.söndag 30 september bakfull

sjuk. idag e jag sjuk eller rättare sagt bakfull.
törringe igår med Oliver,Olhs,carlsson,Linder,Lenny,Matilda,Emelie,Kim, Oskar, Johan,todde,Henke och nårra andra :) mkt trevligt. thihi. full och galen som vanligt ;) skämde ut mig och trodde nån kom från australien eftersom han sa det. och bara pratade engelska med mig. givetvis pratade jag oxå engelska då. men i slutet av dansen började han prata svenska vadå pinsamt och dansat två danser och försökt prata engelska på fyllan. hahaha.
har umgåts med todde och Johan idag :) mkt trevligt. men ska nog till bollerup en runda sen kanske. todde ska dit och jag vill inte sitta ensam i huset så. jaja vi får se vad söndagen ger en :)
sett film med todde 50 first dates  tänk om man kunde hittat en man som gjorde allt det där för en.. gud då kan man verkligen skatta sig lycklig. älskar den filmen :D och den var en standardfilm på skolan. såg foto innan från skolan . fan vad jag saknar det. inte klokt asså.alla hyss och speciellt dem sista månaderna där.. i miss that time.

ska hem nu, ska bara ta tvätten.

jag behöver mängder av kärlek......
 


.Lördag 29 september


jag kommer sakna dig jätte mycket nu när du flyttar :(

men du har lovat att bjuda på romantiskmiddag iaf :)

kul och se alla igår, Larsson,Tallberg och ni andra har verkligen saknat er! måste träffas oftare.

ska ut till törringe ikväll med Oliver och co :D

får se hur det slutar.

har iaf varit istan med mamma en snabb runda, blev en bh, skor, tröjor m.m.. fan jag älskar shopping.

tur jag har dig där nere nu Malin :) sms terror på högnivå :) <3

jag tänker på dig 24 timmar om dygnet. det är ganska jobbigt.

.härifrån

hade bara behövt komma härifrån. inte tänka så mkt.  resa utomlands. men ne då pajar bilen. ahh :/ skulle på tjugoårsdfest i helgen då spyr jag och får gå hem från jobb.

jag vill så mycket men kan bara så lite...

ska förhoppningsvis till ikea imorgon med mamma :) men inget e hundra än.

och torsdagen när jag, malin, matilda,marlene,anderas,frans och patrik spelade bowling riktigt roligt :D haha., svenne skulle ju med men han somnade ;) haha. jag hade faktiskt kul:) maaauilin och tilda vfi får bli nunnor på heltid nu.. orkar inte med att bara kunna duga när han känner för det.!
fan!

och givetvis ska mitt simkort sluta att fungera så öfr tillfället har jag nytt nr 0761109109139 jag blir knäpp i huvudet på allt!

nä nu ska jag duscha hem och laga mat städa och sen ska jag se Viktoria Beckham :D:D min favorit <3



deprimerad..Tisdagen 18 september

helgen var trevlig fram tills söndagkväll klockan åtta

då körde jag i sönder min bil :(:(

jag har fan alltid otur!

är det inte någon som flyttar från en, är det inte någon som ska sabba något eller så kör man helt enkelt sönder sin bil. och hur lyckas man få ett håll rätt in i motorn?!...

Valla var trevlans, kul och se dig åtminstonde ;)

nä nu ska jag bege mig till jobb, ingen kommer och tar det ifrån en direkt. sen blir det hem duscha och bogsera hem blien... :(:( därefter Dr house och en rejäl stänkare behövs kanske. haha.

fy fan vad jag e deprimerad... Livet e hårt och orättvist.


Lördag Elli&Maaulin :)

såå lördag idag, äntligen :)

har varit hos sessan idag med, såg färdigt en natt på museet :) Sjukt bra :D:D
sen begav jag mig in till stan.. shopping såklart. har handlat två par nya stölvar :) nice. hade sweetheart annie med mig som smakråd.haha. vi två kommer fram till samma saker alltid.

och btw Svedala fyller 30 år i år :) Haha! Men GRATTIS till denna byhåla

sen nu pratade jag precis med Johan, bestämde lite inför ikväll :) thihi. ska hämta upp dem hos svenne sen bär det iväg till Elli och Malin :D SYPPE!!!

sen har jag ordnat efterfest med hos Marlene darl :), hur fään ska jag orka, men iförsig det e mig vi snackar om partypinglan sjääälv (iaf som de sa på skolan) :)

ne ska köra till sessan nu och fixa det sista på en så man kan ut ikväll :D

har ingen aning om hur kvällen slutar, men förhoppningsvis galen ;)

fredag 14September Sessan 25 :)

började med att gå upp tre inatt när klockan ringde ussssch
ibland bara hatar jag det!!!
sen var det bara att sticka till jobb och påbörja sitt pass. lite tyst och ensamt till typ fem i morse då kom svenne och tog in lunnarpskorna till mig :)  ordna det snabbt och så eftersom betongen skulle komma vid sju till det nybyggda stallet. så då var jag tvungen att vara färdig med dem korna sen var det bara att fortsätta på låg, sen var jag färdig innan åtta för då kom mjölkbilen, sen fixade jag allt fort som fän och vid elva fick jag köra hem :) behövde inte leka byggarbetare idag, vilket jag gjort två andra dagar ;) haha. hur dem nu vågade sätta mig på det, men det gick iaf bra ju :)

sen hem och duscha bege sig till svedala till tandläkaren för en undersökning :/ sen hämtade jag Mia på Sturup körde hem till hon och pappa. dem har fått fint i huset iaf :) kändes jätteskönt att träffa sina småsyskon, har inte träffat dem sen jag tog studenten, eller jo en snabbrunda på sommarrocken. saknar ju dem! mewn har lovat att vi ska träffas mer. och jag pratade även med min pappa. för en gångsskull kunde han prata med mig liksom. kors i taket. haha. men det kändes bra iaf.
sen körde vi in till själva tbg och jag ville ju shoppa som vanligt. känns som man e helt beroende av det nu :/ kanske inte det bästa. Ska ju fixa hela huset och renovera och allt nu i vinter :) nu när ni flyttar ska jag väl kunna stå på egna ben.. kommer vara svårt i med alla spindlar men nu kan jag ha huset precis som jag vill. jag och Emma har diskuterat :D
Sen körde jag hem och hämtade min syster hon fyller ju
25år idag. GRATTIS SESSAN!! så jag lovade henne att jag skulle umgås med henne och att vi skulle göra det hon ville och eftersom hon hade Bella kunde vi inte  dra ut. Så jag hämtade henne vi körde och fixade lite käk, hyrde filmer köpte massa godsaker :D MUMS!
filmerna blev  Bondgården, guess why?haha. och en natt på museet.. råkade somna till den sista men ska se den imorgon :) bondgården med dem vilda partydjurn var svin bra, tyckte iaf jag och Bella ;) haha. så vi har haft riktigt mysigt och hennes dag blev bättre än vad den skulle blivit sa hon iaf och det e väl tur man kan piffa upp någons dag.

nu ska jag bege mig ner i sääängen :)
imorgon ska jag hem till Malin och Elli förfesta innan valla och en massa classmates ska dit :D Me like! äntligen ska skurup ut igen :D

saknar allt..

och ska förmodligen åka till Londin inom kort :)

kan bara säga Grattis ännu en gång sessan, Älskar dig det e bara vi som e dem helgalna systrarna Pedersen ;) Brunetten och Blondinen :D


flytta

nu ska du flytta ifrån mig:(:(

 vet att det kan bli bättre för dig.....

men bara ännu värre för mig..


hur ska jag klara mig? vill inte vara ensam i huset där ute? alla spindlar? myskvällar..

e allt bara borta nu??

du var ju hur mycket som heslt för mig...

allt vi gjorde tillsammans...

städat huset med dig var alltid lika kul...

vet att jag inte vågat lita på dig, kan bero på att jag blev rejält sårad sist...

och även denna gången...

inget fungerar nånsin perfekt!!!

vännnerna?! jag saknar er!

dagen efter

usch då var jag och sessan i bunkeflo igår och festade. fy för satan. haha. toppad blev man och folket där, helt jävla crazy liksom. ibland blev man banemaj lite chockerad över hur folk kan bete sig. men aja som dem själva erkände vi blir inte kloka i huvudet när vi dricker sprit. jaja tänkte jag, jag har liksom druckit sprit med bönder och såna galna typer men dessa var jävlar ta mig inte kloka.haha. men jag hade kul, tänkte inte alls flörtade precis som som gamla tina gjorde förr vilket jag har saknat och gud vad kul det e ;) haha.
en och annan tabbe men vad gör det.. ;) och ett räligt märke på halsen!! sånt hatar jag.
idag mår jag inte alls bra. bakfull till max. och Annie och Per-Arne kom och hämtade mig imorse sjukt snällt. du e underbar gumman.
idag har jag och sessan diskuterat allt sjukt som hände igår. det blev en livshistoria :)
nä nu ksa jag gå och ta det sista i torktumlaren sen ska jag köra hem till mitt lilla hus, därefter kommer linda, min nya praktikant så ska hon sova över och lite så :) trevlnas. och nu får Anderas en mysig säng nu när jag tvättat både matta, pålakan,lakan,madrass ja allt till honom. fan vad snäll jag e. fast efter torsdagens incident var man nog tvungen till det.HAHA. råkade spy ner hans rum :/ vafan, elin,elle,rebecka, joakim marlene och alla byggarbetare vi la in ett jävla järn, eller åtminstonde jag.haha. och idag kom tilda hem från bulgarien, lyxlirare måste veta allt sen sweet :)

ne nu måste jag köra börjar tre i natt :(:(

jag vill inte!!

jag hade velat träffa dig, kunde kanske blivit bra mellan oss som johan sa, men samtidigt vill jag träffa dig som jag umgicks med inatt. du var verkligen mysig.

Vallåkra.

jag har ju helt och hållet glömt berätta om vallåkra, dumt av mig. haha. men givetvis hade jag lika kul där i år :D:D
mitt blonda jag kom och hälsade på mig där :D saknar ju dig jätte mkt, men har lovat att jag ska komma upp till hbg en dag så får vi ta och hitta på något :)
och på lördag dag åkte jag till helsingör med mamma eftersom hon fyllde år, där förgyllade jag hennes dag och även min egen.hade mycket trevligt, bara hon och jag.och givetvis handlade jag hem lite starka saker :) 
träffade en massa människor, alltid lika kul ;) alla e liksom galna där uppe precis som en själv ;)
hade annie och elin med mig, sen var ju lenny, linder,olsson carlsson, sara malin, Emma , daniel och en massa andra med där uppe :D ni gjorde det galet där, tack för det :) hade sjukt kul där. bara sprit och galenskaper - precis det jag älskar. och där uppe e jag glad när jag e singel ;) image2

sessan och jag

jag tyckte om dig... ska försöka att låta bli..men det kan bli svårt.. (L)

utgång ikväll med sessan :D ska till bunkeflo och festa, hon har tydligen något span där, får väl se om man kan ordna något till sig själv med ;) haha. nämen det ska bli kul längesedan det var hon och jag :D och dessutom till nytt folk det var längesen man träffade litta nytt folk känns som det behövs.

torsdagen var galen :) byggarbetande och bonatöser härligt :D

RSS 2.0