.Vilken mysig helg, dessutom en ny bil

Heeejhopp!

förlåt jag inte bloggat under helgen, men har inte haft tid riktigt.

Min helg har var underbar!
I fredags köpte vi ny bil. En ny SAAB. billigare än coopern och större än den. Tycker den e fin så. Där var så mycket att göra vid på coopern så det var nog bäst att byta. Så fredagen körde vi och byta bil och fixa ett och annat Jocke körde och fixa med crossen och jag körde och storhandla på Willys i Ystad. riktigt mkt fick man för lite pengar. Riktigt skönt var det att gå där och handla alldels för sig själv. slippa en massa frågande osv. Nu tog man precis vad man ville ha.. sen körde vi hem och såg Let´s Dance finalen. Jag bara älskade det. Tyckte Magnus var en värdig vinnare, så jag är helnöjd med finalen. Vad tyckte ni?
Vi åt schnitzel och potatissallad till, MUMS! Riktigt smarrigt, längtar till man kan grilla och sånt.


Coopern, min lilla leksak.


Vår nya bil :D Står inget på den. men den är silverfärgad. Vi ska tona bakrutorna förmodligen.hihi. Vad tycker ni om vårt byte?

Lördagen gick vi upp vid halv nio. käka en liten mysig frukost tillsammans. Sen körde jag och lämnade honom och Robin i blentarp så dem kunde mecka cross och även ta bussen och köra. Så jocke körde och träna cross. Jag körde och hämtade upp mammsen så åkte vi två till stan tillsammans. var trevligt. bara hon och jag faktiskt.

Sen på kvällen skulle vi vara hos Emma och Daniel klockan sex. och vi var i tid för engångsskull.
Vi fick hemmalagad planka till efterrätt fick vi en kladdkaka med smak av afteraight. Ni anar inte så gott detta var. riktigt
smarrigt. Sen spelade vi lite wii. fast mest satt jag och emma och snacka en massa, tog en och annan grogg oxå. Sååå mysigt!
Hade supertrevligt hos er :) Tack!

Söndagen låg vi myste hela dagen, första tog vi en mysigfrukost/lunch vid två. sen fick vi köra och hämta våra vinterdäck till bilen.hihi. Sen körde vi hem igen och jag somnade till i sängen då. Men vi hade såå mysigt. vid sex körde vi ut till Svaneholm och gick en runda där. prata och myste i det fina vårvärdet. Vi hade en riktigt mysdag igår. För Jocke skulle åka till Kalmar idag så.
Men söndagen var MYS, det var längesen det bara var han och jag och en lugn mysig dag!

Idag måndag så körde Jocke till Kalmar vid sex. Jag tog tåget vid halv sju till Svedala eftersom jag skulle jobba idag. Jobbade med Christel idag, hade mkt trevligt. Sen skulle jag till en specialist i malmö och fixa min tand, hade stått i kö i ca 1 ½ år för att komma dit där. Så när jag då kommer dit där, så sätter jag mig ner och väntar. efter en halvtimme tyckte jag att nu var det riktigt drygt att vänta. Då visar det sig att dem inte hade nån tid till mig alls. och att jag inte fanns i deras system längre. Men jag bara ni tror väl inte jag hittar på en dag och åker hela vägen hit. Men nu ska dem skicka en nytid till mig. Har ju börjat få problem med den tanden så jag vill dit så fort som möjligt. men det kommer att kosta mellan 2000-5000. hur kul är det då?

Sen har jag handlat specialtmat till mina bebisar. och en kalender till mig själv. idag märkte jag hur förvirrad jag var, inte alls bra.haha.
Sen kom jag hem, skulle ta resterna sen igår. Hamburgare och pommes. men så bränner jag handen i ugnen. Aajjj!
Så nu har jag ont i handen. Men nu har jag krypit ner i sängen, lite tomt eftersom älsklingen inte är här. men mina bebisar är här iallafall. Får hoppas dagarna går fort och att min älskling snart kommer hem.


Men imorgon ska jag jobba 14-20,30 så vi hörs säkert imorgon igen!


Hoppas ni hade en trevlig helg.!


.Vem vinner Let´s Dance finalen?

Fy vad jag ryser i Let´s Dance. 

Vem tycker ni ska vinna?

tycker detta är galet spännande ikväll. Ska fortsätta se det nu.

Vi hörs senare!

 



Kommer Annika och Magnus ta hem det?

Eller Lalia och Tobias?



Jag tycker båda är grymt duktiga, men Magnus är nog den som lärt sig mest, iaf vad vi har fått se.

Nu fortsätter spänningen!

.hjälpa till med husvagnen

Godmorrn  torsdagworld!
Solen tittar fram även idag, underbart! men den ser ut att försvinna ibland, det tycker jag inte alls om.
Nu på ska jag strax bege mig till apoteket och afm. behöver lite hjälpa med några papper som ska fyllas i.
Sen tänkte jag kanske åka till Hanna och hälsa på henne, men ser ut som Lina vill att jag ska med hon är i skurups city. aja vi får se vad som händer. Hade så svårt att sova inatt, vaknade vid tre, drygt. sen drömde jag mardrömmar som vanligt. när ska detta ta slut liksom?
Jag har bilen idag så ngt måste hända idag :) hihi.

Igår var jag faktiskt jättegullig mot herr Joakim, köpte  blommer till honom, ville visa lite uppskattning istället för att alltid bråka. Vi ska nog köpa ny bil :) en saab titta vi på igår. vi kommer ha samma i lån som vi har nu, bara att saaben är billigare i försäkring så kanske ikväll blir det en ny bil. woho. hihi.
Idag ska vi hjälpa mammsen med husvagnen. så vi ska sätta ner den idag och lite sånt smått och gott. vill att solen ska vara uppe då :) sen tänkte jag laga mat nu så vi bara kan värma den ikväll så slipper man stå ikväll och laga. lite smart va.

Nepp nu ska jag bege mig och gå lite. funderar på att köra till svaneholm och gå en sväng. måste ut och gå hela tiden. sen ska jag bänka mig framför våra bästa år, jisses vad bra det var igår. helsjukt.


Vi hörs senare!

.tågvärd passat mig kanske?

Onsdag:
inga planer idag förutom att eventuellt sätta ner mammas husvagn. men nu underdagen ser det tomt ut.
hmmm tråkigt.
Fick en sådan här tågkänsla igen, att det hade kanske varit något för mig.
Om jag nu får svar från tågen ska man då satsa på det?
får prata med Elin om det :)
tycker ju oxå om detta jobbet jag har nu, men på tåget tjänar man typ dubbelt upp ;)
Vilka svårigheter det blev...

har inte så mkt att göra nu, älsklingen plocka undan i måndags och vi har ingen dammsugare här för den har pappa lånat, men den börjar behövas här nu.hihi. och vi måste köpa en gadrob till, våra kläder ligger på golvet, i halvdanna säckar för vi vet inte vart vi ska ha plats till allt det :S detta e svårt..

det enda så glädjer mig idag just är att solen är framme och mina små kissemisar. får gå och hitta på ngt idag amf har inte öppet så :S men lite solning hade inte varit fel.



Vad händer idag för er? har ni några förslag på vad man kan göra?

Vi hörs!

.helgens uppdatering

Godmorgon tisdag.
Förlåt att jag inte uppdaterat, men söndagen var inte alls som planerat. Och igår jobbade så jag orkade inte hade ingen lust, var mest på mys humör hihi ;).

Lördagen hos Linn var jätte trevlig, hade väldans trevligt.
Fick även sen Ariella en liten stund när vi hämtade Naddie och Robban. Så söt :) vilken sessa.hihi.
Återgå till festen så var den mkt trevlig, Jocke som skulle vara nykter blev väldans full. Fick tillochmed gå ut och gå med honom. Stod och kräkte själv för att han skulle kräka och må bättre, är inte det snällt? jag fick liksom låtsas att jag mådde jätteilla och kräka för att jag tänkte att då tänker jocke att det e räligt så han oxå spydde, men ikke. Det kom väl lite senare på rundan vi fick gå.
Sen tog vi bussen in till stan för att dansa loss lite, vid halv ett var hon nog då. Väl inne i malmö blir det storgräl mellan mig och Herr Joakim. Den enda gången jag verkligen kände för att ut och dansa osv vill han att jag ska åka hem med honom för han mår dåligt. Jag visste liksom att han kommer åka och träna cross på söndagen fast han e bakfull, ska jag då bara vara hemma och vänta? Ahh nä någon måtta får där faktiskt vara. Så efter mkt bråk så fick han åka hem, jag stod och grät men in på slagt skulle jag. Och min älskade syster och co kom. Väldiga tur jag hade. Sen hade jag så grymt roligt med dem, så thanks girls :)
Linn och dem var tydligen oxå på slagt, men jag såg inte dem på hela kvällen. Märkligt.
Sen åkte jag med dem hem och jag sov hos mammi då, hihi.
Men tack alla för lördagen, förutom bråket hade jag jätteskoj.

Söndagen då låg jag och sov hos mammi, sen handlade jag frukost och vid fyra hämtade jocke mig. Så vi fick löst allt.

Och nu ska jag gå och äta lite frukost och fixa till mig lite  innan jobb, som jag nyss fick reda på att jag skulle göra. 
nu tycker jag det räcker med snöandet, väldigt irriterande är det att den kommer, eller e det bara jag som tycker det :/?

Lite bilder från lördagen ;)


Robban & Jocke

Naddie & födelsedagsgrisen Linn

Jag & Linnis

Lite folk :)

Jag & Annika

Jag & Älsklingen!

Vad händer för er denna tisdagen?
Vi hörs!


.fira linn ikväll

Så lördag idag :)

ikväll ska vi ut och fira linn, ska bli trevligt och skojsigt :) Givetvis har jag kameran med mig och fotograferar allt jag kommer åt.
Vi ses i dimman ikväll hoppas jag ;)

har inte så mkt tid att uppdatera så jag gör det imorgon när jag misstänker att huvudet dunkar.

Vi hörs imorgon!

.fixa till sig innan jobb

Godmorgon härliga torsdag!
Blir ni lika glada som jag när ni ser solen sticka in genom fönstert,? vad jag älskar det :)
Våren är nog påväg nu, vad härligt.

Idag är det torsdag, mina planer för idag är att hoppa in i duschen nu snart, ta tåget till svedala och börjar jobba vid två.
Funderar på att ta en liten promenad nu i det fina vädert, men samtidigt kan jag vänta och ta den i samband med jobb kanske :)
Grattis Naddie, idag fyller du 20 :D hoppas du får en underbar dag hjärtat♥

Nepp nu får man fixa och ha sig lite,
Ha en trevlig dag i vårsolen, vi hörs!


Jag& Naddie för flera år sedan,hihi!


.vi fick tillbaka kläderna idag

Onsdag,
igår fyllade Pernilla år, och idag fyller Linn 20. Grattis till er båda, ni förtjänar en underbar dag :D

Idag händer inte så mkt, ska hämta mammas husvagn och ska sätta den hos henne så hon kan pilla på den innan vi sätter ner den på plats :)

Vilken fin dag det är idag, solen skinner och så. Grymt härligt :D
Idag fick vi tillbaka våra kläder, såå skönt :D riktigt nice är det, woho. Så nu ska jag lägga in kläder i gadroben,
vi hörs sen!





Grattis ännu en gång mina hjärtan♥


.tingeling skulle varit ett bidrag

I väntan på min älskling, ligger jag och lyssnar på tingeling. haha. den e så klockren.
Fick reda på att jag ska jobba imorgon, torsdag och fredag. såå skönt. ska bli trevligt :)



Jag diggade den kraftigt, den skulle varit ett bidrag ;)

.det var en supertrevlig tjejmiddag

Så lördagen vaknade vi lite halvbakis, tror mest att det var turkiskan som vi snapsade som gjorde det, annars drack jag liksom inte så mkt 6 cider kanske. Ja det blev säkert fler än man tror :p
Lite bakfulla som vi var låg vi och drog i sängen, till närmare elva tolv, jisses men skönt var det.
Sen skulle vi till apoteket och handla huvudvärkstabletter, då passade vi även på och handla baguetter för vi tänkte ta en runda i Svaneholm. Men när vi kom ut där var där as mycket folk, riktigt mycket folk så där var nog nån tillställning så vi körde in till Malmö och gick där en runda, sen var vi tvugna att bege oss hem eftersom jag skulle vara borta klockan sju så vi var hemma vid fyra halv fem. Då vila jag till fem sen duschen och fixa till mig innan jag skulle till Rocky.
Så när vi körde så insåg jag att jag glömt ciderna,
det var bara till att vända, sen begav vi oss igen till Rocky, mötte upp Jojo och Malin på Mcd i Staffanstorp.
Sen körde vi till Rocky, där det bjöds på jättegod smörgåstårta och jättetrevligt sällskap. Sen slog vi på tvn, tänkte vi kunde se melodifestivalen men ibland hörde man inte ens tvn för vi tjejer är verkligen bra på att snacka ;) haha.
Och angående melodifestivalen så tyckte jag att låten som vann, var helt okej. Hellre Malena än Snälla Snälla, men helst utav allt hade jag önskat att tingeling låten vann, så jäkla klockren den var. Man sitter ju och nynnar på den ju, tingeling tingeling, come on baby shake that thing. hihi. den var en höjdare.
Men återgå till tjejmiddagen tyckte jag allt var bra där, hade riktigt trevligt, var skoj att se alla :) Vi spelade vattenfallet och hade oss mot slutet, tror dem andra blev på lyset, hihi. Var verkligen jättekul och se alla, och stenis som hade kommit ner till Skåne :) Vid tolv fick jag bege mig hemåt.
Skulle lämna jocke i Skivarp vid halv nio, nio på Söndagmorgonen för han skulle hämta bussen och köra Cross. Sen körde jag och handlade frukost, somnade igen. Men körde hem till Anna sen en runda där även Klapp och Nicole var. Så vi tog en liten fika allihopa och snacka lite skiiit. Det e nog tjejer såå bra på att göra ;)
Därefter hem till Mammi en runda, trevligt.
Sen ringer jocke och säger han har trillat och skadat sig när han tränade cross, hmm. Sen kommer jag hem, då hade han börjat tvätta och plocka undan, allt som jag tänkte göra idag. Urgulligt, tack älskling. men sen såg jag att han knappt kunde gå så jag ordnade maten tände ljus och så hade vi myspys.

Och nu e det måndag och jag ligger fortfarande i sängen, skönt. hihi. Men magen krånglar en del, men idag får vi se vad som händer. Mina bebisar ligger här med mig.



Bilder från våra trevliga tjejmiddag :)
    

 
Vi spelade vattenfallet med kort på nakna män, vissa bara älskade att se dem nakna ;) haha.
Och jag vill gärna ha era foton från kvällen tjejer, den får vi göra om igen denna kvällen!

Vi hörs sen looovers!

.Sommarfesten hos moster i vintern var lyckad

Fredagen var super trevlig, jobb gick undan och det gick bra.
Sen bytade jag om där, Christel hjälpte mig med blommorna i håret sen tyckte dem jag såg ut som en riktigt sommarflicka :)
Jag knallade hem till Yvonne där resten väntade, kom precis till den smarriga efterrätten, Mums!

Sen drack vi och festade till det, dansade lite även :) sen vid två skulle vi bege oss till Dennis Westberg fick tini för sig. men mitt i all röra på vägen dit så såg vi Matte, vilket jag blev väldigt glad över. Har inte sett honom på dem senaste två, tre månaderna :/ det slutade med att han körde oss hem. Både jag och jocke var slut och kände att det räckte för oss.
Så vi tre halv fyra var vi hemma, Skönt.



Visst blev älsklingen het i sin hatt och Skjorta ;)? Jag älskade det ;)






Grattis Kära Moster


Vad tyckte ni, såg jag ut som en sommarflicka?



Här börjar det dansas




Mamma älskade och dansa med Jocke







Älskar dessa två väldigt mycket, Jag, Anna & Jocke.


Galna...

Tack för en jättetrevligkväll Moster & Swansson, tyckte den blev väldigt lyckad :)

.Fira moster & Swanson med en Sommarfest mitt i vintern

Freeedag, woho.
Men jag gillar inte att det är fredagen den 13:onde.
Idag ser planerna ut såhär, duscha och fixa mig lite innan jobb halv tre.
Jobba från halv tre till halv nio ikväll:). Sen ska jag på sommarfest/kalaset ska bli trevligt :)
Asså hur har man håret på sommaren? hjälp mig!!!
Sen ska jag då fixa mig hemma hos mamma eller på jobb. sen går jag hem till moster.
Var längesedan vi gjorde något sånt här allihopa :) Givetvis tar jag med kameran,bäst att ladda den nu.

Imorgon ska jag på tjejmiddag ska bli riktigt skoj. men jag skriver mer om det imorgon. Nu behöver jag hjälp med sommarfrisyer, lockigt, plattat? osv.

Kvällens Outfit:
Svart tubtopklänning, med lila/rosa blommor på..
Svart bolero.
Strumpbyxor.

Det e svårt att hitta kläder när man inte har sina egna :/ hehe.

Och förresten så hatar jag verkligen hatar jag SNÖÖÖ! Kan den inte bara försvinna nu och våren och värmen kan komma. Var så fint väder igår när jag vakna och sen på kvällen kom snön, så irriterande.

Vi hörs ikväll eller imorgon!


.perikles finns det någon annan nu?



Denna låten är så bra, finns det någon annan nu. Lyssna på texten. Grymt.. till alla er som är ensamma eller känner er ensamma.

Även denna gillar jag, lite gammal men vad hittar man här på youtube så är det rätt så bra i alla fall :)



Nepp nu ska jag gå en runda i det fina vädert innan jag börjar jobba. Hoppas på en trevlig dag idag, vilket jag tror det blir :)
Solen skiner så härligt.
Hoppas ni gillar musiken och får en trevligdag.

Vi hörs senare!

.Kanske en Mazda6?

Onsdag,
hmm dagen på jobb var jättetrevlig, även om vi inte gjorde så mkt vettigt, haha. Jag bakade pärlbollar MUMS! Reneé var allmänt förvirrad precis som jag, vi tänkte att vi skulle åka ut i skogen en sväng. Men vad tror ni händer då? Jo då börjar det regna. Usch så typiskt. Var så sugen på det, men det kommer väl fler gånger :)
Jobba imorgon kväll. Vet inte om jag ska åka med Jocke till mammi och vara i Svedala under dagen, klurigt.

Idag har vi handlat lite och kollat in Mazda6, riktigt snygg tycker jag faktiskt, är lite smått sugen på den ;) Svart eller vit?
vad tycker ni om den?






Vi shoppa även ett par byxor till Jocke på dressman, sådna chinos för 199, kanon tyckte jag. Även en liten hatt. Ni vet inför fredagen ;) Haha.

Nepp nu ska jag väl besluta mig om vad jag ska göra imorgon bitti, Jocke ligger redan och snarkar, kul halv tio på kvällen, min lilla sömntuta. Och en annan sak, mina Bebisar e hemma igen. Mammas sötnosar, ni e underbara mina kissemissar :)


fotot tog vi nästan precis när vi flyttat in Söta va? :)


Goodnight sweethearts!


.vad kan man ha på sig på en sommarfest?

Ska jobba imorgon, torsdag och fredag, ska bli såå skoj :D Hihi.
Har även varit hos min kusin och snackat och hos lina och dem små trollen.hihi.
Jag skriver mer imorgon, btw, jag ska på sommarparty/kalas på fredag. Har ni några förslag på vad man kan ha på sig och kanske någon speciell frisyr?

Kom med förslag, så hörs vi imorgon.

Ska fortsätta kolla My perfect life, älskar den seriern tycker det är tråkigt att den är slut :(

Goodnight looovers♥



.tråkiga tisdag

Tisdag,
snart ska jag gå till Amf, prata lite se vad som händer typ.
Ingen toppen idag verkar det som, lite bråk just nu. tråkigt men sant.

Samtidigt som jag ska dit där så passar jag på att gå en runda oxå tror jag. man kanske får försöka köpa hem g-test, men får sån panik när jag väl e inne och ska handla. Så jag typ bara rusar ut ifrån affären. Drygt.
Jag har huvudvärk hela tiden det är så drygt! Vaknar med huvudvärk och somnar med huvudvärk.
Verkar bara bli en tråkig tisdag...
Ni har inga förslag på vad man kan hitta på en sån här dag?

nepp nu säger jag tjoohej från mig så hörs vi senare!



.kräktes jag för pizzan?

Måndag, innebär ny vecka, nya tag.
Och idag vaknade jag glad. såå sjukt vet inte när jag gjorde det sist, så idag blir nog en bra dag vi hoppas på det :)

 Allt löste sig i lördags, jag kan känna mig olycklig men det är inte pågrund av Joakim utan pga att jag tappat min självdisiplin. Det är inte Joakims fel att jag gått upp alla dem dära kilona, det är väl mest det som trånar i mitt huvud. Och givetvis mitt arbetande.Joakim älskar jag så oehört mycket, fast det dalar så är det han jag vill leva med, upptäcka världen, köpa hus osv. Men jag har funderat och tänkt på länge hur jag ska lösa detta. Har ju inte känt någon motivation till ngt, allt var bara värdelöst kände jag. Men imorse när jag vakna kändes allt så mkt bättre.
Så nu ska jag verkligen ta tag i det.

Igår så var vi hemma i lgh och myste på dagen sen körde vi och bytade Jockes byxor. Handlade en tårta för Jockes morfar fyllde år. Så vi körde dit med tårtan men då hade Gun fixat kladdkaka så det blev kladdkaka istället. Det var bara vi fyra, himla mysigt och trevligt :) vi var där kanske vid halv sex och körde vi nio. Ingen av oss fyra visste att klockan bara hade sprungit iväg. Jag tog mig nån liten stänkare med Jockes morfar Lasse, jag tåler inte vin sa jag. Då hämtade han vodkan och sa denna tåler du.hehe. Så bara nån liten tog jag med honom, för att fira hans dag :)  Grattis Lasse!
Väl hemma vid halv tio blev det en nödlösning till middag pizza.
 Men jag tror ikke jag skulle ätit. Spydde två gånger igårkväll, skumt. Kräktes jag för pizzan eller jag undarar liksom varför. Iallafall så känns magen bättre idag. Huvudet det dunkar lite men det gjorde det igår oxå. Märkligt. Men igår var en vädligt trevlig dag, var det de bara för att det var Kvinnodagen, blev ni kvinnor uppvaktade igår :)?

Idag blir lugnt för mig, i med magen krånglar sig ibland och huvudet värker vill jag bara ta det lugnt. Ska ut och gå en runda har jag bestämt mig för.  Jag tror inte jag ska se så mkt av serierna längre. Nu när jag inte sett dem under helgen har jag inte drömt heller. tror ni det kan vara att jag drömmer mig in i serierna och drömmer att allt som händer i serierna händer med mina människor omkring mig?
Ska planera lite för imorgon tänkte jag, kolla hälsopunkten, prata med Arbetsförmedlingen osv. Måste kolla om jag hittar fler jobb :)

Nepp nog om mig nu så ska jag ta på mig kläder och gå ut en sväng om tror jag.

Och vännerna, jag älskar er!

Vi hörs senare!

.ensam shopping


Lördag,
fick gå och shoppa alldels ensam idag, köpte en klänning, bh och stumpbyxor som håller inne mage,lår och gumpen lite. Ett par jeans och en skjorta till Jocke. Men till vilken nytta? Jag köpte i fall att vi skulle ut idag, men blir inget. Att komma på klockan åtta på kvällen att man vill dra ut, ne tyvärr så funkar inte jag. trodde jocke visste det. men ikke. jag måste liksom duscha, sminka mig fixa håret. förfest på tre pers. vill inte direkt gå ut med två killar, jag går ut för att dansa inte för att stå i baren. varför hoppades jag ens idag, vad trodde jag egentligen?

Ja ni kanske tycker amen för helvete ryck upp dig, visst. men jag kan inte, jag är nere konstant. Jag avskyr mig själv i min kropp, jag avskyr den människa jag är. Varför gav jag upp allt?
Visst har jag mina vänner, men när jag var jag ute senast? 25dec.....
Jag som älskade att dansa festa och vara så glad.
Nu: jag hatar mig själv, deprimerad och stooor.
Det är svårt att se ngt ljus ska jag berätta. Att vilja. Fick erbjudandet att gå på bio idag med två stycken, men det värsta är att jag känner mig så stor så jag vill inte visas med dem två, eftersom dem är väldigt smala och fina :) fick även erbjudandet att se melodifestivalen och spela wii. lät skoj. men nepp jocke skulle fan inte se melodifestivalen...

Jag har faktiskt ingen ork eller kämparglöd längre...
jag mår så jävla dåligt, och allt är mitt eget fel.....

Nepp jag tänker gå upp till lgh och fixa sängen där, tänker sova där inatt. Orkar inte vara ivägen och vill jag gråta så ska jag bara kunna göra det utan att tänka på att någon ser mig...

Jag har inte lust till ngt längre, jag gräver ett hål och det blir bara djupare.
Sin sak om jag hade varit gravid eller så, men jag är inget. 

Känner mig bara så ensam hela tiden...

Vi hörs, hoppas lördagkvällen för er blir bättre!

.är sugen på att jobba

Äntligen fredag.
Vet faktiskt vad det är för skilland på fredag och vanliga dagar längre :/
Idag vet jag inte vad som händer, blir väl let´s dance som vanligt, sen vet man inte vad som händer.
Jocke har ju lovat mig att vi skulle festa denna helgen, får väl helt enkelt se hur det blir med det. Om det blir ngt eller inte, är inte så sugen på det om jag inte har kläder. och åka och shoppa själv är jag inte road av heller. Hmm svåra beslut eftersom jag kommer inte komma hem med ngt, har ju så svårt att bestämma själv. lyssnar alltid på dem andra som är med mig..
Helst hade jag faktiskt velat jobba hela helgen. kanske ska ringa Pj och säga att jag är intresserad av att jobba i helgen om ingen från mitt favvojobb ringer och säger att jag kan jobba. då hade jag blitt glader.hehe. Vill bara jobba hela tíden nu, då tänker man mindre på allt, är verkligen sugen på att jobba

Jag känner mig nere hela jäkla tiden, så jävla drygt är det. Magen, låren huvudet allt på mig blir bara större, det värsta är att jag kan inte sluta äta gott heller. jag tänker på godis och sånt morgon till kväll. Ska gå och köpa ett träningskort på hälsopunkten här i skurup när jag fått lite lön. så har jag något jag kan göra istället för att bara ligga här och tänka på hur gott det hade varit med ett Mjölkchoklad. är det någon annan än jag som har sådana problem med godissuget?
Ni kanske kan ge tips om hur man får bort sådana tankar.?

Nepp ska nog gå en runda nu och sola lite. Det behövs verkligen.

Vi hörs säkert ikväll igen!

.dax för lyxfällan

Hejhopp.
Torsdag idag, igår och idag har jag jobbat. riktigt kul var det. speciellt på pensionärsträffen idag när vi sjöng och hade oss :)

Kanske kan hända vi blir av med coopen, både skönt och tråkigt.
Har inte hänt så mkt här, kollat vår lägenhet, fint städat men lukten avskyr jag. och eftersom jag är ledig en del så vill jag inte gå i den dära lukten,

Nu på kvällen har vi lekt/leker med fabian och sedan baka Jocke precis chockladbullar, nice :D Är så kul att se Jocke leka med fabian, hihi. Riktigt kul när dem får ut ljud från munnen, den går i varv nu när jocke leker med honom. tycker det är så kul att se, min älskling med bebisar.hihi.
Nä jag måste sluta äta, om jag så ska svälta mig, måste fan gå ner i vikt...

Nepp nu e det lyxfällan som gäller. Jag älskar verkligen det programet. Man ser hur man inte vill ha det. Man vill ju inte hamna i det programet. Javisst vill alla vara lyxlirare och leva glamuröst, men inte för att få en massa skulder. Vad tycker ni om programet?

Vi hörs imorgon!




.idag åker tvätten på kem

Goddag tisdag.

Idag vet jag inte vad som händer, dem städar i vår lgh och vi bor fortfarande hos Jockes mamma. Dem ska ta tvätten oxå, ska bli skönt att få tillbaka den hel och ren. och rökfri :)
Undrar bara vad vi ska ha på oss under tiden.hmm.
Skulle egentligen träffat emmsi en sväng men vi hoppade det. Jag måste ju vara i Skurup när dem ska lämna nyckln. drygt.
Sen har jag pratat med min Hanna idag, kanske utgång på lördag. Om jag har kläder och rätt humör. 80 tals på valla. Men men vi får se!

Nu får ni inte göra mig nervösa med min halsbränna jag har faktiskt stav. men det kanske inte är fel att kolla sig eller vad tycker ni?

Nepp nu ska jag se om jag kan hitta på ngt, är trött på att bara sitta och göra ingenting.Men man vill inte göra så mkt heller. tänk er att ni knappt har ngt smink och några snygga kläder att ha på er. Det ni har, har ni typ haft i en vecka. Ni skiftar mellan det och mjukis. Då ska ni tänka er att jag bara har stövlar. Så mjukis och stövlar e ingen snygg kombination enligt mig.hihi.,

Vi hörs!

.Nio månader

Helgen har varit okej,
fredagen bråka jag och jocke. Var grymt nära på att göra slut. Men insåg snabbt att vi inte vill vara utan varandra.
Lördagen mecka han cross, jag körde mamma till beddinge angående husvagn osv.  Var trevligt :)

Sen blev det mys på kvällen, kollade melodifestivalen och passade fabian. Trevligt.
Söndagen, var lugn. vi kolla cross. Jag, Emmsi Daniel Bella och lilla Jacob. Gud vad söt han är. Han var helt inne i alla crossar och sånt :D trevligt.

Jag och Jocke hade dessutom 9månader. Sen var det 1år och 4månader sen vi träffades. hihi.

Jag älskar dig

Idag måndag har inget speciellt hänt, som vanligt det är ju måndag.
En fråga, någon som vet varför man helt plötsligt får halsbränna? har fått det ganska ofta på senaste tiden.Ganska irriterande.
Men nog om mig, hoppas er dag har varit bra.

Vi hörs!

RSS 2.0