.stormen Berit



så nu har min i-phone 4s kommit hem till mig :)

är ju väldigt svårt att lära sig, jag har aldrig haft touch innan, så det blir lite figther emellanåt, men än så verkar den mkt bra ;)

måndag, ny dag nya tag! börjar med studiedag på förskolan, måtte vi komma fram till ngt vettitgt.


och undrar hur det ser ut utanför oss efter stormen igår, jäklar vad det blåste, blev ingen julmarknad 1a advent som jag trodde. inte så mysigt heller, tur jag fick lite mys hos Emmsi, Daniel och världens goaste Silas!♥


ha en skön dag!



.underbara O!


massa kärlek till den finaste, du är underbar!♥



. jag har beställt en

vilken morgon, denna morgonen började inte alls bra. spydde och spydde, gick upp och titta på tv och nu ett par timmar senare känns inget. märkligt!
Jag hatar verkligen att vara hemma och sjuk från jobb. men eftersom jag jobbar på förskola så får jag inte lov att gå till jobbet sjuk, absolut inte när man har kräkt heller.

ligger i min stora säng och bara glassar, men det börjar bli tråkigt nu, får nog ta Orvar på en promenad oxå, det vet jag att han skulle bli glad av :)

jag vet jag skriver sällan, men vet ni vad??? jag har min skäl beställt en i-phone 4S!!! Är den bra? så nu kanske jag kan blogga mycket mer :) har bytat till telenor, där betalar jag samma som jag gör på telia fast utan en telefon. så hoppas nu den är bra, längtar tills den dyker ner i brevlådan så jag kan hämta den :) wiiiie!

ha en underbar dag, så hoppas vi jag blir kry och mår bra resten av dagen!

hejhopp!



fast en resa med min älskling hade oxå varit skönt!


RSS 2.0