.kojävel

jag hatar kor.... jag blev prylad av en idag. typsikt!!!

sparkad i huvudet, så nu har jag ont i huvudet, fläskläpp och svin ont i axeln..

jag vill bara skicka dig till det stället du inte vill till!!!!


perfekt look inför helgen ju ;) fläskläpp ont i axeln, och en bula i huvudet... kan inte mer än säga tack kojävel!

men ska bege mig dit igen..

skriver mer sen :)


.varför svårt?

usssch vad jag är trött, har varit i gång sen tre i morse :S det är inte alls min grej när klockan ringer kvart i, men vad gör man inte för sina små bebisar. haha.

provmjölkning ikväll hurra liksom, kunde jag varit utan men ikke.

som vanligt är det lika svårt att vara lika duktig på jobb som grabbarna, ganska drygt är det att man hela tiden ska kämpa och ha sig. men men det lönar väl sig i slut ändan får jag hoppas. men man tröttnar på att höra att killarna gör si, och så. det går mycket bättre för dem och bla bla. ahh, vad nöjd istället med att jag alltid ställer upp istället för att klaga. man kostar si och så. ge upp bara du hade inte klarat dig utan mig iaf! haha. och en sak till en annan, varför vara sur?tror inte där är något egentligen att vara sur över, men om man nu har så mycket vänner, sanna dessutom så bryr jag mig faktiskt inte. jag har frågat vad jag har gjort för fel, kan man inte ens säga vad man har gjort för fel, då känns det som det inte är så stort fel egentligen. utan man ska bara sura.. men men det e upp till dig nu..?!


jag saknar allt, skolan, livet med mina hästar ( speciellt Don-Philip) allt. jag vill bara virda tillbaka tiden ibland..


Varför ska allt vara så svårt?
om jag vill bli skiiit snygg e det svårt,
om jag vill gå ner tio kilo e det svårt,
om jag vill bli grym på en sak är det svårt.

 
fan vad allt är svårt.?!


hoppas jag finner en lööösning iaf!!!

kanske tyskland med jocke på fredag ;)thihi.

GALET PÅ LÖRDAG MED MIN PINGLA :D

<3

.lite snabb uppdatering

aha vart man då börja, har ju inte varit inne här på ett tag, har alltid en massa framför mig. sjukt drygt. som idag e det den första maj, jag har redan hela maj uppbokat, hur kul är det egentligen?!

under tiden har det väl hänt en massa galenskaper, jag och min hanna har varit ute på äventyr, ja jag och alla mina pinglor har jag varit på äventyr med :D

har varit på 20års fester, Matilda, Jimmy och Emmas :D riktigt kul. emma hade helt galna leker, fast det gilla vi ;) haha

 sen igår, valborgsmässoafton var jag först hemma, min "sambo" larsson hade fest med bönderna ;D trevligt värre, därefter bestämde jag och Hanna att det blev björka istället för slagt eftersom vi inte hade några biljetter till slagt, vi drog till björka och nårra andra hänkade på :D skojsigt. hade riktigt nice där faktiskt ;) shake as med min pingla. haha. fan vad det e kul och se när folk förvandlas, till det bättre :D att dem inser att man behöver inte en pojkvän för att få uppmärksamhet eller hur hanna ;) du lyckades j rejält igår! haha.
men igår var riktigt nice :)

Piiinglorna <3                                                

helgerna innan dess har jag varit med mina svedala pinglor, firat linn och nathalie, drog ut till slagt och galen full blev man där men innan dess spela vi bowling på big bowl:D, tingvalla med bönder och annat pack ;D fredarna har jag varit med Matilda och ystadfolket ;) niiiice.

och idag har jag träffat baby i 6 månader :) thihi.

det e bara så svårt. jag älskar verkligen mitt singelliv, samtidigt som jag kan ha det bästa framför ögonen på mig!
men mitt singelliv  e nice, så varför klaga?
-
det e bara baby jag tycker synd om, men jag kan inte hjälpa det, det e som ett beroende för mig att flörta lite snällt ;)


men whateveeer, livet går vidare,
ska till jobb imorgonbitti börjar tre, usssch!
men utan dem, inget jobb, utan mig ingen ökad produktion ;) HAHA, och det dära huset vill jag bara vara färdig med nuuu!!!!!!

men givetvis saknar jag hästarna , har inte varit där ute på jättelänge :( <3

vännerna<3


image16

RSS 2.0