sööndagen 11 november, Galet :)

hmm nu e man tillbaka i svedala, emelies 20årsfest igår så jävla kul :D riktigt roligt att träffa alla igen och höra allt om dem man lärde ju ändå känna en och annan oxå ju :), nämen det var riktigt skojsigt och sen drog vi in till slakt i malmö WOHO :D det stället ska jag till fler gånger iaf, satan vad kul ädr var. laddad som vanligt, fyllan kommer allt oftare, varför kan man inte dricka med måtta? blir alltid så satans full och sen mår man som ett lik dagen efter :S nämen det var riktigt kul igår, shake loss och min siss kom ju sen :D brunetten och blondinen igång igen ;) nämen tack för igår allihopa och emelie hoppas din gårdag var bra :D det negativa med spriten e att när spriten kommer in åker vettet ut, det e nog faktiskt så.. linn allt löser sig, tack för igår mitt hjärta skönt att vara back on track on the dancefloor :)

träffade daniel i onsdags, kul och se dig :) sen i fredags var jag hemma hos kristoffer och åt middag checka film och sånt mkt trevligt :)

att jag alltid ångrar mig efter åt.... jag måste lära mig nu.. jävla mög, varför ska det vara så svårt egentligen?
jaha sen nu blir det bara jobb hela tiden. kan ju åtminstonde se framemot att åka till köpenhamn den 20november och se Iglesisas jag längtar, sånt kan få mig att jobba all the time. har varit en del med mårten och douglas nu ett tag mkt trevligt :) känns skönt att vi tre kan snacka om allt.. speciellt om mina tabbar som jag gör hela tiden..ahh..

Nathalie vi får lov ;) hahaha.

thats life, like or live it.

spöööknatta ;)

hmm ja allt e ju galet, thihi ;)

mår inte alls bra idag, bakfull till max.
Valla igår, riktigt roligt :D först var jag hos min kusin på 25 årskalas mkt trevligt på kvällen/natten var man tydligen eftertraktade där ;)haha., därefter hämtade linda mig så stack jag nathalie, linda, linn och martina hem till mig fixade det sista sen begav vi oss till littleman :) och där var en massa, himla trevligt :D full och glad ;) inne på valla blev det värre på fyllan thihi. såå himla skönt att shake loss liksom ;D

mina vänner, jag älskar er!
dig tycker jag om, och det värsta e jag vet inte vad jag ska göra.

20november Enriuqe <3

grattis min galna kusiiiin :)

RSS 2.0