heeelgen på ystadfestivalen :)

helgen har varit härlig, en massa sprit drickande :)
först har ju hela veckan bara bestått av en massa jobb, och dessutom fick vi hem 25nya kor som aldrig gått i mjölkgrop innan. herregud säger jag bara, fy fan vad dryga dem var, dem skulle ju verkligen inte gå in dit vi ville :/ nä dem gjorde allt för att undvika det, helst hoppa och fly från oss. haha men nu så går det förhoppningsvis bra med dem får höra med svenne hur dem varit i helgen.haha.
annars har det varit ystad för hela slanten :) var där redan i torsdags en sväng med anderas :) gulligt nog så körde han så jag kunde ta en cider, eller två ;) därefter var det att åka hem så vi kunde se om vi hittade spindeln på mitt rum, jag vaknade av en äckelspindel och vågade inte sova där längre.haha stackars mig. men nepp ingen spindel hittade vi alltså så sov ikke jag på mitt rum.

fredagen var ganska lugn på dagen när jag kom till jobb skulle vi käka tårta efter som Nisse ska sluta på jobbet :( mycket mycket tråkigt :(  han var en sån härlig gubbe och hur trevlig som helst. han hjälpte alltid en så fort det blev klydd med något. men han har lovat mig att han ska komma och hälsa på, åtminstonde mig iaf :) sen började jobbet, fick ligga på litta efter som jag hade några terrorister som ringde mig och sa skynda dig, skynda dig! men jag skyndade mig och var i ystad runt tio nyduschad och allt sen så jävlar skulle jag pella, dennis och nille dricka sprit. dem hade givetvis redan börjat men jag försökte komma ifatt :) nårra av svedala töserna kom oxå dit, fast dem hade nog missat att byta om.hahaha mjukisfjooonar :) thihi. men man var uppe och dansade och allt till ystadsrockorkester.hihi. sen blev det nog en eller två tabbar eller ne.. HAHA därefter läggdags för fröken Pedersen.

Lördagen
vaknade upp i husvagnen i ystad mycket trött och hade lite huvudbry men det löste sig sen. begav mig in i stan med mamma för att shoppa lite och givetvis fick jag napp denna gången härligt :) jag ville bara ha mer och mer, men det är ju inte så lämpligt att göra av med lönen direkt ju.haha.
sen körde jag tillbaka med lillen som min bil nu heter.haha. så tog mig en powernapp och sen gick vi och tog en fika på fritids baren i ystad, så härligt där är :) sen körde jag till willys och handlade till grillningen sen vad det hem och duscha och göra sig i ordning igen. sen kom fiia med familj till ystad,( våra familjer känner varandra) så vi satt och drack litta innan vi drog in till ystad, in på Donna Gina gick vi, givetvis tog jag min favorit Tequila ROSE  den sitter alltid där den ska :D tog väl tre, fyra sånna plus en doolys guttans! sen begav vi oss in till tivolit, träffade en massa där. och såklart Calle så himla härlig du e :D glömmer det varje gång, kan bero på att vi träffas för sällan. men det ska bli ändringar. träffade lite folk från skolan med :) och sen åkte jag varenda karusell gratis men man kunde inte åka för många för dööölig blev man.haha. in i öltälet och fortsatte dricka, sen träffade jag dig en stund och fick en puss eller två ;)haha sen blev det ju lite tjaaafs men det har löst sig nu.haha. sen ringer liiinus och vid två i natt så var jag på väg till sjöbo, litta halvgalet ju. haha. men jag träffade ju elin och hennes kompis elin så jag fick skjuts hem med dem två :) tack. elins kompis elin och jag spana pååågar och den ena kom från london och då blev jag ju nerkärrad, me love london.haha. och elin tyckte hans kompis vaa het vilket dem var iförsig ;) men sen så åkte vi tilll sjöbo och fråga mig ikke varför jag gjorde det?! spännig i tillvaron kanske? sen väl uppe hos linus snackar vi litta sen så somnar båda två typ direkt och imorse vaknar man i princip av att man får en kudde i huvudet.haha tack för den liksom. sen så gjorde linus frukost med ny värmda bullar hihi tack :) sen kom tiiilda :) vi snacka litta sen åkte vi till ystad. sen körde jag hem, satte igång en maskin tvätt och nu e jag inne på min tredje maskin vad duktig man kan vara.och jag har tillochmed varit på svedala marknad idag, gud vad jag har hunnit med en massa. 
snart ska jag till ystad och grilla lite mat och äta jordgubbar med mammsen :)

btw min digitalkamera e paj och jag är den mest ledsna just nu.jävla möööög! varför kan inget bara fungera?!
 ne nu hoppas jag tvätten snart är färdig så jag kan köra ner och äta sen köra hem och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon bitti, redan kl tre kommer klockan ringa usch!!!

Shopping inköp:
Kofta H&M rosa
Espirit tröja
Beckham parfym
5 cider

RSS 2.0