss, givetvios spelade HAPPY HOUR sjukt jäkla grymma e dem ;) svedala har mig att tacka. givetvis e det ju jag från början som har lärt folket att lyssna på dem :) men torsdagen riktigt rolig och efterfest blev det oxå :)

fredagen, då var det på det igen :) ut och röja i svedala. flickorna och jag var hos mig innan, fixade oss och drack berännvin :) såg markolioo, JODDLA MED SIV, The Ark, hade hur kul som helst :) sen bar jag och jojo hem till famlijen söfgren på efterfest, hade skit kul. Oliver mitt hjärta skulle ju sova hemma hos mig så han fick min husnyckel.han lova att inte somna så han kunde öppna dörren när jag kom hem, men vid fem på morgonen fiock jag springa ohc se om jag kunde hitta sovplats eftersom han däckat på soffan. jag hittade sovplats men ville ju sova hemma. men ne det fick jag tydligen inte av Oliver, hygglig man var och lämna ut hela lägenheten och så öppnar han inte ens.haha. men vi fixade det dagen efter ju. men fredagen var galen, tack Jojo för vi drog på efterfest :)
 
Lördagen
, då var vi hos min syster innan :) alltid lika trevligt att vara där, vi käka mat, jag elli, nattis och anna. men först var jag och anna i tbg och checka kläder och hämtade nathalie. sen körde vi hem, min bil dog ut. den kokade alltså. mkt tråkigt :( hehe. sen var vi hemma hos syrran några stycken, drack spelade kortspel och gjorde oss ordning för kvällen så vi skulle bli heta som få ;) haha. nämen sen begav vi oss ner till rocken. shakade as till perkles eller va säger ni tjejer ;)? jävlar vilket ös där var :D Sånt stöttar jag, därefter var det Timbuktu :D älskar verkligen hans musik ;) sen träffade jag rasmus, du verkligen underbar. åkte till mc donalds med hans kompisar, sen tillbaka och träffa anna och Nathalie. sen satt vi och smsa sen fick dem komma och hämta mig så åkte jag med dem ut där dem bodde och drack lite till sen däcka man till. haha. sen var det ju faktiskt inte bara jag som sov borta eller hur Nathalie? HAHA, man får väl vara ung och dum ;) haha. nämen sommarrocken var riktigt rolig i år. kul och se alla svedala folken faktiskt, hade ju inte varit hemma på ett tag. sen att man såg en och annan som man helst hade velat skippa men vafan, dem gjorde inte mig ngt iaf. fanns ju lite pinsamhet i det hela. haha. men tack alla för sommarrocken :) Galenskap!!!!

RSS 2.0