.lite små tips

Tänkte ge er lite små tips om träning eller knep kanske man kallar det.
Alla har ju undan flykter, hur ofta har man inte hört;
-jag orkar inte
-jag har inte tid
-måste göra några ärenden
-hinner inte, måste laga mat
-barnen ska göra ngt.
-nä jag kan inte då, mitt favorit program går på tv då!

Tips!
Att träna innebär inte att du ska vara på gymmet i 3-4 timmar.
Du kan bestämma dig för kanske köra kondis, kör intervaller. Då behöver du inte hålla på i 60 minuter.
Du behöver inte gå till gymmet varje dag om du inte hinner.
Men 3 dagar i veckan, 1-1,5 timme per gång, kan du inte unna dig den egen tiden? Du får ju trots allt mer energi tillbaka och du orkar mer, både med jobb och familj.
Visst att du kanske har något ärende och sådär, men att åka och shoppa i flera timmar, det hinns med, men inte träningen. Byt bort en shoppingdag mot gymmet! Sparar pengar och du känner dig bättre utan ngt nytt plagg på dig ;)
Du kan träna utomhus själv, med sambo och även barn. Tips på det kommer senare 😊
Jag vet inte hur det är och ha barn, för jag har inga, men jag vet att man kan försöka ändå ☺

Om du vill göra förändringar, börja inte med att sätt för höga krav, du blir ledsen om det inte funkar direkt. Sätt låga, som du vet du kan klara av, och jag lovar dig, när du klarat av ett av dina mål, du hittar nya och du känner dig sporrad!

Jag hejar på dig! 👍


.påskdagen mysig trots jobb :)

Söndag påskdagen!
Imorse var det dax för mig och jobba igen, även om det är drygt och gå upp och kanske inte vara ute och ränna om kvällarna, så är det himla kul och komma till jobb ändå :)

Idag bestämde jag mig för att gå emot ngt jag verkligen inte gillar. Men jag gjorde det med min telefon, och nu gjorde jag det igen, fast med en IPad 😉 så jag införskaffade en iPad idag, packa in den, så blev det typ som en påskpresent till min Älskade J. Som länge velat ha en och just idag, kände jag för och vara lite extra gullig. Tänkte faktiskt även på mig själv och bloggandet 😉 så nu är vi iPad ägare, min älskling blev så sjukt glad när jag kom hem med den!
Finns nog ingen bättre känsla när man kan ge någon något dem verkligen vill ha, man ser lyckan i dem och känner kärleken!❤

Så efter jag kom hem, gav honom den gick jag ut och vila på en solstol typ med filtar. Helt underbart. J kom ut sen bestämde vi oss för sticka till Ystad och fixa nån saker, sen när vi var där sa jag, vi drar till kåseberga!
Sagt och gjort, där gick vi och myste. Jag J och Orvar. Gick uppe på Ale stenar. Så långpromenad avklarad idag med. Helt underbart vart det!❤

Väl hemma nu ikväll så grilla vi, åh det är så gott! Vi har även hyrt filmer så blir nog en lugn mysig kväll som avslut med mina älsklingar!❤
(fast jag är så sugen på göra ngt, som spela Air hockey😜)

Ha en mysig kväll!💋


.törringe igår

Påskafton redan.
Igår var jag ledig, så himla skönt faktiskt. Körde mitt pass på gymmet igår innan lunch :) gick helt okej faktiskt :)
Även fast man är ledig så kan det vara skönt och röra på sig ;) extra energi in!

Sen följde jag med Basse och J in till Burlöv, gick där en stund sen var det hemfärd. Och tagga Törringe!

Vi käka grillat här innan, drack massa gott;) och även jag drack, var väldigt längesedan jag festa. Första gången jag var ute detta året! Perikles åh underbara ni! Älskar verkligen deras musik och glädje!
Jag, Smulan, Clara Rebecca Basse och J var här hemma innan, sen kom Matilda oxå :)
Och på törringe så träffa jag Jojo, underbara du! Vi dansa loss och åkte tillbaka i tiden när det kom låtar som vi dansat till på slagt! Herregud! Kvällen var toppen, lite drygt när vi skulle hem, men det överlevde vi.

Snart är det dax för mig och jobba :( hade nog hellre stannat i sängen idag 😜

Igår var en underbarkväll tack alla inblandade! ❤


.gymmet ikväll

Godkväll :)

Ligger i min underbara säng, tittar på Greys, spännande :)

Idag på gymmet gick det bra :) känns så himla bra!:)
Tänkte idag på gymmet, att vi alla har nån som vi ser lite upp till, hon som är sådär extra tränad, hon som gör si. Men vet ni, en dag kommer ni vara den tjejen/killen ni själv drömt och velat vara, nån kommer se upp till er!
Glöm inte bort, träning är kul, och samtidigt rör du dig! Woho!


.sjukhus, emporia

Hejhopp!

Då är snart tisdagen slut, åh vad jag längtar efter en ledig dag, och inga måsten. Bara ligga i sängen och se film och ha kuddkrig 😜

Har faktiskt varit ledig idag men har varit iväg, fick vara ledig idag för vi skulle till Sjukhuset med J ❤ och det gick faktiskt ganska bra där, så det är väl bra. Sen så tog vi lite frukost vid havet efteråt. Så mysigt :) lite pw med Orvar :) myspys!

Har även varit en snabbrunda inne på emporia med Clara, hitta en snygg klänning :) vi får väl la se om jag köper den till mig själv som påskpresent 😉

Nu ikväll så grilla J, och jag passa på och plocka undan dammsuga och lite små städande och min kära kusin låg i soffan medans vi gjorde det 😝. Men Så skönt att det är färdigt, och grillat, bubblan vad det är gott!

Nu kallar sängen, imorgon ny jobbedag och även passet på gymmet, Woho!


.varför jag inte vägt mig under min träningsresa


Till er som undrar varför jag inte väger mig under träning och sådant.

Jag har ju som sagt inte vägt mig på länge länge, har ingen aning om vad jag gått ner eller gått upp under min resa till bättre kropp!
Josefine min PT har vägt mig, men jag har dock ingen aning om vad jag väger.
Många väger sig, och blir superglada när dem gått ner, vilket man ska bli om man vill neråt, och kämpar på!
Men så fort man då går upp ngt kilo så blir man deprimerad, ledsen och undrar varför man gjorde det.
Visst handlar mkt om min träning att jag ska gå ner i vikt, men framför ALLT handlar den om jag ska få in träning i rutin, försöka äta lite hälsosammare. Men det gör jag för jag mår bättre! Jag blir piggare, gladare och klarar av mycket mer än vad jag trodde, mitt självförtroende är mycket större nu än vad det har varit på flera år! Vilket för mig är himla kul och gör mig motiverad :)
Men om jag då väger mig, och vågen inte visar det jag hoppas på, då blir jag besviken på mig själv och tycker fan och ev kanske jag inte släpper det.
Trots att jag då redan vet att jag tränar, försöker ändra min kost, mår bättre är gladare. Så ska vågen förstöra min lycka för jag kanske gått upp!
Så för min del, så ska jag veta vad jag väger när jag har den kroppen jag vill ha och trivs i. För då bryr jag mig inte om siffrorna på vågen, då bryr jag mig om min kropp och vad jag uppnått istället.

Så här kom lite om varför jag inte väger mig, om ni är som jag, fastnar på siffrorna på vågen, har svårt att släppa det, testa då att inte väg er på ett tag. Man kan ändå testa olika dieter om man vill det.
Men kom ihåg en sak, man kan inte banta 365 dagar om året!
Så man kan faktiskt få unna sig nån gång då och då. Och sålänge du rör på dig, så kommer allt det andra och falla på plats, lev ditt liv här och nu, gör det som gör dig glad! Ta en chokladbit när du är extermt sugen, men ta en kvällspromenad efter maten. Gör det som gör DIG LYCKLIG, för är inte du lycklig så kan du inte göra dem runt om dig lyckliga!
Jag tror på dig! You Can do IT!!!

Hoppas jag även kan ge er motivation och få er att känna glädje!

Massa kärlek från en glad tinis! ❤ <3

Kommentera gärna ;) och om ni vill veta något annat :)

https://cdn3.cdnme.se/278641/7-3/pic_51509cbb9606ee7d797b7070.jpg" class="image">


.ny vecka

Ny vecka nya tag, härligt ju.

Gymmet imorse, härligt när man kommer igång så direkt på morgonen, gick bra idag, fast inte fullt så bra som det gjort innan, kan vara tröttheten eller ngt annat. Men passet är avklarat iaf :)


Idag efter stängningen på jobb, körde jag och handla, så blev burgare till middag idag, eftersom J ville ha det, och nu vid åtta till Ullared tänkte jag faktiskt ta nån våffla ;)

Skriver lite mer sen, körde igång i mina nya träningsskor idag, Woho!


.söndags slapp

Söndagen är strax slut, jag ligger redan i loppelådan, underbart!

Idag har jag verkligen bara slappt hela förmiddagen, +halva eftermiddagen men skönt var det 😜
Igår var ju jag och Orreborre på fest hos vår Oliver :) var riktigt trevligt faktiskt, tildan kom till Svedala sen så drog vi dit tsm. Men det var kul, kul att träffa några kända ansikten igen, och antagligen sov jag och Orvar så länge idag eftersom vi inte brukar vara på fest så länge 😁

Och idag var det slappat ju, sen körde jag J och Orvar till Ystad, jag och Orvar körde en Pw vid stranden, J satt kvar i bilen 😝 skönt och kunna små träna så med hunden, underbart!

Nu ska jag mysa ner mig med lite gottit, imorgon är det dax för gym och jobb!

Hoppas er helg varit bra!


.varför vaken nu?

Godmorgon Lördagsmorgon.
Igår morse körde jag till gymmet och köttade ;) gick asbra tyckte jag själv, man blir så glad och motiverad då :)
Sen efter passet basta jag lite, bubblan vad härligt det är, men man kan lätt bli lite yr :p

Får se om jag sticker och tränar nu på morgonen, fattar inte varför jag vaknar såhär tidigt när jag har sovmorgon?!?

Om inget annat blir det kanske en runda till emporia senare idag med mamma, ikväll väntas jobb.

Hejsålänge!


.usports

Såååja nu är torsdagen avklarad, veckorna känns långa men ibland är det som det går sååå fort:)

Idag har jag jobbat, sen åkte jag in till Usports, mötte uppe J och Tini där och skulle se om där var några fynd :) träningskläder var nästan helt tomt, men fick med mig ett par nya träningsskor, väska strumpor virtago och lite annat smått och gott :) så idag blev ingen direkt träning, men ändå fokuserad på träningen. Imorgon bitti är det dax och köra ett mördarpass igen, nu ligger jag taggad i sängen och tänker hur grym jag ska vara, undrar om jag tänker det samma när kl ringer tidigt imorgonbitti, men som sagt fredag imorgon, Woho!

Godnatt mina kära!

Och Orvar vad vore jag utan dig, våra promenader och mysstunder! Älskade Goa hund!❤


.allt verkar lagt sig nu

Godkväll!

Sorry ännu en gång för lite dåligt uppdaterande, men nu verkar allt lagt sig för mig. Var uppe i varv dem andra dagarna, tankarna for runt i huvudet, J ska gå hemma! Inget som någon av oss har tänkt på innan. Men än så länge går det faktiskt bra :)

I måndags körde jag järnet på mitt egna lilla pass som jag fått, även idag körde jag det, gick super idag, har även höjt ribban lite själv, Yey!

När jag kom hem ikväll så gjorde jag jordgubbsproteinpannkakor, mums!
Första gången jag testa det, super gott! Med jordgubbar, ägg och så tog jag i protinpulver med. Super!

Nu ska jag sova, men vi hörs snart igen!


.det skulle inte skulle hända

Sorry för lite dålig uppdatering,
Men igår hände det som inte fick hända.
J körde och krascha, han är skadad, sjukskriven och allt!

Och nu jobbar jag.
Så jag skriver mer när jag har tid!

Mina tankar far runt nu, jobbigt!❤


.fredag och morgongym

Godmorgon fredag!!!:)

Jodå jag var på gymmet imorse och köttade mitt pass! Gick riktigt bra, är så glad :)
Och du får en helt annan energi när du tränar på morgonen, sen ett stort + är att solen lyser idag. Underbart!

Nu ska jag dra till jobb och busa med dem glada barnen som är där! Woooho!

Ha en fin fredag!

https://cdn3.cdnme.se/278641/7-3/pic_5142edbde087c361ecc303b8.jpg" class="image">


.torsdagen snart sluuuut

Torsdagen lider mot sitt slut, alltså visst är det jobbigt att gå upp och jobba, vissa dagar värre än andra, men tänk så fort tiden springer iväg egentligen, det är torsdag snart helg och sen kör vi om igen! Sjukt egentligen :)

Igår var jag uppe och pw 2km innan jobb med Orreborre :) alltså ibland älskar jag bara naturen här ute vid oss, vi gick på fälten:) åh jag vill ha vår, men sen så plötsligt börja det snöa, mindre kul. Men får se det positiv, snöbollskrig på jobb med barnen, dem älskade det! :)

Igår körde jag passet på gymmet, vilket innebär idag att jag inte skulle göra ngt sådant, så intervaller på löpbandet stod på schemat sen körde jag vanligt spring och pw en stund efter, sjukt skönt!
Och det bästa var att big Bang visades på TVn på gymmet, älskar det!!! :)

Nu ska jag sova, imorgon är det fredag och försover jag inte mig så ska jag starta dagen på gymmet innan jobb! Härligt!

Godnatt!


.trötteeer

Sorry har bloggat lite dåligt nu.

Allt bra men trött som tusan, en riktig trötter, men känns bra.

Jobbat, kört igenom passet på gymmet själv idag så jäkla glad, det går bättre för varje gång :)
Sen blev det grillning ikväll, sååå jäkla gött alltså!

Nu ska jag sova, skriver mer imorgon!


.måndagen slut

Såja snart är måndagen avklarad :)

Idag var jag ledig från jobb, inte ofta det brukar ske, men skönt för mig :)

Istället drog jag till gymmet, pw där runt om ca 1km med Orvar som uppvärmning, sen körde jag igenom alla övningar som Josefine gav mig, och sist 20 min intervall på crosstrainern, man är helt slut efter gjort allt detta, men vilken känsla :D

Nu ikväll har jag mest myst med J, börjat kolla lite resor, åh vad jag vill iväg!

Nu lite big Bang theroy sen Ullared, därefter Nanna kudden ;)

Puss och Kram


.pizza vs sallad

Såja snart är söndagen slut!
Jag sitter och väntar på min sallad, gör oftast alltid egna sallader när vi beställer, det blir godast så ;)

Idag i min sallad har jag;
Isbergssallad
Tomat
Gurka
Paprika
Riven ost
Ägg
Kyckling
Räkor

Och till det får man en sås och något sorts bröd, mums mums hoppas jag det blir. Såg att jag fick stekt ägg till salladen, inget jag gillar, hellre kokta ägg.
Dem andra äter pizza, så jag tycker själv jag är grym och tar en sallad;)

Såklart blev det gymmet innan 20 min intervall på löpbandet +20 min pw på bandet. Sen blev det lite hoppa hopprep, sen 15 min på crosstrainern, och nu har jag ännu mer träningsvärk! Men det är fett som lämnar kroppen som jag brukar tänka ;) blev ett bra pass idag ändå, och även fötterna värker lite.

Nu är salladen nere, och jag ska upp i sovrummet och se på tv medans dem andra ser cross i vardagsrummet.

Hoppas ni har haft en skön söndag, jag har slappat trots jag varit på gymmet, sjukt skönt :)


.mellomys och pass med Jusse igår

Igår Köttade jag järnet med Josefine, vi körde igenom hela programmet och det gick ganska så bra tyckte jag :)

Sen igår blev det Myskväll här hemma till Mello :D J kom ju hem, så jag Tini och Matilda var här igår :) myspys! ❤

Och ja jag gilla låten som vann, men jag vet inte vad tyckte ni om låten som vann? Är Robin godkänd?:)

Idag har jag en sinnes sjuk träningsvärk, men jag tänkte ändå dra till gymmet och gå på löpbandet och få bort träningsvärken. Eller så blir det crosstrainern. Auja nu ska jag ta på mig gymkläderna!:)

Ha en fin söndag!


.nyfrissad,tjejmiddag snart gym!

Godmorgon lördag!:)

Igår hade jag en mysig tjejkväll här hemma, vi åt grillat :) det är sååå gott! Lekte lekar och så, riktigt mysigt!:)

Igår var jag även hos frissan och fixade mig, nu är man lite ljus, känns konstigt för jag varit mörk så länge, men Snyggt blev det !:)

Nu är det dax och gå upp och äta en ordentlig frukost, sen kl 13 ska jag träffa Jusse på gymmet, och jag tror jag lär få kötta idag med mitt program, men jag gillar det!:)

Ikväll får vi se vad som händer, J kommer hem så antagligen lite Mello mys :)

Ha en fin lördag i blåsten!


.fredag kvinnodagen

Godmorrn!

Äntligen fredag! Åh som jag längtat! Idag kommer tjejerna hit här, tjejmiddag idag, passar perfekt till internationella kvinnodagen!;) vi ska umgås ha kul, antagligen prata om vi är bättre än män ;) haha!

Helt sjukt vad det blåser ut, det blåser så mkt att vår panna stannar, så det är askallt i huset just nu :(

Jocke kommer förmodligen hem redan imorgon, wiiiie :D

Nä nu ska jag köra till jobb.
Ha en fin dag i blåsten!


.myskväll med valparna

Nu ska jag sova, haft en riktigt mysig kväll i Malmö.
Min hund Orvar blev pappa så vi var och myste med valparna ikväll, underbara! Jag blir såååå sugen på en till! Men ack nä!

Sen blev det promenad i Malmö med Orvar!:) synd det blåser och är så kallt bara :(

Ingen direkt träning idag, promenader och sådant! På lördag ska jag träffa Jusse igen, så vi får se om jag ska ta gymmet imorgon, eller kunna 150% på lördag när vi kör igenom mitt program :)

Nä nu ska denna svensken sova!
Godnatt!❤


.en god bra frukost

Änsålänge har jag en Bra dag, hoppas den fortsätter så, jobbar, men har lunch rast just nu :)

Tänkte lägga upp vad jag brukar äta till frukost.
Jag tar ca 2-4 matskedar kvarg, ca 1-2dl vaniljyoghurt och massa bär och frukt, hallon blåbär jordgubbar. Allt vad man kan tycka är gott! Och man blir faktiskt mätt!
Plus i kanten är att man får sommar känslor och att det ser snyggt ut!

Testa ni med vet jag ;)

https://cdn1.cdnme.se/278641/7-3/pic_51388d89ddf2b33591ccdeab.jpg">https://cdn3.cdnme.se/278641/7-3/pic_51388d89ddf2b33591ccdeab.jpg" class="image">


.ux cross

Härliga onsdag! Tänk snart är veckan förbi, och på söndag kommer J hem!

Dagen på jobb gick i sin fart och sen hem laga mat (ris,kvarg,beasås, kotlett) kvargen använder jag som sås så att jag inte ska behöva ta så mkt av det andra. Sen var det dax och byta om och köra hämta Sofie.

Och där körde vi järnet på ett Ux Cross pass! Där du tränar typ Hela kroppen! As jobbigt, men ack så kul! Sen körde jag nån övning Josefine gav mig :)

Nu ligger jag i sängen, drömmer mig bort!

Godnatt!


.strand,lekplats jobb

Soliga Onsdag :)

Som vissa redan vet är J i Italien och kör cross, jag och Orvar är ensamma hemma. Men det går ingen nöd på oss, vi tränar myser jobbar njuter av den underbara solen som visar sig nu!
Helt underbart är det!☀

Idag tog jag några barn till stranden och gick där, underbart, avslutade med lekplatshäng! Jag älskar mitt jobb 😊
Nu är det lunch sen är det nån timme kvar innan man slutar.

Ikväll ska jag och Sofie köra ett pass på gymmet, Ux cross pass, det är grymt jobbigt! Men ska bli sjukt kul med pass!

Puss och Kram


.Om min träning och PT

Tänkte ska berätta lite nu,
Jag har tränat ganska mkt själv innan på senaste tiden, men just nu kändes det som man står lite stilla! Jag har lyckats ganska bra på egen hand, men just nu kändes det som jag stod stilla!
Och då fick jag PT Josefine, super härlig tjej som gör att man orkar det dära extra på gymmet! Så nu ska rutorna och musklerna fram på mig! Woooho!

Focusonfitness.blogg.se är Josefines blogg, jag kommer även upp nån gång då och då på bild där, så håll utkik ;)

Nu ska jag sova, imorgon kallad gymmet och jobbet! ❤

Godnatt alla fina!


.jag är tillbaka

Hej hopp!!!

Vet att det var sjukt sjukt längesedan jag blogga!
Men vet ni vad, jag tänkte försöka ta upp det igen.

Mitt liv för tillfället leker, jag har min J Orvar mat träning fin familj och underbara vänner!
Jag ska inte gnälla :)

Men nu är jag tillbaka och kommer blogga en del, antagligen kommer det handla mkt om min träning och vad son händer i mitt liv!

Puss och Kram!


RSS 2.0