mååndag 22 okt. Galet!!

lördags stack jag linn och Nathalie till Lövestad för att festa :) himla trevligt faktiskt, blev full och hade allmänt kul, kul och se carro, uffe och dem igen.
sen körde snälle dogge oss hem till svedala, och då sa jag till nattis när vi satt i köket. att nä här kan vi inte stanna. vi drar ut i stan. Andy kom och hämtade oss tack :) in på hb i malmö och där träffar vi frida, micke och en massa andra svedala folk :D riktigt roligt, sen stängde dem ju vid 5 då blev det burger king. plötsligt när jag står där och har beställt. fick jag en blick av en kille, och han bara oj vilken blick och jag bara vadå, ni vet ju alla hur man e när man e onykter. haha. eller hur? men vi fick vår mat och gick och satte oss men han kom efter oss så då satt vi och pratade lite, sen följde vi då med Alex och David hette dem. vi åkte med dem hem´och satt och snacka sen sov jag kanske från åtta på morgonen till typ halv nio då kom naddie och ville åka hem. så det var bara att gå upp trött som fän och ta bussen hem. vid tio på söndag var vi hemma igen. Fy fasiken vad galet det var den lördagen ;) riktigt nice!
sen söndagen sov jag och naddie. när vi vaknade var det bara att köra till naddies farmor och käka trevligt :) har umgåts med naddie hela helgen, mkt trevligt :) ska köra till skolan sen och snacka lite skiiit. thihi. 
helgen har ju helt klart varit bra och idag e min första lediga vardag!:D woho!

 mamma, jag finns här bara så du vet! du klarar detta.. finns ju tusen andra :)


och en sak till en annan. jag e nog helt enkelt kär dig! men allt e så svårt.. nu har du ju sagt du tycker om mig och bla bla.. men kom till skott då... ;)  så slipper jag att bara vänta på dig!

enriuqe iglesias 21 november! jag längtar!

 

heeeet

image7
längtar till den 21 november!!!!!!

Enrique Iglesias <3

tjejmiddag hos Rocky :)

igår så var det tjejmiddag hos rocky :) riktigt kul att se alla och höra hur dem hade det. givetvis mycket snack, alla vet väl hur töser e ;) haha.
jätte god mat, trevligt sällskap och bara himla mysigt gårdagen kunde inte bli bättre :) tack rocky för igår :) <3
man inser verkligen att man saknar allt, tänk innan kunde vi töser bara samlas ngnstans och göra detta, vet iaf att detta måste hända fler gånger!
TÖSER vi i e nog galna.. på riktigt ;)

veckan har bara varit jubb som vanligt, fast kört lite mer lastare än vanligt :) skönt när det går lite bättre för en :)

du ringde mig inatt.. jag bara tycker om dig.. det e fan inte lätt...men nu ska vi träffas.igen.haha. jag blir knäpp.

 nu är det bestämt, jag och mamma ska åka och se Enrique Iglesias  i kph den 21 november :D:D

image6

12okt en lugn fredag

allt har i princip bestått av jobb..

fast denna veckan har jag och Nathalie haft riktigt mysigt. precis som förr. har varit på skolan och stojat till det :)<3


jag tror nog inte jag kommer glömma dig, jag tycker om dig alldeles för mycket. men sånt e livet. känslor fram och tillbaka. kul och se dig igår. vill radera.. men det blir så svårt när du e som du e.. visst jag får skylla mig själv att jag träffade dig igår. men vem hade inte velat träffa någon man tycker om fruktansvärt mycket?

mammas bil e paj:S, min är i sönder men den ska återupplivas :D haha vi ska sätta i en ny motor i min lilla röda fula rally bil ;) haha. men varför lyckas alltid jag få alla fel på bilarna? och jag har haft otur i veckan.. har slagit mig och en praktikant på 14 år tycker jag e jätte förvirrad.han har nog rätt :/:P haha

Mauulin kom hem igen, jag vill ha dig här nere <3

nu ska jag nog gå och sööööva. har försökt få igång min bil ett antal gånger både igår och idag funkade inte. men nille fick igång den sen idag tack :) har varit med sessan i stan en runda. trevlans. kollat idol och fredag hela veckan :) haha nice!

imorgon e det gallaj ;)

.radera dig

jaaha så nu var det fredag igen...

om du bara kunde ta dina sista saker så jag hade kunnat försöka radera dig ut ur huvudet helst livet oxå...

men det går inte...

du gör mig helt förvirrad, ena dagen e det bra, andra dagen då passar det inte.. jag e inte något objekt som bara passar då och då.. nu får det vara slut med att jag bara springer efter dig. men nu så flyttar du, du lär väl glömma mig.
men en försvinner tusen står åter.  men ändå att det känns som himla jobbigt.

nä nu ska jag bege mig. mina kor kallar på mig :)

imorgon kommer kanske larsson, ska hämta honom på gallaj ute i mina traktor.

och hela helgen består av jobb.....

jag vill radera dig, varför ska det vara så svårt?


RSS 2.0