.lite webbcam & florida-Sugar

är lite smått sliten, av jobb vet jag inte om det beror på.haha, har inte gjort ngt ansträgande idag direkt.

igår åkte jag och bebis och storhandla, usch jag hatar att mitt konto töms direkt :S haha, kanske jag som är snål. 1000spänn direkt på mat och annat, men sånt behövs ju. Synd bara att mitt konto drabbas, mat borde vara gratis ;D haha.
Köpte en blomma till mig själv igår, en lilja. Rosa/vit, passar perfekt i mitt kök. Hoppas bara katterna låter bli den...
Man blir ju faktiskt avis när man hör allas pojkvänner hittar på en massa mys och överraskningar för deras flickvänner, jag är väldigt glad för eran skull, men väldigt avis, Joooocke för tusan sov inte bara på sofflocket ;) haha.
Jag sa ju igår jag skulle bli en bättre människa/flickvän osv. Tanka bilen till älskling för 250kr sen fick han en massa som han ville ha i affären oxå. Var inte det snällt, en god gärning?

Nu sitter jag ensam hemma hos mamma för hon är i husvagen, ikväll har jag inga planer vad som händer. Det händer förmodligen inget, som vanligt, vad ska man hitta på liksom? bio är inget för mig, hyra film då somnar jocke. Hmm vad kan man hitta på.
Han sa han itne skulle mecka cross eller med bussen idag, men som sagt man vet aldrig när han får ett sådant samtal. Känner iaf inte för och sitta hemma själv en fredagkväll.
fast ska jobba hela helgen, men tycker inte jag borde sitta hemma och häcka för det, tycker ni det?

Nepp nu tänkte jag lägga ut lite vanliga bilder på mig som e tagna från mammas webbcam, haha. Även en låt som jag tycker är riktigt braaa.


efter jobb i väntan på.....


man får lov att vara trötter så man skratter åt sig själv, haha.

börjar känna mig lite party sugen när jag lyssnar på låten ;)




Vad ska ni göra denna fredagkväll? ut och göra stan osäker eller mysa?

.förslag på hobbeys?

jag vann veckans blogg, thank you :D

känns lite bättre idag, jag vet inte varför men det kan nog vara för jag pratat med en del om detta, tack allihopa :D
har jobbat idag, jag kan säga er att gud vad jag tycker om arbetskameraterna där nere, himla kära allihopa, känns faktiskt bra där nere.hihi.
Nu sitter jag hemma hos mammsen, väntar på pojkvännen ska komma och hämta mig. Eller som han skrev:
Pappa kommer och hämtar dig älskling. haha.

Nästa vecka, så har jag bestämt lite för mig själv, jag måste sätta upp mål osv. Att jag har något och se framemot och ngt jag måste kämpa med. Hitta en hobby.
Så hjälp mig med tips med olika hobbeys.
ridning,träning, dansa, ja ge mig tips på vart det ligger, vad det kostar osv, skriv annars bara ner om ni vet ngt skoj. :)

jag gillar ju egentligen det mesta, ska bara få tummarna ur arslet och göra det oxå.

nepp nu ska jag inte skriva här så mkt mer, tycker vädert ser förjävligt ut, jag vill ha SOL, SOL OCH ÄNNU MER SOL. Men nu åskar det :(
Så skönt det hade varit.

Och när det gäller Jocke så vill jag satsa, jag vill inte ha ett år med honom och sen bara skita i honom. det vi har betyder massor för mig, även för honom. Så jag lyssnar på Reneé och Linn. Det hjälper inte alltid med den snabba utvägen. Jag kämpar inte i onödan, tro mig, han är MIN prins, han vet inte bara hur han ska tackla allt. för första gången i sitt liv har han en svacka inom crossen, jag såg på honom igår hur hårt det tar på honom. Inte ska jag lämna han för att han försöker bli bättre och måste vara där ute, vi får bara hitta en lösning på hur vi ska lösa allt. Han behöver mig nu, såklart ska jag finnas där för honom.♥
Älskar dig babyboy♥

Från och med idag, så ska jag bli en bättre människa, bättre vän & bättre flickvän.
Jag ska inte gömma mig, jag tror att mina vänner älskar mig precis lika mkt nu som när jag vägde mindre.
Tänker skriva mina bra saker jag gör ,För skrivas av är nog det bästa som finns, mår mkt bättre efteråt.
Vad tycker ni man kan göra så man blir en bättre människa osv?


Baby & jag Öland förra året. Ser vi inte ut som små barn :P?



.mina dåliga dagar kommer hela tiden :(

jag hatar det, jag har dåliga dagar gång på gång..
Jag hatar verkligen det.


var tog den glada positiva tina vägen?

ända sen jag börja jobba efter studenten har jag alltid sagt ja till att jobba, jag jobba i ettochhalvt år utan en helveckas semster.. jag byter jobb, inser det var inget för mig. Nu har jag hittat ett jobb jag trivs med. men var helg jag planerar in är det precis som om dem vet om att jag ska göra ngt, jag har svårt och säga nej eftersom jag behöver verkligen pengarna och tycker det är kul och vara där så...

men ibland känns det som jag knuffar undan mig själv för att ha lite skoj med mina vänner, dem jag har.
Jag vill oxå ut och festa satan och känna mig söt igen. jag tror jag behöver en spark i röven så jag kommer att bli positiv och glad igen.

Jocke umgås ofta med sina vänner dem har gemensat intresse, CROSS.
Det jag har med mina vänner är festa, för då trivs vi väl som bäst :)
och nu när folk har fest och dem ska ut och man inte är medbjuden eller hur man ska förklara det, då känner jag att jag har inga vänner, men sen så blir det ofta nä för jag skäms över mig själv eller om jag ska jobba.

Ville till törringe på lördag, fick jobba söndagmorgon.
Ska till Rockys 20årsfest den 6, men tänkte dra till tingvalla efteråt, blev inget, fick jobb hela den helgen.

Jag vet inte hur jag ska göra, jag har ingen jag bara kan gråta ut hos, känner mig instängd.

jag känner att alla dåliga dagar kommer hela tiden nu, gång på gång, och jag känner mig inte speciellt omtyckt av min pojkvän när han sätter allt annat framför mig. Måndag, meckar cross oftast, onsdag träna cross, fredag, mecka cross lördag söndag cross.
jag får säga att jag vill ha en puss osv, annars skiter han gärna i det känns det som, hur känns det...
förstår ni hur jag känner mig ibland, jag går hemma dag ut och dag in. blir sjuk i huvudet!!!

Vi har ett år på måndag, han planerar inget, jag frågar hur vi ska göra. men han säger att han inte vet. jag är så trött på det. han tror väl blommor och en puss räcker men aldrig, jag vill att han ska vara den jag blev tsm med, visa hela världen vliken flickvän han hade, nu är det inget.. jag är så jävla trött på vara den snälle, ge han blommor. jag vill fira ordentligt, men han tar det som en nypa salt. Fan asså!

jag är instängd och jag är ledsen.

förlåt att det blev ett väldigt deprimerat inlägg men jag har ingen och prata med och tårarna bara kommer nu...

hoppas ni har det bättre!

JAG SAKNAR ER,  MINA VÄNNER♥


En bild från förra sommaren, då hade jag vännerna omkring mig, kändes mkt lättare då. Även om jag hade det svårt då. Hände en del saker.. :( Jag var iaf mkt mkt gladare då, smalare och sötare än nu.....

men livet kändes lättare då iaf,  gaaaah vad jag blir trött på allt!

.snabb uppdatering, Kate på småstjärnorna :)


nu sitter jag här hemma hos Systeryster, har varit och tittat på Kate idag när hon var på småstjärnorna så duktig hon var, när man stod där och hon uppträdde så kände man sig som världens stoltaste moster, vilket jag är oxå, till mina underbara systerdöttrar ;D i just love them. Ja såklart min älskade syster med.

Lämnade in datan i fredags, kunde ta mellan två-fyra veckor, hallloo har ni så mkt fel på era varor elgiganten, fan asså.
Så jag lånar Siss data nu och ska snart bege mig hemåt till min egen lilla familj, Jocke, Darre & Smokie, ibland är man så lyckligt lottad utan att man själv vet om det. Varför måste saker hända för att man ska inse sånt? ibland bra och ibland dåliga saker..

men men nu sitter jag här med mina två systerdöttrar och e barnvakt, himla mysigt :D

hoppas ni andra har det bra, och njuter av livet♥



.lämna in datan today :(

dagen har endast bestått av myyyyys. går fortfarande i bara t-shirt och under kläder, så skönt. Men nu har vi bestämt oss för att klä på oss och lämna in datan. vi har bränt ut fotona och låtar så nu ska vi lämna in datan. Man blir tokig av denna jäkla datan, den är verkligen svin drygt och försäkringen går ut i augusti så dax att lämna in den.

Hur ska jag klara mig utan den?:(

så nu kommer det förmodligen vara extermt dålig uppdatering, men vi hoppas får tillbaka datan så snabbt som möjligt.
Kanske lånar någons data och skriver i bloggen.

kvällen ser ut att bli lite festande kanske, förmodligen hos Denan och Millan, vi får se helt enkelt. Och vi får se vart vi hamnar idag på våran mysdag, jag och älskling♥


take care!


.yesman med älsklingen

nu ska jag se bonde söker fru deltagarna :D
se om där e nån pudding senast jag tyckte där var nån riktigt sötnos var när Karl Petter var med, Woooow :D
Men jag har min egna sötnos, här hemma hos mig just nu! I vårt hem♥

Därefter har jag och älsklingen hyrt en film, YESMAN. Hoppas den är bra och att man skrattar mkt :Dmyskväll med min älskling, såå underbart.

nu ska jag lägga mig i armarna på min älskade pojkvän, och bara mysa och njuta att han är hemma och att vi inte behöver sätta klockan imorgon bitti. Vi kan vara uppe hela natten om vi så vill.hihi.
Det värsta nu är att det åskar och ösregnar, inget kul alls, jag är rädd :(

Uppdatering imorgon förmodligen, om älsklingen tillåter det, eftersom jag har sagt nej till crossen, säger han kanske nej till datan och bloggen.hihi.

Vi hörs sålänge. Hoppas ni får en mysig kristihimmelfärsdag!


.myskväll med mamma,anna& barnen

tjooflöjt.
 igår när jag hade städat färdigt och Jocke kom hem alldels lagom till en nystädad lgh, så sa han att han skulle iväg och träna då beslutade jag mig för att köra till mamma i husvagnen. För där var nämligen min syster och hennes döttar.
Så jag tog Darre med mig, han älskar att komma ut.
Och så körde vi till mamma i husvagnen, Darre e faktiskt jätteduktig på att åka i bilen, han lägger sig bara ner i transportburen och sover typ. Inget skrikande på han inte. Skönt. Väl framme där nere så blev barnen jätteglada över att min lilla bebis följde med :) så jag hade kattvakt hela tiden i princip.
Vi grillade där nere och bara myste, var så skönt att det bara var vi i familjen sattsäga, för det är inte ofta vi gör sånt. Bella var väldigt mkt ute och gick med Darre för hon ville inte spela kubb, hon sa: tiiina jag e döjjjdstrött, jag oka inte. Auuuw hon är väl för söt. Darre njöt ju till max både barnen och vi vuxna tog hand om honom, kan ju inte vara lätt och vara den enda killen bland alla oss töser,hihi.
Men jag hade en riktigt mysig och roligkväll igår, fick oss många skratt när vi lekte lekar, sjunga med munnen stängd och gester med skester. riktigt skoj.
Väl här hemma igår vid tio la jag mig i soffan och darre kommer och lägger sig på mig, han var helt slut. Han har inte vrålat sen vi kom hem igårkväll. Han brukar alltid vråla. Han somnade och bara myste uppe hos mig, morsgris e han nog lite, hihi. Därefter kom Jocke hem, han in i duschen och jag hoppade ner i sängen. Nu är han iväg och hjälper Jonas som ska tävla idag, stack vid halv åtta imorse kommer hem runt fem ikväll. Förstår ni nu att jag kan tycka crossen tar för mkt tid, han fick ledigt imorgon, då sa jag att jag ville inte ha ngt med crossen och göra imorgon. Då kunde han likaväl ha jobbat. Så jag hoppas inte han nämner ngt med cross imorgon för då blir jag sur.

Nu ska jag klä på mig och köra till husvagen igen, Anna ville ha skjuts hem så då får jag mina ögonbryn noppade, vilket jag behöver nu, usch så hemska dem ser ut nu.

Vad ska ni hitta på idag? ni är väl lediga?:)


Kate,Bella,Emma & Darre. (tror Emma är Palles dotter)


lite bus Jag,Bella & Darre


Bella fotar  mig, :P


Darre & Bella på promenad


Min älskade mamma & syster♥


titta så fin vår säng blev, med helt andra sängkläder, kändes lite somrigt att gå och lägga sig i det, visst blev det fint?


.dansa loss med dammsugaren kanske?

idag vet jag inte riktigt vad som händer, jocke ska förmodligen träna cross.
Själv vet jag att jag måste städa här hemma, inte alls kul. gud vad det är tråkigt!  Fast det känns ju bättre att gå i ett lite renare hem, så.
Vad ska jag hitta på om jocke kör cross, får se vad som händer.

Men nu får jag ta och städa lite. sätta igång lite hög musik och dansa loss med dammsugaren kanske ;) haha.

solen bara lurar mig ibland är det jätte molningt och ibland dyker den upp varm som tusan.


jag saknar mina london brillor :(


.första gången jag är med i någons veckans blogg :)

Jag är med i veckans blogg.

Nu tycker jag allt ni kan rösta på mig där. Första gången för mig ju ;) thihi.

Gå nu in där och rösta. Jag är nummer 6 :)
 alltomnicole.blogg.se




en låt jag blir väldigt glad av, älskar att kunna sjunga med och vara glad ;D

.in i duschen därefter jobb


Goddagens,
idag ser vädret ut att bli fint och varmt men jag undrar om ögat ljuger lite för mig. Tycker ändå det ser ut att blåsa en del där ute. Aja man får väl se sen helt enkelt.hihi.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och fixa mig. Ska vara på jobb vid fyra. Jobbar till 20,30 ikväll. Nice :)

filmen igår var bra och jag hade sett den innan :P asså ni anar inte hur jobbigt det är att vara 20 och senil. Jag glömmer nästan allt, sjukt drygt :/ haha.
Och något annat som gör mig trött/förvirrad är dem hära drömmarna, jag blir så fruktansvärt trött på dem, jag drömmer nästan alltid. Och har inte en aning om varför :S jag vaknar liksom helt slut på morgonen. Ni vet inte varför man drömmer så mkt?

hoppas ni får en trevlig tisdag :)

PUSS!


.se en film på en vardag, det händer inte ofta

nu ska jag och älsklingen mysa, vi ska nämligen se en film.
det är inte ofta vi gör det på vardagarna, knappt på helgerna heller.
Idag blir det lite godis och lite glass, inte som vi brukar. men att ibland får man unna sig något gott. Jag vet om att jag skriver om hur gärna jag vill gå ner i vikt, men jag vill heller inte vara utan godis och dylikt för resten av mitt liv. Så jag får hitta något som passar min stil på något vis.

Men nu ska vi i alla fall se Shall We Dance :)
minns inte om jag har sett den, i så fall för flera år sedan. Är den bra?

Btw, såg precis programet Mamma´s Boys, helsjukt. Fast typiskt ett sånt program jag gillar och se. Vad tyckte ni om det?


.tillbaka efter crosshelgen i Oskarshamn & Vimmerby

tjoooho

Nu är jag tillbaka efter en crosshelg i Oskarshamn och Vimmerby.
Helgen har varit trevlig och mysig. Ifredags mötte Lenny och Linus upp oss i Blentarp och vid kvart över fem begav vi oss mot Oskarshamn. Vi stannade vid Växsjö på Mcd och åt lite, sen var det bara att fortsätta att köra vidare. Vi fick ju köra till en stuga som Magnus bor i, där fick även vi bo. Liten myisg. eller ja, helt okej. Väl framme vid nio tio tiden så var vi alla trötta. Så efter vi packat upp så la vi oss i sägarna och somnade.
Lördagmorgon var jag väldigt trött, så jag fick ta magnus bil och köra upp till crosstävlingen lite senare, men då hade jag packat maten osv med så vi kunde äta där. Solen sken och det var ganska varmt, ibland kom blåsten och det avskydde jag men annars låg jag och solade lite, fast med kläder på :P och älsklingen låg brevid och vilade upp sig.
Men det var jättemysigt och trevligt. Känns rätt skönt att komma överens med allihopa där :)

Ja själva tävlingen gick väl inte så jättebra, Jocke är tydligen van vid att alltid hamna på bra placeringar men det gjorde han inte denna helgen. så nu jävlar ska jag sätta fart på honom. Cross är en dyr sport, inte ska man slänga ut pengar på det om man inte kämpar.
Men efter lördagens tävling så var det väl okej, ingen trillade och skada sig, skönt. Det kan jag säga att när starten går så är man väldigt rädd, åtminstonde jag.
När tävlingen då är slut så körde vi tillbaka till stugan, Magnus och Robin tvättade crossarna så körde jag och baby till Oskarhamn och handlade hem så vi kunde grilla, men grillen ville inte fungera så vi fick steka flintasteken och korvarna :P
Sen skickade Emmsi om vi kollade på melodifestivalen eller eurovison som det heter, nepp det gjorde vi ju inte för Magnus sa att ettan gick knappt in men efter lite försök och så funkade det utmärkt så vi så det, Norge var väl helt okej en bra vinnarlåt jämfört med dem andra gångerna, jag gillade turkiet oxå :) tyckte ni rätt vann?
Därefter kröp vi ner i sängen eftersom söndagen skulle bli en lååång dag.
Söndagen, Upp vid sju och packa alltihopa. och begav oss till Vimmerby.
Framme där åt vi frukost och sen skulle killarna träna, sen träna dem och jag gick och la mig och sov i saaben, var så trött. därefter började alla tävlingarna, nja det gick inte alls bra för killarna denna gången heller.
Men dem kom runt banan iaf. Så nu ska vi ha stenhård diet här hemma så jocke blir på hugget igen.
Sen kom vi hem igårkväll runt halv tio, då var jag helt slut. Ja både Jocke och Robin med, jisses.
Så det blev pizza och sen en god sömn för min del som inte skulle upp och jobba. hihi.

Nepp nu orkar jag itne skriva så mycket mer, bloggar lite senare. 
Lite bilder kommer iaf :)


Crosslaget :) 


96:an han jag älskar


97:an Robins första tävling :)

            
söta hundar, där vi bodde,   utsikt där vi bodde, Mysigt! Vi körde förbi Astrid Lingrensvärld,där verkar så mysigt :)


Älsklingen tävlar, duktig han är,<3

Jag tycker det är roligare för var gång man följer med faktiskt, man lär känna fler och fler och då blir det mycket roligare. Sen om man kunde hjälpt älskling att bli bättre är det oxå väldigt kul, se när man kanske är i botten men kommer upp till toppen, att man har hjälpåt honom med att komma till toppen igen, där han en gång har varit.
Och nu ska jag ner och tvätta crosskläder, hjälmar, skydd och dylikt. Så det är fint till nästa gång!



jag älskar dig♥

.nu bär det av till Oskarshamn

nu ska jag alldels strax bege mig, först in i duschen en snabbrunda därefter går starten till Oskarshamn.
eftersom bussen är i sönder så tar vi saab + släp upp dit och så har vi en stuga vi kan övernatta i.
Nu hoppas jag att detta kommer blir en mysig helg och jag kanske kan få tankarna på något annat än mion vikt och hur deppig jag har varit dem senaste veckorna.

Men jag lovar att blogga såfort jag är tillbaka söndag/måndag, kameran är med under helgen. Jag hoppas ni får en underbar helg allesammans!

Jag älskar min Joakim såå himla mkt, därför gör jag allt för det ska funka mellan oss!







Sooo longlovers!


.det lutar nog åt crosshelg, fast jag är grymt sugen på party

godmorgon fredag,
vaknade vid kvart i sex, körde Jocke till jobbet i lund och nu sitter man här mätt efter en frukost som bestod av baguette och en risifrutti, smarrigt. var väldans gott faktiskt. Solen lyser in genom köksfönstert och det verkar bli en underbar dag.

själv har jag fortfarande ångest. Även om alla kommentarerna lutade åt party!
Men jag kan känna att det blir alldels för mkt ensamhet och det skönaste av allt är att komma ifrån lgh. jag är ju ändå här nästan varje dag. Och jag är sugen på party, men jag känner mig själv så väl att när det är dax till kritan kommer jag få ångest över att inga kläder passar mig, att ser jag tjock och stor ut i allt. Då kommer jag kanske kärra ner mig i det. Ni anar inte vilken ångest jag har. Jag tror det lutar åt att åka med Jocke, för att komma härifrån här skönt, inte bara för dagen utan för en helhelg.
Jag känner om jag ska vara på topp som jag var innan måste jag måste jag gå ner i vikt, jag känner mig instängd för jag skäms över mig själv och kroppen som har blivit, allt större och större. Då skäms jag lätt om jag ksa gå på fest, minsta lilla någon säger något dumt så kan jag börja asböla är så grymt känslig nu. Jocke sa att bussen var i sönder igårkväll. jag börja asböla, men det är ju inget han kan hjälpa men ändå. Och ser nu folk att jag har gått upp i vikt och frågar mig det, då kanske jag börjar böla igen, på en fest. Nepp jag tror jag håller mig undan för festerna tills jag gått ner lite, jag är ju ute och springer då och då, ute och går. men ändå :S.

Förlåt att det blir så mkt deppande i bloggen. Har varit väldigt kul med kommentarer, fortsätt så det gillar jag ;)

Frågan är nu? vad ska jag göra i helgen? frågan är vad som kommer kännas bäst för mig, och när jocke tävlar så kör han kanske två timmar utav 8 så han har tid med mig då :)

.torsdagsångest

torsdag och jag har ångest:

Vad hade ni gjort?
1, åkt med Jocke och Robin på Crosstävling hela helgen,
2, stannat hemma hela helgen, och gått på en riktigt stor fest på lördag?

Jag känner att jag vill både och, jag vill vara med älsklingen, känns på någotvis skönt att vara där om något skulle hända.
men samtidigt vill jag ut och festa och träffa nytt folk, denna festen lär vara gigantisk och när Lina berättar så blir man bara mer och mer taggad. men då får jag även vara ensam från fredag eftermiddag till söndagkväll.
Jag har ångest :/

.i can call you betty and betty when you call me, you can call me al

jag blir så glad när jag hör denna, hade inte hört den på länge och så slår man på radion så kommer den. härligt.
en sådan konsert hade jag velat gå på, ingen som bryr sig om hur man ser ut, man dansar och är lycklig ;D



.ge mig tips om hur man går i högklackat

kan någon ge mig tips,
jag ser ofta folk som går i högklackade skor. jag tycker oftast det är jättesnyggt och att man ser bättre ut på ngt konstigt vis tycker jag det.

men som jag som inte kan gå i högklackat? jag får så grymt ont i fötterna och har så svårt att hålla balansen :S det ser mest konstigt ut när jag går. haha.

Har ni några tips om hur man kan lära sig gå eller har ni tips om bra skor för sånt här.?




asså jag tycker det är riktigt snyggt med högklackat, varför kan jag inte gå i det :(


.sugen på att se u2 på ullevi



såg att U2 skulle komma till Ullevi och spela, sist jag var där såg jag Robbie Williams svin bra.
Jag är väldigt för lite gamla klassiker, u2 har ju varit med hela mitt liv, hade det inte varit fräckt och åka och se dem?
Är det någon som har sett dem? jag är väldigt sugen på att åka och sen nån, helst manliga. Vet inte varför.

Men tror ni det hade varit något och åka och se u2 live?

.städdag här hemma

idag ska det städas här hemma inget som är roligt, men skönt sen när det är fint.
Annars har jag inga planer direkt, ska till pappa och lämna pengar till öland så stugan är betald.
Längtar tills vi ska upp där det tråkiga är att vi har en veckas semetsrer tror ni inte jocke ska tävla med corssen då?!
Ibland blir jag så fruktansvärt trött på hans cross, jag som redan börjat planera hans födelsedag på öland, men nepp han ska ju tävla. en jävla vecka tänkte vi vara fria från crossen men ikke!


jag behöver er hjälp. tycker ni jag ska hålla det för mig själv att det hära med crossen? eller berätta att jag blir jätte irriterad och ledsen för att han alltid ska köra och tävla på helgerna.?  han frågar inte alltid om jag vill följa med på tävlingarna heller, en fråga vill man ju alltid ha. Sen så kan han liksom säga följer inte du med, då följer jonas med istället. På det sättet känns det som jag blir ersatt direkt. förstår ni hur jag menar typ?
dilemma jag har. Hjälp!

nepp nu ska jag väl sätta igång med städningen, därefter ska jag ringa jobbet igen, där var ingen som svara innan :/
så sitter man så nervös innan och så svarar ingen så typiskt mig.haha.
Varför oroar man sig i onödan?

bjuder på en bild, vad tycker ni om mig i lockigt hår?




.jag missade ystadcrusingen :(

Godmorgon måndag.
är lite sliten efter helgen, har ju jobbat. Fast har inte gjort något vettigt där i heller. haha. Men skönt med pengarna iaf.
Det mest tråkiga var att jag missade ystadcrusingen för första gången på typ tre år. :( Ännu irriterad var man för att när jag jobbade så passa herr Nander på att åka dit.
Men jag orkade inte fixa till mig vid åtta och ta tåget vid halv tio. då hade det ändå börjat ta slut, för jag mötte en gubbe vid preem vid nio och han hade kört färdigt där ialla fall. och det var fler som hade gjort det sa han.
Istället efter lite gråt osv så körde jag och mina bebisar ner till mamma i husvagnen. pratade om allt möjligt. och det var första gången bebisarna åkte transportbur, väldigt duktiga, Darre bara la sig ner, men Smokie stod och vråla hela tiden. Duktiga för att vara första gången. hihi.Det kommer att komma foto på kissemissarna när vi var hos mammsen i husvagnen, dem kommer inte just nu bara.

idag är det måndag, har inga direkt planer under herla veckan. Kanske blir en tripp till ystad med Jockes mamma,mormor och lilla fabian idag, får se hur jag känner mig. Huvudet bara dunkar :S
Men nu ska jag ringa på ännu ett jobb. hade inte varit fel att ha två jobb ;)

Och nu har jag även sagt till Jocke att om inte han skärper sig lite så kommer jag inte orka i slut ändan. Så nu får vi hoppas på resultat.

Vad har ni för planer idag? har ni ideér om vad man kan göra? :)


.4 bra låtar med 3 doors down


känner mig helt allmänt deppig, vad gör jag för fel?
KÄRLEK ÄR SVÅRT!
jag vill bara försvinna.....
vilka bra låtar jag har hittat, den andra låten hade jag aldrig hört innan, tyckte den var helt okej faktiskt.
Brukar inte alltid lyssna på sånt här, men visst är dem bra eller vad tycker ni?
Dem har ju ännu fler bra låtar, love me when i´m gone... underbart.

Jag hoppas jag vaknar på bättre humör imorgon och hoppas att Jocke är hemma tills dess....

Nu säger jag nattinatti♥

.bakning och våra bästa år

Min fredag:
Vakna vid nio, låg och drog mig till tio, kom på att jag ville baka. Sprang in på konsum och köpte det jag behövde till bakningen, hem. Slå på trean, våra bästa år :D Bakade även samtidgt.
Gjorde muffins med daim i, och försök till kladdkaka, men den blev inte så bra. Smeten blev alldels för tjock men alldels lagom i ugnen så den blev ändå kladdig :)
När jag bakat färdigt vid halv ett, körde jag och hämta moster här i Skurup, vi körde till Svedala, pratar även med Nathalie som är en liten hjälte idag:)  men kom på att hon skulle på babymassage osv. Jag och moster stannar i svedala i bilen, pratar om allt. Känndes riktigt skönt att någon förstod mig. Hennes son har nämligen oxå kört cross och hon tyckte mitt och jockes förhållande liknade Martins och Fridas förhållande lite grann. Men hoppas att det funkar bättre för oss iaf :)
Mötte mamma, och därefter fizzy och Emmsi ;D blev en massa snackande åtminstonde öfr mig och Emmsi, Love you!
Sen köpte jag kattmat och en katttransport så nu kan missarna följa med i sommar, till mammas husvagn och kanske till Emmsi, haha ;D Så bebisarna har fått för massor idag, mina små troll.

Nu är jag hemma här, kollar lite på hockyn men mest på den hemmalagade pizzan som precis blev färdig:D

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

btw, ska jobba imorgon och på söndag, hurra för helg, haha :D

Nepp nu ska jag mumsa i mig en god middag och mysa med min älskade sambo därefter, förmosligen kommer vi se på ishockyn så HEJA NU PÅ SVERIGE!!!!
Jag kan bli irriterad när det går dåligt för dem. Hoppas smirnoff icen lugnar ;D

.deppigatorsdagkväll

är det bara jag som känner mig ensam?

känner mig väldigt ensam, sambon sitter och glor/sover på/till hockyn och bryr sig inte ett dugg om mig...

förlåt mig men jag behöver uppmärksamhet!

annars har jag haft en bra dag både på jobb och utanför. Har bakat en massa på jobb, så nu har dem till fikat ;D
Har myst en del med Ariellaprinssesan och sett på Naddie&Robbans nya lgh, jättefin, verkligen :D
Vi ska förmodligen träffas imorgon med, tycker jag är väldans trevligt :D

Nepp nu ska jag fortsätta deppa, och undra varför jobb & cross alltid går före mig?
varför är det så svårt att visa uppskattning?
hur visar ni er uppskattning till någon?
jobb kan jag ju förstå, men varför aldrig komma hem jätteglad och krama om en och säga man är det bästa i hans liv?

Ser jag för mkt på serier eller detta kan hända i verkligheten?

HEJA SVERIGE FÖRRESTEN :p!

.uppdateringen från Valborg 09 & helgen därpå

uppdateringen från valborg kommer nu :)

det började med att Millan och Dennis kom och hämtade oss, massa packning med oss ut till Simmarpsbacke, väl där ute med filtar och allt annat gott.
 Jocke och Dennis började ordna med grillen osv, sen kom vi på massa som vi hade glömt så jag och jocke blev kvar för att passa grillen så körde dennis och millan och hämtade resten. Sedan när folket kom, så kom vi på. Vi har ingen musik. Och musik är ett måste! Så Danny körde och hämtade Jockes mammas stero. Maten var så god, jag och älskling grillade ytterfile och potatissallad till det, Mums! Sen påkvällen tog man filten om sig, satt och drack cider, pratade och sjöng. Och bara myste av vår lilla brasa. Men vid halv tolv kände vi att det blev alldels för kallt att sitta där ute, så vi packa ihopa allt och körde hem till Dennis och Millan och fortsatte vårt festande där.
Jocke säger alltid att han inte ska dricka så mkt, men vi tjejer satte oss i köket och snacka lite, nnär jag kommer in efter en halvtimme 40 min. Då har jocke nästan druckit upp all vodkan själv, snacka om att jag blev irriterad. Men spriten ordnade sig sen, var ju massor av det där. Och rätt som det var blir jag väldigt kalasfull. Vid fyra begav vi oss hem, under bråk på vägen hem. Fattar inte varför vi alltid ska bråka, dessutom hade vi elva månader då, varit tsm i elva månader och träffats i 17månader härligt :D
Men jag mådde avskyvärt dagen efter riktigt dåligt. Allt bara kom upp, så jag ska ta det lugnt, fy bubblan vad dåligt jag mådde:( men fatta inte hur allt bara kunde slå till så helt plötsligt.
Dagen efter då vi firade elva månader åkte vi ut till blentarp jocke och robin skulle mecka cross, jag la mig bakfull i solen och somnade. Vid fem tiden bjöd magnus oss på middag på 91:an i blentarp. Därfefter begav vi oss hem. La oss i sängen och bara myste lite. Sen vid tio körde vi och hämtade hanna hos hennes mammi, jag körde 740  hannas då :P
Sen kom vi hem vid 12 på natten och då var både jag och jocke helt off.

Lördag morgon skulle jag fixa och packa jag skulle nämligen följa med jocke och robin på crosstävling vid markaryd, tranan hette crossbanan iaf, vi körde vid sex på kvällen från blentarp, den dryga bussen stannade nog sex gånger på vägen upp. Vädligt irriterande, Väl framme där träffade vi en som tävlar med Jocke i hans lag, och hans familj så vi satt alla ute och grilla. Jättemysigt. Men jag var fortfarande sliten så vid tio kröp vi ner. Det var liksom årets första tävling på söndagen så lite sömn skadar nog itne.

Söndagmorgon vaknar jag vid åtta av alla crossar går igång, då var det träning för div 5. Jocke kör i div 1. GAAAAH tänkte jag och huvudet dunkade och Robin bara skrattar åt mig, kvider du tina :P haha.
Men efter några timmar var det dax för tävling, jag var nog mer nervös än vad Jocke var, hade såå ont i magen, men det gick bra, han trillade tydligen men det var där jag inte såg. Och sen så andra gången han körde så stupar han rätt ner, och en cross direkt efter vi trodde han blev överkörd, ni anar itne såå rädd jag var. Usch. men han behövde tydligen en sådan för sen körde han ännu bättre :)

Så nu orkar jag inte skriva mer, ska fixa mig innan jobb, mår lite bättre idag så.
Men det var en trevlig Valborg och Crosshelg, här kommer lite bilder:

Dennis&Jocke med grillen/brasan


pusss älskling


jagpåfilten


folket :)


folk och brasan:)


Dennis,Jocke,Pontus


Jocke tävlar.

Orkar inte lägga upp fler bilder nu, jag hatar verkligen denna datan!
Ska bara få tummarna hur häcken och lämna in den,, men vill ju behålla alla bidler jag lagt över.

Ha en trevlig dag i regnrusket!

.ta hand om mig själv, kanske sjuk?

nu ska jag ta hand om mig själv, har spytt två gånger idag, så mår inte alls bra.
 Nu ska jag hoppa i plurret, ta en skål med glass och jordgubbar, ligga och lyssna på lugn musik i plurret.
Se om jag bara kan ta det lugnt eller jag ska på och göra en massa, ex, raka benen och allt sånt som är dööö trist. Kanske fila till naglarna. Men jag hoppas det hjälper med ett plurr, och att huvudvärken går över.

ta hand om er!

uppdateringar kommer inom kort, när jag mår lite bättre. Hoppas bara det inte är infulensan jag har fått. Ska ju jobba imorgonkväll. så spyr jag mer idag eller under natten får jag nog ringa och höra om dem verkligen vill ha dit mig. Är ju inte så kul att smitta ner alla andra.


Jag saknar dig!!!♥


.tre år sedan du begravdes min lilla morfar

Igår var det tre år sedan min älskade morfar begravdes, jag saknar honom massvis men vet att han tittar stolt ner på mig.
Kändes inte som om det var tre år sedan jag satt och grät i ett kapell, fruktansvärt.
Även igårkväll när jag ringde mamma kom med ännu ett chockbesked. Att en gammal vän till mamma och pappa har gått bort. Han har alltid funnits i min "uppväxt". Mamma var väldigt ledsen tänkte att jag får ringa pappa om nån dag och höra hur han mår. Så hemskt. 55 år gammal.
Var gång han såg en, sken han upp och sa vad stor du har blivit, tänk när du var liten. Varför minns man allt sånt när människan i sig har gått bort från en. Varför tänkte man inte på det innan?

Jag lovar jag ska uppdatera mig, men denna datan är ett helvete och just nu känner jag mig inte riktigt på topp.
Och kommenterna svarar jag även på lite senare, hoppas ni kan stå ut med det :)

Här kommer morfar begravningslåt, jag bara gråter när jag hör den, tänker på min morfar!♥

.iväg på årets första crosstävling

lite snabb uppdatering,
Jag ska iväg på en mini weekend med husbussen.
Jocke & Robin ska nämligen tävla i hässleholm imorgon. Men vi kör upp där redan ikväll så vi vet vi är där i tid och om ngt skulle klydda så är vi redan på plats. Jag kommer vara som en liten mammi nu, packar mat osv till oss. lite tramsig men jag tycker det är bra, så vet jag iaf att vi får mat...

Så vi önskar min älskling och Robin lycka till!

Kommer hem på söndagkväll vet inte om ni får uppdateringar då eller om ni får vänta tills måndag. Allt om mina valborgs bravader och annat, så håll utkik ;)

Och igår hade jag och älskling 11 månader, tiden går så fort. Älskar dig♥

Jag hoppas allt är bra med er och att ni får en mysig helg.


RSS 2.0