.kanske bowling ikväll

Lööördag, hade det såå skönt imorse, låg och drog mig i sängen med jocke till nästan klockan ett, så jäkla skönt.
Skönt att ha någon att vakna och somna med.. :) vid tre fick vi ett ryck till Nova, hittade inget. Sen åkte vi hem till mormor en runda, var trevligt :) fick låna Mama Mia filmen. Vi har ju inte sett den. Folk verka tycka den är bra. Är den det?

Kanske bowling ikväll, som det ser ut nu iaf :) ska bli trevligt, blev ju inget med törringe, sålde biljetten till Alexandra, tror hon har mer gäldje av den än vad jag hade haft tror jag...

Men men, vad händer för er denna lördag?

kommer lite foto sen gårdagen :)






jag och min bebis♥ visst e han söt?

nepp nu e ska jag kolla lite på filmen som går på trean och fixa till mig.

Hörs imorgon looovers♥


.mot trelleborg

vi har precis ätit hamburgare, bröd och pommes. Mums vad gott enkla måltider kan bli.
Nu ser det utsom vi ska till min papps. ska bara hoppa in i duschen först. jisses vad lat jag har blivit på senaste.

Är grymt sugen på törringe imorgon och har en biljett. men vill ju att typ min sessa ska med. och jockepoke :) men norrläning kanske oxå vill följa med, men problemet är nu biljetter till dem andra?!
Men samtidigt vill jag bara dra ut i malmööö city.Ajua dem besluten får jag ta sen, ska jag ha biljetten eller inte?!
HJÄÄÄÄÄLP!

Ne nu kallar duschen sen bär det av mot trelleborg.

Ha en mysigfredagskväll



.kanske till pappsen

Härliga fredag, visst är det skönt med helg?
är det bara jag som alltid längtar efter helg, nästintill hela tiden längtar man :)

Idag har jag inte något som står på min lista, ut och gå blir det förmodligen i alla fall.
Sen har jag pratat lite med min lilla syster, hon vill att vi ska komma och hälsa på hos pappsen. Så vem vet, kanske blir det en tripp till pappsen. Och då kommer förmodligen min kusin och hennes pojkvän oxå dit. Hade varit trevligt.
Det tråkiga är att Jocke är sjuk, eller ja han sa det imorse och ville inte jobba. Men jodå han kör till jobb, så jag hoppas han piggnar till, tills ikväll. jag är inte så glad för att sitta hemma. hehe.

Och imorgon, fan vad jag vill ut! jisses. tänker på galna partynätter som varar hela natten, jisses så skoj det var :)
nepp jag måste ordna något. Vill inte bara sitta här hemma och häcka, även om jag är sambo så är inte min första priotering AHH vi sitter hemma det gör vi om fredagarna för då e det let´s Dance hihi. Nä jag vill dansa på lördagar, jag saknar mitt dansgolv..

Mammi skickade ett sms innan idag, kändes skönt att veta hon kommer ner lugnt och skönt. Nu hade hon det toppen, saknar dig mammi♥

Nepp om man skulle äta en nyttig frukost och känna sig duktig för en gångs skull :)

ha en fortsatt trevlig fredag, skriver mer senare

.jävla kattmat

Har ni ibland dagar då ni känner er helt värdelösa?

Jag har mina sådana dagar hela tiden känns det som, inget blir bra.....

Och jag fick inte lämna tillbaka kattmaten,vilket gjorde att jag utbrast i gråt och nu sitter jag här deprimerad, och tycker allt går åt helvete...
det är inte bara kattmat utan hade jag haft ett jobb hade jag inte brytt mig. men nu har jag inte det. har inget att leva på i febuari, just därför var det korkat att handla den för nästintill 300spänn...
idiotiska jävla kattmat... hatar den!
men om man har kvitto, oöppnadpåse. varför får man inte lämna tillbaka den?!

Kommer gråta och ha ångest hela natten, jissses

gud vad jag hatar mig själv ibland!!!!!


.med beccsi och lina

Goddag mina solstrålar.
Torsdag, hmm. Idag har jag varit ute och gått en lång runda med beccsi och Lina, Så skönt det var.
Vi pratade om allt möjligt, tycker ni inte det är skönt att lätta ens hjärta?
Och sen är jag ju fast vid, hem till gården och våra bästa år. Är det inte bara såå bra?(ibland) hihi.

Idag har jag inte en aning vad som händer, komma på någon middag och lite sånt, hmm. Och i helgen vad händer då?
Jag vill till törringe sen vill jag ut stan... men jag har inte en aning. har ju inga biljetter till törringe, tråkigt men sant.

Ne nu får jag hoppas någonting händer, jag är så grymt sugen på shopping så det finns inte. Måste nog gå och lämna tillbaka kattmaten....hehe.

Och jag har pratat med min cuz i dag Tini, saknar ju honom. vill oxå vara där nere och glassa..

Ne jag skriver mer sen, ngt är fel på datan vet inte varför.dryge.

caaaio♥


.hjälper Caroline

Till er som vill hjälpa en pluggande mamma som behöver er hjälp. Hon behöver all hjälp hon kan få :)
Svara på dessa frågar och länka er adress i hennes blogg. www.sessyklapp.blogg.se så hon kan ta nytta av det.

frågor.
1. Vem är du? Som person?
2. Hur ser du på ditt eget liv?
3. Är du nöjd med dina val i livet?
Varför?
4. Är du missnöjd med dina val i livet? Varför?
5. Hade du kunnat göra något annorlunda? Hur?
6. Hur ser ditt liv ut om 5 år?
7. Har du hjälp av någon/någonting?
Ex. psykolog, läkare, tabletter.
8. Lider du av någonting? Ex. sömnbrist, beroende, sjukdom.

Mina Svar:
1, Jag är en glad person( är i en svacka som ni vet förtillfället), det finns ingen som alltid är glad 365dagar om året.
Är en snäll liten tös som dem säger, är sambo. Som person skulle jag nog vilja säga att det finns ingen som just jag e lik. Jag är liksom en bonnatös, med inriktning Mode, Shopping. Allt som är galet vill jag vara med och skapa, jag är trevlig, omtänksam, partytjej, vill alltid se det bästa i folk... vet inte riktigt vad jag ska skriva. Lättare om någon annan hade skrivit.hehe.

2, Som person vill jag alltid vara glad, livet blir lättare, jag älskar mode, Shopping. Jag vill jobba hårt, få betalt och åka på semester när jag jobbat hårt. Och så som jag ser på mitt eget liv, är det väl ganska lyckat. Första gången jag är arbetslös. Och kommer inte vara det länge till. Jag ger upp för lätt ibland, men jag tror att jag har gjort rätt.

3, Mina val, hmm. Har inte gjort så många svåra val.
Jag valde gymnasiet på Skurup, dem gav mig mina tre bästa år, ångrar ikke att jag gick där. Älskar ju livet på landet och kunna veta med faciet i handen att jag skulle ha ett jobb när jag gick ut. det stämde, jag hade jobb direkt.
Jag har även gjort en abort, för ca tre år sedan, det valet var ganska så rätt för mig. För jag ville inte föda en bebis när jag var 18 och inte kunna säga att jag älskade dens pappa. Utan vi bara träffades, varken han eller jag var redo. Men det är inget jag vill prata om så snälla varken vänner eller läsare fråga inte om det, det tar hårdare än vad man tror. Men när jag gjorde det valet visste jag att jag kanske skulle träffa en ordentlig kille, som ville kämpa för mig och inte bara få omkull en. Om ni förstår vad jag menar.
Ca två år efter träffar jag jocke som kämpar allt för att få mig, och efter 6månader fick han äntligen mig.
Det var svårt för mig att acceptera någon som älskade mig och behandlade mig bra, och ett år efter detta så är vi nu sambo, jag ångrar inget. Men vill verkligen att folk ska förstå att det är inte så lätt att bo tillsammans. Även om det kan verka som en dans på rosor...men återgå med mina svar. Ja jag är ganska nöjd med mina val, vissa kunde varit bättre. Andra sämre.

4, Missnöjd är jag nog inte, men jag kunde agerat på annat sätt. Men mina val och nu står man här, Visst vill man vara Sveriges snyggaste brud och så jävla grym. Men jag lovar, ni kommer se mig i tv om några år ;) haha. Däremot min dröm är jag missnöjd med, jag skulle tagit den i första hand! En dröm är en dröm man ska följa den. men det kommer kanske med åren.

5. Nepp tror nog faktiskt inte jag hade kunnat göra något annorlunda, jag kunde har skippat att bli sambo, men varför inte försöka. Om jag tror det är mannen i mitt liv så vill jag väldigt gärna bo med honom. Kan man inte det, då tror jag inte kärleken är så stark.

6, Oj, om 5 år så är jag antingen singel och lever ett hektiskt partyliv som kändis. Eller så är jag hemmafru med barn. Då jocke har vunnit allt inom Cross ;) haha.

7, just nu har jag ingen hjäp av psykolog, men har haft det innan. Jag led av svåra ångestattacker. Gick alltid med ett gummiband runt handen, sparade på allt och då menar jag allt, cola burkar, balsam, kvitto m.m. Sen vågade jag aldrig köpa något till mig. Var rädd för allt nytt. Kände skuld så fort jag slängde/köpte något nytt. Min kurator kom på att jag hade det när jag hade gått till hon två gånger. Därefter gick jag på BUP en gång i veckan. Som ett exempel, jag hade inte badat badkar på 4 år och tänkte jag skulle göra det i min lgh då jag bodde i lgh i Skurup. Jag låg kanske en kvart, halvtimme. Lagom varmt. när jag reser mig snurrar allt. jag känner hur illa jag mår. försöker kalla på Lotta som satt i rummet brevid. jag kallade ingen hörde, försökte ta mig ut ur badrummet. försöker ta tag i min dörr. jag når inte. trillar, får tag på dörren. kommer in i rummet, spyr ner matta osv. sen la jag mig i sängen. Kallde på lotta. hon kom, men hon hade inte hört jag kallade innan, antagligen kallade jag bara i huvudet. Det är bland mina värsta attacker någonsin.
Men nu är jag nästintill fri från detta, känns så bra att klara sig igenom. Tuffare än vad folk tror. Men nu ser det bättre ut, vill man så klarar man det!

8, Nu när jag är arbetslös sover jag fruktansvärt dåligt, drömmer mardrömmar hela tiden. Smygäter HELA tiden, vilket summerar min svulna mage och runda huvud. Jag är ju som beroende för godis cola. Sen vill jag ju gärna dricka ofta, men jag har dragit ner på det en del men folk kan ändå tycka och tänka om en..Men mår jag dåligt så gör min kropp även det och då går jag upp i vikt. Vilket är avskyvärt!

Det var nog det hela för mig, Jisses vilka långa svar. Men det var rätt skoj att göra, jag minns mitt liv igen. Hur allt har varit innan man blev vuxnare! tack Caroline :)

Och gud vad bra semestersvenskar är. vill bara ut och leva livet nu, reseledare osv. Någon som är på?

Nepp nu är det godnatt här,

goodnight sweeties

.tråkiga tvättstuga


vad tråkigt det är att tvätta, det är inget roligt alls.
Och upp och ner i trapporna drygt!!

Jag har sån ångest, köpte kattmat för 270spänn och nu ångrar jag mig. Hur ska jag göra, vill inte bara gå dit och säga jag ångrar mig:S ahhh ÅNGEST! Men men.....hur ska jag göra?


varit på intervju idag, ska dit på tisdag igen, prata med Gruppchefen typ. Spännande, se vad dem säger.
Emmsi har oxå varit här, trevligt :) sen har telefonen gått i varav i dag. thihi.


Nepp nu kallar min tråkiga tvättstuga!

Vi hörs ikväll och ni, glöm inte semestersvenskar och made in sweden ♥

.en liten utmaning

Utmaning!!
Jag har blivit utmanad av Reneé www.logaaan.blogg.se

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig:
1, jag blir lätt irriterad (nuförtiden)
2, är bloggberoende
3, har gått till psykolog för min ångest
4, tömmer inte kattlådan själv
5, saknar mitt galna partyliv (ibland)
6, jag vet att jag ska vara tärna minst en gång i mitt liv :)
7, kan inte gå i högklackat.. (bryter mina ben och ser dö dum ut)

Jag utmanar:
Siss: www.zasa.blogg.se
Emmsi. www.emmajeppsson.blogg.se
Rebecca: www.littlefootprints.blogg.se
Linda: www.honkallaslinda.blogg.se
Josse: www.miloo.se/josse
Elin: vet inte om den är hemlig
Naddie: www.naddiegoespublic.blogg.se

 
Ciaaao så länge♥

.ska göra det imorgon

Lovar att göra min utmaning imorgon Reneé :)

Nu är jag helt off, kommer sakna mammi när hon ska åka men önskar hon all lyx där nere.

Jag är såå nervös inför imorgon.

Nee nu kallar my perfect life


Goodnight sweeethearts


.Skid eller Sol?

Så tisdag idag,
planerna idag är att vi ska till mammsen och äta middag, Jag, Jocke, Siss och hennes små guldklimpar.
Mamma åker ju till Thailand imorgon, vissa har ju sån tur. Jag vill oxå.
Och på lördag åker Hanna iväg. stackars mig, bara jag kvar :/ haha.
Iför sig frågade min klass om jag ville med, men jag var i val och kval. Och eftersom nu jag går arbetslös så var det tur jag tackade nej. Och sen e jag nog mer för solsemester än skidsemester. Men man vet aldrig, jag som aldrig stått på ett par skidor är kanske ganska grym (or not). thihi.

Men vad tycker ni är bäst? Skid eller Sol semester?
Sol: innebär shopping, ligga vid stranden, njuta av vädert, dricka goooa drinkar och se alla avklädda män ;) man behöver inte ha så mycket kläder på sig. haha.
Skid: snö, kallt, slå sig, ha massvis med kläder på sig, försöka åka skidor bakfull?!

nepps nu ska jag nog hoppa in i duschen, ska nog svara på Klapps frågor ikväll, så vet hon att någon hjälper henne :)
Skriver mer ikväll och då får ni veta frågor och svar :)




Byeee sweeties♥

.Du & Jag






.filmen bolt

Idag är det måndag,
en ny vecka, nya tag.

Och på onsdag ska jag på intervju, kanske inte det bästa jobbet, men jag får ett jobb. Och det innebär pengar!
Så vi får se helt enkelt, man får testa massa jobb som tar en framåt.
Det innebär erfarenhet, och det får man aldrig för lite av.
Är himla glad faktiskt.
Idag skulle jag egntligen träffat beccsi, men hon sover ju till ett, den lilla token.
Sen ska jag städa och laga mat, någon som har förslag på vad man kan äta, lätt och gott?
Har varit ute och gått med Lina i Skurup, prata och rensa tankar, väldigt skönt!
btw, filmen Bolt. Riktigt bra faktiskt, älskar Walt Disney filmer. Den finns att ladda ner redan.Skumt eftersom den inte börjat visas på bio än. Men vad skönt det är och ha sådana myskvällar.
Något jag hatar ibland är mina drömmar, dem är så dryga och jobbiga ibland, nästan så man skämms över vad man drömmer. Konstigt men sant.

Nepp städning måste göras nu.


Adjööööss


.mysiga söndag

Söndag:
Gårkvällen var skojsig innan allt blev förstört...Ingen utgång heller tråkigt, det bästa, jag slapp spendera pengar i baren, tar det i helgen istället ;)

En saker e säker, jag FÖRSTÅR mig INTE Svedalabor.....
Jag fattar inte hur dem orkar, vad dem håller på med.
Väx upp tillexempel..
Varför ljuga, kan man inte säga som det är.
Eller skäms man så fruktansvärt så man måste ljuga?
Eller förlorar man någon på att säga sanningen?!
Man förlorar lättare personen om man ljuger, eller har jag fel?

Nee nu ska jag göra mig ordning, jag Jocke och Jimmy ska köra och äta middag i ystad, trodde det blev mys ikväll men klart Jimmsan ska få vara med.
Nää nu tjatar jocke på mig.
Har legat i sängen hela dagen och myst. Riktigt skönt och mysigt är det. Ligga undertäcket och se tv.hihi.

Men ikväll ska det bli mys! bara jocke. jag, kissarna och filmen Boooolt.hihi.

Hoppas ni får en mysig söndagkväll

.varför finns man till?

lördag, utgång.

Inget blev som jag tänkte!!!

Ovänner...

jag undrar egentligen varför jag finns till?
för jag är nog inte bra på ngt.....
Ja ni har rätt jag är nere i en svacka!

Nää nu ska jag ut och festa och försöka tänka positivt :)

.billigare med hemmalagad

Äntligen fredag,
innebär massa mys!
Och festligheter oftast. Undrar vad denna helgen kommer att ge.Till Aleeex på hemmafest, eller med Systrarna Nerheden på utgång. Även Klapp och co var sugna på utgång.  Vi får se vad ekonomin säger.
Men Idag ser det ut som att jag och Jocke bara ska ha en lugn mysig hemmakväll. Baka hemmalagad pizza. Mums!
För det första blir det mycket godare, du kan göra den precis när du vill. Och dessutom är det mycket billigare att göra en egen pizza. Dessutom blir där inte alls lika mycket fett som där blir när du beställer hem en pizza.
Massa anlednigar till att göra hemma lagad Pizza!

Vi kommer nog givetvis se på Let´s Dance, tycker det är så skoj att se på det. hihi. När det ena paret e asbra och det andra paret kan inte alls. Men det bästa är att alla försöker sitt bästa. det är ju huvudsaken :)

Nixpix nu ska jag ta en risifrutti och sedan ska jag gå en lång promenad.
Hälsosam och frisk.
En del av mina mål.

Och sen har jag tänkt lite. Min pstav ska ut detta året (har jag för mig).
Vilket skydd är bra, jag menar jag är så glömsk så att p-piller är ju inte bra för mig då.
Hmm, har ni några tips?

hejdåsålänge ♥

.ny start från imorgon

  1. ut och resa
  2. bli solbrun
  3. gå ner i vikt.
  4. handla hem snygga kläder
  5. få en het ny look
  6. bara vara mig själv


när ska allt detta hända?

Jadu jag börjar från och med imorgon!
Sola, hitta ett jobb, shoppa när jag får lön.
Få hitta en snygglook.
Träna och sådant gör jag lite smått hela tiden..
tyvärr så älskar jag ju godis och Cooola. INGET bra alls.
Jag startar imorgon. jag ska klara det.

Nää nu ska jag snart sussa, verkar bara ge otur när jag se handbollen så jag blickar bara ditåt ibland, fast jag är intresserad av det.hihi.


.vad betyder egentligen en blogg för er?

En blogg e egentligen mer än en blogg.

Vad betyder er blogg för er?

Visst är det skönt att bara skriva ner allt vad man tycker och tänker. Om man är ovän med någon eller inte.
Hur dagen har varit.
När man känner att man verkligen är lycklig, vill man att andra ska veta?
Om fem år skriver man kanske inte lika mycket, men man har en "bok" att kolla tillbaka hur man mådde hur livet kändes då.

Jag älskar min blogg, jag kan skriva allt om hur jag mår långt där inne, till min största dröm.
Istället för att folk ska fråga så fort man e nere, vad är det. vad har nu hänt?
Läs min blogg. Förstå mig!
Jag har svårt att berätta om mina känslor rakt över till personen..


Är det bara jag som känner att en blogg är till för så mycket.

Man förstår andra, deras liv är inte perfekt men dem är på väg mot ett perfekt liv. eller så mår dem kasst och behöver hjälp upp mot ett bättre liv..
ja jag vet inte.
Man har kanske inte 170 kommentarer. Men man ser ju att man alltid har läsare...


ja jag satt då och tänkte på vad betyder egentligen en blogg..

för mig ser jag den som en hobby, en hobby som låter mig gråta, Skratta, hata, älska.

Låter mig vara den jag är! En person som lever ett liv, i sin egen gång. Som gör misstag, som älskar, som kämpar!




Jag kämpar, jag ska gå ner i vikt, bli en riktigt söt sessa. Och vara såå glad och pigg som jag var innan.
Jag ska kämpa♥


.efter semestersvenskar


Jag vill ut och resa, nu bara iväg.
Efter semestersvenskar vill man ju det ännu mer!!

Nä nu ska jag gå och gråta över att jag inte kommit någon vart i livet...

Jäkla möööög!

Jocke har faktiskt bakat kärleksmums idag, hihi. Jag hjälpte oxå till lite grann. Blev gott till semestersvenskar och nu till Made Of Sweden!
.



Goodnight tears♥





.Pärlan gick inte

Redan onsdag, tycker ni inte att tiden bara går?
Snaaart fredag ju.hihi.

Jaha denna dagen vet jag inte vad som händer. Ut och gå lite, prata ned Arbetsförmedlingen osv. Jag tror iaf det.

Det råååder babybooom överallt. Nu även i Skurup...
Jag kommer inte säga mer... Förrens man vet den riktiga sanningen.
Babybooom.

Men i måndags gick inte pärlan igenom, tråkigt men sant. Men jag hade inte förväntat mig något annat heller.
Men skoj hade vi där iaf. Men hoppas att den går igenom nästa gång iaf :)
Igår kollade jag och jocke på bil, en Auuuudi. snygg som tusan, till mig iaf :) Jag vill ha!
Nee  nu drömmer jag igen..hihi.

Fan vad jag är på shoppinghumör..
Vilka e era favortiaffärer?
Jag vill ha nya snygga klänningar/toppar osv :)

.arbetslös

Denna dagen har hänt en del...
Jag sa upp mig och lämna in sakerna på mitt jobb.
Med en mini lön så kan jag lika väl sluta...
Så nu är jag officiellt arbetslös, men jobbar extra på gården.
Sen ska jag till afm imorgon. Dem behöver ju alltid folk på vården. Så vill man ha jobb så finns där!

Annars har min dag varit bra, varit med Aleeex, tur jag har henne var gång jag har bekymmer med det dära jobbet och en massa annat :)

Tycker v'äldigt synd om min ena speciella vän och deras familj, jag beklagar sorgen. Han var ett sånt charmtroll

nepp nu ska jag gå och se my perfect life, det verkar så bra. Kanske min framtid? allt lyxet :)

Jag har problem, 31 vart ska jag. Törringe eller Tingvalla?
Snäääälla hjäp mig, alla möjliga om du så känner mig, hatar mig, älskar mig eller bara e lite intresserad eller ja bara något,. I need help.
För på törringe hade det varit svin skoj, festa med Siss, Klapp och Co :) Tingvalla, Joddla innebär massor folk.

Grattis Obama, nu e du president, gör världen bra :)

Nee nu ska jag krypa ner och se mitt perfekta liv.

var tvungen att leka lite, en gammal bild som elin tooog..Haha!

Goodnight sweethearts♥


.mycket bättre idag

Vi hade det jättemysigt igår,
jag hade lagat mys middag till Jocke igår när han kom hem från jobb.
Sen myste vi och bestämde oss för att bada. ( vilket är mitt första bad tvåan i gymnasiet)
Vi tände ljus och sånt mysigt.
Så romantiskt mysigt har vi nog aldrig haft det innan.
Jag blev väldigt rastlös mot kvällen när vi såg på Idrottsgalan, det var intressant och skoj att se alla som hade lyckats.
Så jag plattade Jockes hår, hihi. Sen efter idrottsgalan gick vi ut och gick en runda, nyårslöftet vet ni :) thihi.

Så det är mycket bättre idag, pratat ut och sådant. Känns mycket bättre.





Jag älskar dig Joakim ♥


.kanske slut?

Slut eller inte?

Jag orkar inte mer, allt faller bara samman. Jag försöker vara stark men det är inte det lättaste när inget går som man vill.....


.ut och gå efter en inflyttningsfest

Så nu e det söndag, trött och sliten är man.
Hade faktiskt ganska trevligt igår.
Hoppas ni andra oxå hade det..
Förstod inte hur alla människor fick plats men finns det hjärterum finns det stjärterum har jag hört.
Var mysigt och trevligt.
Blev bara så besviken, man kan faktiskt höra av sig om man inte vill komma, inte har tid..
Men idag är det försent...
Jag bjöd många men mest joakims vänner dök upp.
Kändes verkligen bra för mig ju.
Ingen hörde av sig eller ngt..
Tack!
Tur att Emmsi & Anna kom och stanna hela natten, för ni gjorde min kväll :)

Nee nu ska jag gå ut och gå en runda, känner att jag har så grymt många tankar i mitt huvud...
skönt att gå ut och gå efter en inflyttningsfest här igår. Här luktade illa och såg förjävligt ut imorse...

Livet är hårt, tugnt, deprimerat och fruktansvärt svårt och jobbigt för mig just nu.
Och att jag ska besiktiga bilen imorgon gör inte det bättre när jag vet att pärlan inte kommer gå igenom..
tyvärr bad jag ju Jocke att fixa den men han sköt upp det tills ikväll och då finns där inte mycket att göra innan imorgon...
verkligen vad jag behöver nu.Ännu mer utgifter.

Bilder, snack osv från festen kommer en annan dag när jag är på bättre humör...

.Pappsen varit på besök

Sååå lördag, Woho

Idag har pappsi och min familj på hans sida har  varit här. Jätteskoj faktiskt, prata om allt möjligt.
Bla om att vi allihopa ska åka till Öland en vecka. Hade varit jättemysigt och skoj.

Och nu ska vi snart iväg och åka skridskor, trodde det skulle bli inställt men Jocke vägrar ge sig så, så nu ska vi och hans kompisar iväg och åka skrillor i trelleborg. Nice. Isprinssesan är tillbaka :)

Ikväll blir typ som en inflyttningsfest här. gallaj älskar jag..

Vi ses ikväll sötnosar♥


.meddo i svedala


Nu sitter jag här och funderar om jag ska gå och sola. men är inte så förtjust i Skurups solarium.
Nä jag gillar meddo i svedala.
Sen vill jag testa sån här spraytan. Det verkar super bra men 300 i veckan är väl till att ta i. Eller?

Men nu ska jag gå en runda eventuellt till solariet.

Vi hörs ikväll


.städat bort julen

Godmorgon allesammans.
Äntligen fredag så skönt.
Satt uppe igårkväll och sökte några jobb, så nu hoppas vi på tur.
Vi städade ut julen igår, har knappt några saker kvar. Inga dukar eller något. Haha.
Nu ser man vad man behöver införskaffa. Tråkigt men sant. Ingen gran, inga ljusstakar. Gaaah så tråkigt. Men nu längtar jag mot våren och sommaren. Hoppas den kommer fort.

Tänkte att jag skulle gå upp såhär tidigt idag för att jag inte ska vända på dygnet. utan hoppas jag ska kunna somna ordentligt och i tid.
Mitt jobb har möte idag, men är inte alls road över att köra dit så jag stannar hemma. Ska ändå sluta där så.
Jag är bara så nervös för att säga upp mig. Jag är väl rädd att dem ska bli arga på mig, men hallooo liksom jag kan inte jobba gratis, och har man en dålig dag så säljer man inget. Så sista månaden var ju katastrofal för mig.
Nepp ska försöka ta mig i kragen och säga upp mig.
Jag behöver hjälp!

Men fredag idag det innebär Let´s Dance ikväll, sen ska vi iväg till huset och kolla på det sommarhuset som vi kanske ska bo i under ett tag. Men vi får se vart det leder. Sen ska vi vara hos grannarna och spela spel och ta nån cider eller två..

Imorgon ska vi nog ha fest här hemma, ni är välkomna ;)

Nepp nu vet jag inte vad som händer, tittar på The Vocie med Blondin Bella som gäst. Trevligt :)

miss you♥

.fick en pojke

Torsdag
Så fick jag just reda på att min f.d chef fick en påg :)
hihi så skoj!
Sist vi prata var han hundra på att det skulle vara en flicka som skulle heta Elna. Men idag blev det tydligen en pojke som var beräkna på nyårsafton. hihi.
Jag glädjs med dem i alla fall :)
En bonapåg kommer det säkert att bli, kobonde. hihi.

Sen har jag pratat lite med Anderas, var så länge sen. Igårkväll satt jag och läste mina gamla inlägg. Helt sjukt.
Men å andra sidan verkade jag mer lycklig och fri. Kan vara för man har glömt hur man mådde då.
Min msn klyddar som fan, är så drygt!

Nä nu ska jag ut och promenera lite. tycker jag ser lite sol lite här och var, hihi.

have a nice day.♥

.hoppas på sömn

Idag/ikväll hoppas jag att jag kan lyckas somna när jag lägger mig.
Ska ut och gå en liten sväng till för att hoppas att man blir tröttare.

Vad tyckte ni om dem nya programen idag?
Semestersvenskar
eller
Made in Sweden
vilket var bäst?

Sovgott sötnosar♥


. så drygt att inte kunna somna

FANDÅ!
Att jag inte ska kunna somna,  vridit och vänt mig hela natten. Gick ut och satt igång tvn. Kollade lite och sen var där inget intressant.
Starta datorn och började prata med Angelika där. Har inte pratat med henne på år och dar. Hon e ju i Austrailen den lilla glidaren. Och gissa om hon har övertygat mig till att åka dit. Japp det kan jag lova er.
Här sitter jag fyra på morgonen och tänker på Nya Zeeland/Austrailen. Och varför jag inte kan somna.
Fy fasiken vad drygt det är.
Vill bara kunna somna men kan ju inte somna nu. Då sover man ju hela dagen... Hmm.
Hur ska man göra?
Bekymmer bara finns hela tiden. Hur stänger man av dem?
Samtidigt som man vill drömma sig bort och verkligen önska sig denna resa utomlands...

Nee nu tror jag snart jag ska steka lite ägg. Börjar bli hungrig mitt i allt och dessutom vet jag om att jocke älskar det på mackan så kan ju göra lite nytta nu när jag är vaken. Ser även på Nikolaj & Julie :)
Sen tror jag att jag ska ut att gå en runda.. hihi.
Nu tror jag helt plötsligt att jag ska vara vaken hela dagen ut. Aja det återstår att se.

Ha en mysig onsdagmorgon!


.vem skulle inte vilja ha detta jobbet?

Om ni har kollat i metro idag, så har ni säkert sett detta jobbet.

Jobb och Karriär

Sökes: semesterfirare, lön: 140 000 i månaden Nu kan du söka drömjobbens drömjobb, som går ut på att resa längs stora barriärrevet.

Vem skulle inte vilja ha det jobbet?
Jag hade inte tvekat en sekund till att söka!
tror faktiskt jag ska söka det. Fy vilken lycka det hade varit att få ett sådant dröm jobb.

Godnatt alllesammans!

.inte lönt att jobba för små slantar

Tisdag
och det är redan en dålig idag.
Hoppas dagen blir bättre mot kvällen.



Har prata med Aleeex idag, Skönt.
Min fdjobbar kompis. Hon jobbade oxå på försäljningsföretaget. Där jag jobbar nu. Men hon sluta..
Vilket jag oxå förmodligen kommer att göra. Känns inte som det fungerar för mig längre. Bara för man inte lyckas sälja så ska man väl inte ha sååå dåligt betalt?
Tur jag har henne att prata med, vi pratar om allt.. Och vi ska kanske ses till helgen. Hade varit skoj :)
Nä jag kan jobba extra på gården istället tills jag hittar ett annat ordentligt jobb.
Med dessa små slantar är inte lönt att jobba...
Tur jag har Lina som jag kan gå ner till hela tiden istället för att sitta här hemma och inte veta vad jag ska göra. Hon borde bli trött på mig.Men det hoppas jag inte :) hihi.

Nixpix nu väntar jag på att mamma ska komma, vi ska till Sjöbo och kolla husvagnen.

Ha en bättre tisdag än mig.


.Drömmar,val & beslut

Drömmar?

Hmm vad drömmer ni om?
Vad är era mål?
När vet man att målet är nått?
Vad strävar ni efter i ert liv?

Själv har jag ju drömmen att åka till Nya Zeeland.
Men ibland känns det som att den inte kommer slå in.
Och det känns ganska svårt. Att veta att drömmen inte slår in.
För jag vill ju åka nu i ungdomen.
Ja gärna när jag blir äldre oxå.

En annan dröm är ju ett hus/gård med hästar osv...
Men kommer det slå in?
Vet inte, Lina hittade ett hus på blocket. Tomelilla uthyres.
Det hade varit så perfekt till alla oss.
Riktigt skoj.Vi hade ju fått i princip två hus var.
Och det var med stall och pool. Så nice.
Men vadå flytta nu igen?
Vet inte om det är vad jag vill när jag precis målat om hela lägenheten.
Man kan ju hyra ut lägenheten i ett halvår och se så det fungerar först. Så man inte tröttnar och blir ovänner så lätt.
Och hade man bott där så hade jag inte behövt oroa mig för hyran...
Mycket är att mina vänner är mamma och pappa nu (eller inom tiden)
Och jag tror inte jag är redo för sånt.
Känns som jag vill upptäcka världen först....
Men och andra sidan så om det hade inträffat så hade man kanske blivit redo med tiden..
Jag vet inte..
Jockes mamma har ju bebis, hans 15åriga kusin ska oxå ha bebis..
Så där är ju redan en del bebisar i hans släkt, hihi...


Drömmar, Val, Beslut.
Det är så svåra beslut, det blir vad man gör det till!

Ta vara på era drömmar, uppfyll dem!
Lev & minns dem med glädje♥


.Siss&Jag

Min syster & jag.
Vi har varandra.
Pratar inte alltid med varandra men vi vet var vi har varandra.
Du hittar henne här.

Älskar dig Siss


.redan måndag

Tjooo allesammans!

Redan måndag
är det bara jag som tycker tiden går fort?
Kändes som det var julafton förra veckan, då man hade fullt upp med allt som har med julen att göra.
och nu ska liksom julsakerna vara borta strax. Gud så tråkigt.
Och mina vänner. kändes som det var igår Nathalie sa till mig, Tina vill du veta en hemlis, får inte säga det till någon.Ja KLART. Jag e gravid. Jisses och i nästa månad en lillsessan beräknad.
Det kändes som iförrgår när jag ringde Pernilla på sjukhuset och hon sa hon blivit mamma. Men det är över två månader sen. Jisses vad tiden går. Men jag är såå glad för mina vänners skull :)

Jahapp idag har jag pratat med dem på Securitas, ska söka in till dem. Ska bli intressant faktiskt. Hihi.
Men man ska väl inte hoppas på för mycket.
Men känner att mitt jobb som jag har nu är ingen lust att gå till.
Jag menar vem vill jobba utan betalt?
Har liksom fortfarande inte fått min lön. Jäkligt dåligt!
Ringa dem imorgon igen. Ahhh!

Idag händer nog inte så mycket. Har inget speciellt för mig.
Tänker på min Siss till max idag, önskar dig lycka till. Hoppas allt går bra för dig, jag ska se allt sen :)
Laga mat och fixa till mig lite.

Vad händer för er denna måndagen?


(saknar mina bebisar ibland)


.hem kommen från Siss

Så hemma igen.
Varit hemma hos Siss, noppat och snackat en massa så härligt och skönt.
Ont gör det som vanligt att bli noppad. Men kul att träffa både hon och barnen den lilla stunden dem var vakna :)


Nu funderar jag på att lägga mig i ett bad, hade varit mysigt.
Men nu ser jag på den A Lot Like Love. lite små gullig.

Hoppas er söndagkväll är mysig.

 
mina ögonbryn ser mkt bättre ut nu än där!(fast foto är taget i lördags på fyllan,det syns väl?)
Tack för hjälpen Siss!


.blir det kärleksmums denna söndag?

Goddagens allesammans.

Idag är det söndag, tråkigt men sant.
Tycker dagarna går fort hela tiden, bara springer iväg.
Denna dagen vet jag inte vad som kommer ge, älsklingen sitter här och vill att jag ska baka.
Inget jag är bra på.Hihi.
Kärleksmums. Det är så gott och verkar vara lätt att göra.
Men vi får se helt enkelt hur det blir.
Till middag blir det förmodligen en gryta med ris.
Jag har sån mattorka.

Ikväll vet jag att jag ska till Siss iaf, alltid trevlig.Och känns som jag inte träffat henne på år och dag. :(
Men ska träffa hon och barnen en stund. Ska bli skoj.

Nixpix borde ta och göra ngt, men är helt sliten denna söndagen. Fråga mig inte varför. Är väl jobbigt att var dag gå och se att ingen lön är insatt. Och att jag inte kan jobba förren jag får min lön, vilket innebär att jag kommer ju inte få en bra lön denna lönen jag ska ha den 25 eftersom jag knappt jobbat nu i Januari. Ahh någon som har förslag för vad man kan säga till lönekontoret.?! För det är ju egentligen deras fel att jag inte kan jobba nu.
Drygt.

Men nu ska jag nog se film, eller nä ta en dusch fräscha upp mig när Jocke bakar och lagar mat ;) haha. Om jag har en sån tur idag, hoppas på kärleksmums denna söndagen iaf :) hihi.
Sen blir det svedala till Siss och barnen.



Ha en mysig söndagkväll ♥

.Lördag och jag har åkt Skridskor

Jag är helt utmattad.
Vilken dag, har sovit tre timmar inatt. Är såå trött.
Vaknade av att Lina ringde och sa, FRUKOST. Skridskor sen!
Det var bara att dra något över sig och gå ner och äta bullar.
Vi bestämde igår att idag skulle vi åka skridskor. Trött,bakfull var det bara att ge mig sig. Men ångrar mig inte!
Hämtade Dennis i Svedala vid tolv. Sen in på Stadium och handla skridskor till Amanda & Leo.
Därefter Ikea en snabbtur.
Var trevligt.
Vi åkte till trelleborg och åkte skridskor där, eftersom malmö stängde redan två.
Men i trelleborg hade vi skoj, som jag skratta.Haha.
Ska fan börja åka skridskor, i början höll jag mig i sääärjen.haha.
Anledningen att vi valde sånt och inte åkte ute på en sjö var för att Amanda och Leo skulle med och egentligen för jag skulle ha en sääärj som jag kunde hålla i.Haha.
Och sen fick jag och barnen bestämma middag. PLÄTTOR. Mums!

Nu har äntligen min älskling kommit hem igen, en dag innan. Så skönt.


Vad tycker ni om mig i lockigt hår?


Amanda&Jag

Henke,Amanda & Dennis


Lina hjälper Leo och jag håller mig i säääärjen.

jag utan säääärjen :)

Jag hade en toppen dag, nu är jag helt slut.


.nu ska jag iväg och åka

Så nu ska jag strax bege mig. För vi ska nämligen åka skridskor idag :)
thihi.
Jag, Lina, Henke, Amanda, Leo och Dennis.
Kanske kommer Hanna in, om hon hinner och orkar hade varit skoj :)

Så nu får jag bege mig skridskorna kallar, thihi.

Och vad tyckte ni nu om Let´s Dance? Vem var bäst?

.lite lullig

E lite halv lullig nu. ska bege mig till jockes kompisar. Känns konstigt men ändå helt okej faktiskt. Vi får se vad som händer.

Jag har haft en mysig bra fredag.
Förutom jag saknar joakim. och vill dansa.....

Loooove♥

.kommer det bli en partyfredag?

Så nu har Jocke gett sig av till Dk. Väldigt tråkigt.
Men det är ju fina pengar.... :)

Idag har/ e jag med Lina, vi ska äta middag tsm, och med barnen såklart. Mysigt :)
jag tror verkligen hennes barn gillar mig, dem vill att jag ska sova hos dem. Amanda och Leo, vilka gullungar :)

Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut än. Jag vill festa till det lite grann. Elin är oxå lite party sugen så blir kanske ngt sådant. Kanske träffa Linsen och Martina oxå, är alltid lika trevligt.


Men givetvis ska jag se let´s Dance ikväll.
Har inte en aning om vem jag kommer hålla på, Blondinbella är en av favoriterna som jag vill se. Magnus oxå :) hihi.
Så jag hoppas ni dansar som tusan nu när jag spanar in er ikväll.
Kommer duka upp bordet med godis, och annat gott ;)
Önskar er lycka till ikväll iaf :)

Men då hoppas jag på en liten lugn partykväll, så man inte hinner sakna Joakim så mkt.
Kanske bäst att vänja sig inför sommaren eftersom han kommer tävla mkt med crossen.

Jag uppdaterar ikväll tror jag om vad som händer, om det kommer bli en partyfredag eller inte?

Saknar dig Baby




.partybilder sen sommras :)














har inget att göra så därför komma lite bilder upp, lite uppiffning skadar inte.hihi.





 


.kommer nog bli en tråkig helg

Det kommer nog bli en tråkig helg om jag inte...
har en världfest.haha.

Jocke ska åka iväg hela helgen, fick han just reda på. Vi behöver väl pengarna så det lär väl bli att han åker.
Kommer åka till Dk jobba där hela helgen, bo på hotell och sånt. Och så får jag stanna hemma. Det e orättvisst.
Stackars mig. Vad tråkigt.

Vill ju hitta på ngt men har inga pengar om jag inte får min lön.
Men men. Vi får se, kanske blir fest här ;)
Eller inte.
Men nu ska jag nog kasta mig i ett bad, har inte badat på år och dag. Sist jag bada badkar gick det åt skogen. Fråga Lotta, hon fick ta hand om mig efter mitt anfall.
Så nu sitter jag här, bada eller duscha?!

Och jocke verkar bara sura.. Men men.

Vad ska ni hitta på i helgen? :)


.tvättdax

Sååå  nu e det dax för att börja tvätta.
Inget som roar en men det måste göras. hihi.
Tänker inte jobba förren jag får min lön, så e det slutdiskuterat. Har inte fått min lön från dec än. Det är ganska dåligt. Så hela dec har vi levt på jockes lön. Ringde dem i fredags och frågade vad dem höll på med. Men tydligen hade dem inte fått in ngt.Och glömt att jag hade sålt. Men Hallå!
Så nu förstår ni kanske man inte är på topp och känner varför man ska jobba kvar där?
Man kan göra misstag men man sätter väl in pegnarna så fort som möjligt. Har dock fortfarande inte fått dem.
Så jag resunera såhär.
Ingen lön, inget jobbande. Hur ska jag ha råd att tanka bilen ens?
Så just nu är jag irriterad på mitt jobb och vill bara hitta ett nytt.

Har ni några råd och förslag?

och dessutom titta jag på våra bästa år. asså ibland hatar jag den serien men samtidigt kollar jag ofta på den.
Ahhh allt i den seriern är konstigt. haha.

Nää ska mysa med mina bebisar och sen ska jag gå ner i tvättstugan.

Dessutom ut och gå, måste röra på mig, det var ju lite i ett löfte.

Tittade i mina bilder idag och såg denna Pella gjorde till mig, Tack gumman, det värmde
Älskar dig med min vän♥





.vill mkt men kan inte åstadkomma det

Idag har jag städat heeela lägenheten. Den blev fin. Bättre än innan iaf. Sen blev vi bjudna på mat hos Christel.
trevligt :)

Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vända mig till...
Alla säger men gumman klart, hör av dig om det är ngt....
Men jag känner inte mina vänner längre känns det som.
Jag flyttade och inget kom på sin plats.....
Är det bara för jag inte festar längre?
För att jag är en allmänt förvirrad tjej?
Eller tycker ni fortfarande om eran lilla tina?
jag börjar bli orolig,
vill inte förlora vännerna för att jag flyttar ihop med en kille....

Allt e så svårt, sitter med gråten i halsen vet inte vad jag ska ta vägen....

Mkt beror nog på mitt jobb. jag vill så mkt men kan inte åstadkomma det
Klockan e typ elva på kvällen jag har fortfarande inte fått mitt schema för morgondagen.
Man vill inte alltid sitta uppe om kvällarna och vänta...


Och min resa.
Jag vill så gärna dit.
Hade ni stannat hemma för pojkvännen vill det?
eller hade ni rest?
Jag hade ju mål innan jag träffa honom,
ska dem bara försvinna nu?



.giftemål & maskerad

Såå
Det var ju giftemål i helgen. Våra lyckliga grannar gifte sig. Mysigt :)

Kvällen med giftemål och maskerad vad bra, jag hade skoj, jag dansade. Trots att jag var lite halvkrasslig.
Men jag hade skoj, vad mer kan jag säga. Skoj att träffa och se alla, god mat, kakor och tårtan :)
hihi.

Här kommer lite foto, bilder säger mer än tusen ord har jag hört.


Jag hjälpte henne att fixa känning och hennes hår. hon hade en fin ros i håret, men den syns inte nu :S
haha.
Snart gifta.


Gifta :D



Det nygifta paret får ris på sig. Hela Familjen!


älskling och jag innan vi begav oss till Svaneholms slott och se dem gifta sig.


jag fattar inte varför bilderna ändrar sig, så störigt. Har picasa. Någon som vet varför dem inte ändrar sig?
 Men ialla fall Agneta & Kon, vad tycker ni?



  



våra grannar :)







Alla var fint utklädda :)

.Nyårslöften

  • Gå ner i vikt
  • Bli sundare, få bättre hälsa & kondition
  • Skaffa mig en Hobby
  • Resa utomlands/boka resa
  • Stötta Jocke mer i Crossen(kanske)

Det är mina nyårslöften, jag hoppas jag lyckas med dem. Dem är ialla fall värda ett försök. :)


Goodnight loovers♥


.Så blev min Nyårsafton

Nu kommer min uppdatering av nyår :)
Lite sent, men bättre sent än aldrig.

Vi hade en helt okej nyår. Visste från början att jag ville ha ngt men det blev tråkigt nog inget.
Vi var ju först här hemma och åt. Sen åkte vi till Lenny och festa.
Jodå det var skoj, men fattar inte varför det slutar med att jag och jocke bråkar?!
Men vi slutade som vänner. Men att folk sitter och hackar på mig hela tiden, dessutom vuxet folk (inga som var hos Lenny). Och jocke säger inget, det är inte första gången han inte säger ngt. Konstigt att man blir ledsen. Och han fattar inte varför.
Fick även reda på att han tyckte det är så jobbigt att jag vill åka till Nya Zeeland.
Men det är min dröm, ska jag inte få uppleva den?
Hur hade ni gjort? lyda en kille ni älskar eller låtit en dröm bli sann?
jag har frågat om han vill med, men han har lån.... och då kan man inte åka.
Hade vi åkt så hade vi hyrt ut lgh i andra hand.
Men men. Här sitter jag med en vilja och han en annan.. Det är så svårt.
Men återgår till nyår igen.
Trevligt folk, trevlig sprit, fina rakter. Jadå den var helt okej :)
Vi kysste in det nya året. Och dessutom vår nya månad.
MYS!



    

  

Fick en del pussar på nyår.
Det ser ut som mitt bröst är utanför men jag garanterar att det är det inte med tanke att vi satt i vuxnas sällskap där. Så då fick man ha koll på dem små.haha.
Jocke trodde även man skulle hälla i sig Champangen, vilket ledde till att han mådde så kasst dagen efter.
Har dock ett flertal bilder men orkar inte sitta och ladda upp dem.




visst var han fin? min älskling
men nyår var helt okej, förra nyåret hittade jag och älsklingen på bus i någons stuga.haha.
Detta året behövde vi inte ens busa och smyga haha ;)

Men det jag vill ha sagt, Gott Nytt År, hoppas ni håller era löften som ni givet er själva!
Lycka till :)


.kommer att uppdatera

Sorry att jag inte skrivit, har inte blivit så bara.
Kan nog vara för att jag och jocke har aldrig varit lediga såhär mkt tillsammans.
Jag gillar det.

Och även har vi haft fullt upp.
Grannarna har gift sig, det ena och det andra händer hela tiden.

Uppdaterar en annan dag.Inom kort, I promise

Sooo long lovers♥


.kan inte somna

Alltid alltid alltid alltid

ingen bra dag.........

Kan inte somna om nätterna.

Mardrömmar hela tiden....

Vad ska jag göra?

Så jäkla drygt, kan inte somna. Därför jag sitter här tio i ett en torsdagsnatt och bara bekymmar mig över för så mycket.
Istället borde man kanske uppskatta det man har.

Klarar inte av det längre, jag står inte ut.

What´s wrong with me?

.Ett Nytt År

Så då var det 2009.
Då undrar man hur detta året ska bli. Något spännande som väntar en.
Nyårsafton var trevlig. Kunde varit bättre utan vårt bråk men förutom det så var den bra.
Och idag har vi dessutom varit tsm i Sju månader och träffats i ett år och en månad.
Tiden den går :) hihi.

Men som sagt, nytt år nya tag nya löften...
Skriver dem en annan dag.

Men nu ska jag krypa ner hos min älskling.
Bilder kommer senare från nyår.

Och dessutom har vi hyrt maskeradkläder idag, Jag ska vara AbbaAgneta och Jocke ska vara ko. Så kul vi hade där.

7månader och jag är lycklig ♥



RSS 2.0