.Valborgsmässoafton 09

Då är det valborgsmässoafton idag, ska inte firas så speciellt tror jag lite mys blir det nog;D. Jojo fråga om utgång blev väldigt sugen på det. Vi ska sitta i simmarpsbacke här i skurup och grilla och dricka. Jag,Jocke och hans vänner, har inte en aning om hur många det blir. Men jag hoppas det blir trevligt iaf , fråga jocke om han tyckte jag skulle ut, absolut inte. Det ville inte han, haha han är så söt min älskling.Jag vill ju vara med dig, och dessutom efter tolv inatt har vi varit tsm i 11 månader, träffats i 16 månader tror jag det blir :P hihi mys.
Och ja idag får jag dricka, varit nykter i typ tre veckor, lite till, duktiga jag !

Har städat undan lite i lgh, måste göras, inget som jag tycker är så jätteskoj.
Igår blev jag klippt och fick noppat mina ögonbryn. tänkte lägga mig och sola innan men det blåste alldels för mkt. För då skulle jag egentligen hem till pernilla och sola, men det blåser en del så jag får ta solariet istället.haha.
Nu ska jag gå till solariet, sen ta bilen, hämta älsklingen i blentarp, köra till ystad handla på Willys och förmodligen inom systemet där oxå. Imorse typ tio i tio, stod folk här i skurup och köade till Systemet, fan vad jag skrattade typ en 15 pers stod här utanför och väntade.Hihi. man ser mkt när man bor mitt i centrum.

Men hoppas ni får en trevlig underbar valborg. Vad ni nu ska hitta på med :)
 Grattis Kungen!




Sjung med, visst spelas dessa på alla festerna ni ska på ikväll ;) (lite ironi)

.tömmde huset i sjöbo


vilket underbart väder det ser ut att bli idag, skulle egentligen städa nu, men tänkte nepp det kan jag göra sen, nu vill jag faktiskt bli lite brun, det jobbiga är att ligga på trädgården där alla ser en, men just nu har jag inte så mkt val, får ta med Darre ut, han älskar att vara ute. Min lilla bebis. Sen blir det kanske så att jag åker med jocke till lund med kranen tar vår bil, kör till Nova en liten stund sen hämta honom när han slutar. Han ska träna cross idag så, och jag ska klippa mig :D
det är verkligen på tiden, var nästan ett år sedan jag klippte mig :/
Ni har inga förslag på frisyrer?

Igår åkte vi och tömmde i sjöbo, usch vad mkt skit man samlar på sig,jag jocke och robin åkte dit, sen bjöd jag på pizza och cola, vi fick det igår sa vi :P så nu har jag nya kartonger här hemma att ta itu med, men ikke nu. Högst upp på listan är solning!
Visst är det skönt att sola?:)

.marknad och jobb

Goddag måndag, idag har jag inga planer, jätte tråkigt.Eller jo när jocke slutat om han slutar i tid, ska vi köra och tömma huset i sjöbo, det måste göras.inte så kul, men det måste göras!
I helgen var det lugnt, fredagen hade vi grillning och lite marknad med Emmsi,Daniel & Geir. väldigt trevligt :)
Lördagen så jobbade jag kväll, och igår jobbade jag dag. Anna och Bella kom och hälsade på mig igår,på jobb,så glad jag blev. Sen när jag slutat så gick jag,anna,bella och Kim på Svedalamarknad. Vi gick väldigt fort igenom igen. var inte så mkt att hurra för. så inget inköp för mig inte. Sen kom jag hem igår och väntade in min älskling så myste vi, båda två var helt slut men sen hoppade han in i duschen, sen kom Millan och Dennis, vi stack och ordna mat och jag och jocke köpte chokladpudding till efterätt. Mums!
och idagf är det måndag inget godis och ingen läsk, its hard.
Men helgen utan alkohol var lätt eftersom jag jobbade.

men nästa fråga vad händer på valborg?


jag och syster


.vilken låt kommer detta ifrån?

Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smiling back at me
Dancing in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shining down on me!


Vilken låt kommer det ifrån?:) älskar just det inlägget i låten. får mig och tänka på att alla vi förlorat, har varit en del.
Vi hoppas det blir bättre och att ni känner er fria, jag ser era stjärnor lysa i mörkert :)

.Big Ali - hit the floor



love this sooong, spelar den högt, jag blir på så glatt humör och så fruktansvärt partysugen när jag hör den. Önskar bara det vore fredagkväll och alla skulle ut och dansa, sååå in i :)
Vilken underbar dag det är idag, väntar på att min kära sambo ska hämta mig (är hos mammi nu efter jobb) sen blir det middag och en springtur runt Svaneholm.

Vad har ni haft för er under dagarna då? Och tycker ni inte det är underbart med Vårväder?:D

Vi hörs!

.ge mig tips inom skönhet

jag behöver lite tips.
kan ni ge mig lite skönhets tips?
för ökad självkänsla, känna sig mer fin osv. Förstår ni vad jag menar?
typ, håret, solning, träning,vitare tänder, kläder, naglar jaa allt. kan ni ge mig tips, hur man ser bättre ut, hur man känner sig bättre finare osv?
Och vad tycker ni är viktigast i ett utseende?
behöver all hjälp jag kan få :D

jag har liksom bestämt mig att nu när jag tränar, inte dricker och har slutat med mitt godis ätande på vardagarna kan jag försöka göra en liten förändring på mig själv, så man känner sig vackrare eller kvinnligare på något sätt. Mamma och Linn sa att bygga naglar gjorde så att dem kände sig mer kvinnligare, men jag vill ju hellre kunna få mina egna naglar långa ocxh kunna ordna och dona?
vad tycker ni?


ni vet en gammal bonatös kan inte så mkt om skönhet när man jobbat 24,7 alltid annars, har ju haft mina egna små staylister som ordnat allt sånt till mig :)
 saknar nog mina kor lite...



.heart - what about love

tycker om denna låten, är såå grymt bra. vad tycker ni?
passar in till detta inlägget.. :)
kärleken är svår, man förstår sig aldrig på den. Ena dagen är det super bra, andra dagen är det jättedåligt. Varför kan man inte bara förstå sig på den? När man är ensam vill man hitta den rätta, när man är tillsammans med någon och bråkar dunder mycket undrar man om det är den rätte. Sen gör man slut tror man börjar om på ny kula, då inser man att mannen man bråkade var dag, var mannen man ville leva med. Men då har mannen själv hittat en ny väg ut och har börjat om på ny kula... Hur vet man att man är den rätte för varandra?
varför är kärleken så svårt att förstå?


.kanske lämna in datan idag

Godmorgon lördag :)
vilket härligt väder det är, så skönt.
Idag vet jag faktisktt inte vad som händer, funderar att köra och sola vid mammas husvagn. Jocke ligger och sover inu, han kom hem vid fyra inatt. jag orkade bara prata med honom till lite över två.
Haha igårkväll var Becca här, vi gick en liten promenad. Lilla Darre var oxå med, han gick en hel promenad, så duktig han e :) dessutom hittade vi en hona, fan vad jag skrattade åt dem två när dem fick syn på varandra.haha.Darre e verkligen inne i nån kärleksmånad nu,haha.Sen när vi kom hem, körde Becca hem och jag tog en liten dusch på Darre, ni anar inte så söt han blev.haha.kunde inte låta bli att skratta åt min lilla bebis.
Känns som jag vill hitta på ngt, men har inga ideér :/ vad kan man göra denna soliga lördag? Snacka med Jocke igårkväll om vad vi skulle äta idag, han bara Grillat. Ja det hade ju varit nice, men vart :/ vill så gärna göra ngt. Ni som inte vet om det så håller jag upp med att sluta dricka sprit under april, ni anar inte vilket sug jag har efter det. En cider till maten, ut på stan och ta en eller två ciderar. Jättejobbigt är det. men jag hoppas jag klarar april ut. Idag ska lilla Ariella döpas, Linn frågade om jag skulle till kyrkan. men tänkte nä,känns dumt om man inte är bjuden sattsäga. till kyrkan får ju vem som helst gå,men tyckte ändå att Nathalie sa ngt om att hon skulle ha ngt likande senare för vännerna. eller var det pernilla som sa det?ni vet minnet är urkassat. Men jag hoppas allt går bra för er Nathalie & Robert, lycka till idag :)

nepp vi hörs sen, om vi inte får för oss att lämna in den jävla datan idag.den är sååå dryg.detta inlägget tar dubbelt så lång tid än när datan var normal.

Ha en underbar lördag!


.Smokie Sjuk :(

vet inte vad jag ska skriva riktigt, Jocke är i Göteborg och jobbar.. trist. kommer hem inatt någon gång.
Igår var vi hos Jockes mormor och morfar en snabbrunda, men dem hann ju givetvis bjuda på mat även om vi sa nä det behövs inte. men det blev ungstekt falukorv med hemmalagad potatismos. Mums! sen körde jocke och robin och mecka cross. Jag körde och stor handla på Willys, nu e här mat hemma :)
Är så grymt sugen på grillat idag... kusinen ska snart ringa blir kanske grillning hos honom. Annars ska jag kanske ut till Hanna och hälsa på :) har även varit hos mormor och sven idag, dem blir så himla glada när man kommer dit, tycker faktiskt man kan unna dem det. Man vet aldrig hur länge livet stannar i behåll..
Just nu är jag lite deppig var med mamma på Dala plantor. hitta fna blommor men dem passa bara utomhus.typsikt. Ni anar inte som jag vill flytta till ett hus. eller lgh med balkong eller trädgård.
min kisse e sjuk, Smokie, han har spytt tre gånger på ett dygn, stackars min bebis :(

Nepp ska väl polocka undan igen. Städa i onsdags är ser ut som skit igen. hur lyckas man?



foto från maskerad på mitt gamla jobb, jag var pirat!


Vad ska ni göra denna fredagen då?:)


.looove u



jag älskar dig <3

.all i want is to runaway

Goddagens allesammans!
Hoppas er onsdag är bra, min känns lite konstig och deprimerad... ingen bra start.

jag orkar inget mer... allt känns tråkigt just nu. då menar jag allt. svårt som fan att inte äta godis, samtidigt motionera, även vara en glad och underbar flickvän när man ändå känner att allt bara försvinner...
jaha då blev man ensam hela fredagnatten oxå... visst är det bra att han jobbar över och tjänar pengar. men jag märker inte av dem. allt kommer gå till crossen... och allt handlar om cross... jag känner bara att jag finns. aldrigt något roligt som händer mig. När jag bjuder hit folk så dyker ingen upp. och alla låtsas som att det är bra. jag blev faktiskt väldigt ledsen.. men det går väl över...

jag vill bara försvinna nu , folket runtomkring hade inte märkt det.. vilken dålig dag det är just nu. sorry  att jag inte är på humör. alla har vi dåliga dagar.



all i want
 is to runaway

.havregrynsgröt

jag känner saknad, jag känner mig ensam, allt jag vill är att bli uppvaktad  vet inte hur många gånger jag har sagt till Jocke minns du själv en dag du gjorde ngt för att jag skullle bli glad?..
Vet ni hur man får sin älskade att göra ngt sånt för en så dela gärna med er!
vet inte om jag kommer lägga in fler bilder på denna datan i med den klyddar så grymt mkt. väldigt irriterande. just därför blir det så lite inlägg :( sorry!

jag som ville visa en massa foto från påskmiddagen hos mamma, när jag passa Kate osv, men denna datan verkar inte vilja fungera som den ska så det får bli att lämna in den. jag utan data, hur ska det gå till?

Igår sprang jag en runda på Svaneholm, ja jag lyckades inte springa hela varvet men om man kanske sätter det som mål att nästa vecka ska jag klara att springa runt hela. eller vad tycker ni? Därefter körde jag hem och tränade lite själv, armhövningar, situps osv. även lagade jag havregrynsgröt. så gott det var. har hört att det är nyttigt äta det. Ni vet inte mer mat som är nyttigt och gott? även lätt att laga ;)


Nepp nu ska jag fixa till mig innan jobb.
Ha en trevlig tisdag!


.älska mig mest


.Sjunga med till Ironic


musik är nog det bästa jag vet finns båda glada och sorliga låtar, lite gamla goda låtar är väl aldrig fel? sjunga med och ha sig, eller det är bara jag som tycker om att göra det?:)

nu ska denna gå och lägga sig, har väl varit en okej dag med lite tjafs, men det löste sig som tur är :) så nu mot kvällen fick vi ett städryck och ordna med kartonger och satte ner våra julsaker i källaren istället för att ha dem i extra rummet. sen blev det tacos till middag.  Orkade inte med nåogt påskigt. vi tvättar även lite nu, hihi. sen nu kom vi hem från en promenad i Skurups city, älsklingen berättade om sina tonårsminnen och lite olika.haha.

Ska ta tag och lägga in lite foto senare, men datan har börjat klydda lite, drygt. ser ut som vi får leta upp kvittot och lämna in den. dryge!

Nattinatti!

.jobba på påskafton

Ska jobba idag, på självaste påskafton, ska bli trevligt. har ju ändå inget annat för sig.
Ska bli väldans trevligt att duka upp påskbord och umgås med Reneé på jobb :)
Igår firade vi in påsken hos Mamma i husvagnen, väldigt trevligt.
Foto från torsdagen när jag passa Kate och igår kommer en annan dag, men ska snart fixa lite här hemma och sen till mig själv.haha.

Har varit väldigt irriterad och ledsen på senaste, finns skäl till det...

älskar denna låten, spela den högt i bilen, love it!

.Glad Påsk

  


Glad Påsk Allesammans!
Tror ni att ni får en massa påskägg?
Snart dax för blåkulla, vi ses där!
Hoppas att ni får en trevlig påsk med massa godis och annat :)



.Skärtorsdag med flickorna kanske?



Idag är det skärtorsdag, igår eftermiddag blev jag inringd av jobb. så det vara bara att klä på sig och skynda sig till tåget.
På jobb var det ganska så lugnt efter kvällsmaten tog jag och farbrorn  en tur hem till Eva & Co och fikade, var mkt trevligt, även om man fick en och annan kommentar. men han var glad resten av kvällen så det var skönt :) tiden gick rätt fort där så :)
Idag är det ju skärtorsdag, får gå och handla hem lite påskris då ju. så vi har ngt lite att pynta och så att det ser påskaktigt ut här. Ska även jobba på påskafton, så imorgon ska vi träffas med familjen och äta gott och mysa. Ska få träffa min efterlängtade systerdöttar. saknar ju dem!
Idag kanske det händer att några flickor kommer hit och snackar lite skit :) inget avancerat utan bara för att vi har typ inget och göra. Jag ska ändå vara ensam hemma hela natten för Jocke ska jobba inatt. tråkigt men sant. Så han kör härifrån vid tio ikväll så. Men hade varit trevligt och snacka lite skit med flickorna :) det är ingen direkt bjudning utan dem som vill komma får komma :D

Nepp om man skulle dammsuga och äta frukost men alldels strax är det våra bästa år. Sen är det dax för promenad, kanske en liten solning oxå. Hade inte skadat, blekfisen jag.haha.

får se vad som händer ikväll... om det blir ngt eller ej...
Vi hörs sen!

.avskyr åska


Onsdagen började med våra bästa år, alltid lika spännande.hihi.
Sitter mest här hemma och tråkar, får nog ta ett varv med dammsugaren, hurra.haha.
Darre går här och vrålar, är nog en kattmånad nu, jisses han är inte tyst för fem öre. Min lilla bebis, tror han är lite kärleksfull :)
Nepp om man skulle göra något vettigt, ut och gå. kanske ta en tur till solriet oxå. var där igår med.hehe.

Jag har inte ätit godis eller druckit läsk på två dagar nu.... fast jag har allt hemma, jag blir så stolt över mig själv. Igår så började vi springa lite runt Svaneholmsjön, sen träning här hemma. har lite träningsvärk nu.haha.
Usch vad det åskade här inatt, vaknade och hade väldigt svårt att somna om. Tur man har jocke precis brevid så man kände sig lite skyddad, jag avskyr åska. Sen nu på morgonen drömde jag mardrömmar, såå hemskt :(

men nu hoppas jag att solen tittar fram åtminstonde att den är här under påsken.
Vad ska ni hitta på då? har ni några bra påsk ideér? för jag har inget påskpynt alls. eller räcker det med lite påskris?



Tycker så synd om Smokie, han vill vila och sånt på kvällen men Darre måste på och jävlas med honom. Stackard dig Smokie..






.helgen hos Klappen och på crossbanan

Godeftermiddag tisdag.
Har haft full rulle så har inte haft tid att uppdatera riktigt.

Lördagkvällen hos Caroline var jättetrevlig, folket var trevliga och jag hade supertrevligt. thihi. Smörgåstårtorna hon hade bakat var riktigt smarriga. hihi. Innan jag gick till Caroline så stack jag upp till Reneé så slapp jag gå dit ensam. Var trevligt att snacka där och vänta in Ann & Co som sedan kom dit så vi alla begav oss till Caroline tillsammans.
Det blev en massa snackande där hos Caroline, Sofie och jag tala om allt från bilar till lägenheter, men det var trevligt och intressant :)
Men vid halv tolv kom älsklingen och hämtade mig, kände att det räckte för mig då eftersom jag inte skulle med ut. Och han skulle hämta Lenny i malmö klockan elva. så var lika bra jag åkte med hem då. Vi hämtade även mamma på Club Pub... och fick köra och lämna henne i hennes husvagn.. sen vid ett på natten kom vi hem. Sköönt. men som sagt en mkt trevligkväll.

Söndagen låg vi och drog oss till nästan halv tio, sen bestämade vi oss för att gå upp och äta frukost, sen kom Robin oxå och åt med oss. Dem skulle träna cross och jag tyckte det såg ut och bli fint väder så jag bestämde mig för att följa med och kolla, hade inget annat för mig. Och jag hade faktiskt mysigt och lugnt där. Förutom när jocke körde och trilla rätt framför mig, trodde jag skulle få hjärtklappning. volta runt i luften ussch nä.
men efter deras träning körde vi till Blentarp, jag högtryckstvättade vår bil, och deras crossar. väldigt duktigt av mig. hihi :)

Nu e det är ny vecka och denna veckan ska jag försöka sluta äta godis och dricka läsk på vardagarna. Igår klarade jag det galant även på jobb. hoppas det fortsätter på den vägen resten av veckan och månaderna.hihi.
Vi har även börjat träna lite tillsammans. Vi är ute och går i svaneholm varje dag,(igår var där filminspelining) och igår tränade vi efteråt här hemma med varandra, riktigt skoj var det.

Nepp nu kommer här lite bilder från min helg:


såhär såg man ut


en liten del av flickorna :)


jag och födelsedagsgrisen :)


Reneé & Co


Caroline & Sofia, vi var nog sötare när vi var små....haha


Sofie och hennes käraste :)


Crossdagen:


älsklingen när han kör...


Robin när han kör :)


Jocke och Robin i luften... Inget jag gillade direkt.haha.


Älsklingen och jag i en liten paus han hade. Mys!

Så detta var min helg och min måndag...
Nu börjar jag bli på sånt bra humör igen, älskar det.
Och jag älskar dig Joakim, du är mitt liv♥


.tvätt och städning en solig fredag

Fredag idag, woho.
En solig fin sådan dag. Underbart!

just nu tvättar jag, ska snart dammsuga. men kollar ju på våra bästa år nu. sååå bra.
Nördigt ja jag vet, men ändå jag gillar jag det.
tycker det är så spännande.thihi.

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska ut och gå en sväng sen iaf. men jocke ska väl mecka cross ikväll, sen ska jag storhandla på willys i ystad som jag gjorde förra fredagen, super härligt.
Mot kvällen vet  jag inte vad som händer, blir nog lugnt. Jocke lär nog somna tidigt eftersom han har jobbat över en del denna veckan.

Vad händer för er denna soliga dag?


Darre & Jag ♥


.mormor 71 och grillning

Glömde nämna att min mormor fyller 71 år idag.
GRATTIS MORMOR!!!
Älskar min lilla mormor så mkt, är glad jag har henne.

Nu på kvällen har jag varit ute hos min kusin och grillat i det fina vädret.
Var verkligen super mysigt och sen så var det riktigt smarrigt med.
Tini, jag och Brandberg riktigt trevligt. Längtar verkligen till sommaren nu.thihi.

Har hängt upp alla gardiner och sånt nu, ordnat med dammsugaren och tvätten så jag kan börja med det direkt imorgon, thihi. usssch. Men skönt att få ett rent hem..
har även fått en del jobb i sommar, utmärkt!!!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

Goodnight sweethearts!


.soligdag med Tracy Chapman



Heeej allihopa.
Vilken fin dag det är idag, nu ska jag alldels strax ut och gå med Becca i Svaneholm, ska bli mkt trevligt.
älskar när vädret är såhär fint.
Ska förmodligen vara ensam ikväll igen, Jocke körde till Kalmar imorse igen.hurra.
Allt bråkande tär på en... och han förstår inte varför man blir irriterad och ledsen. men det kanske är manfolk i ett nötskal? eller har jag fel?

Nä efter rundturen ska jag hem och städa, usssch. Inget kul och göra en sådan fin och solig dag.

Lyssnar mycket på Tracy Chapman nu...
Lyssna och njut!

 

Vad ska ni hitta på denna torsdagen?
 snaart helg....
Vi hörs senare!

.ingen lust till att göra det speciellt idag

Onsdag idag, har jobbat både idag och igår. trevligt. Jocke kom hem inatt.
Såå skönt!

Ibland känns det bara konstigt, men solen lyser så jag får ta mig i kragen och gå ut en sväng..ska åka ut till svanehom sen, med eller utan jocke. dit ska jag, där är så mysigt att gå..har väldans ont i magen idag, ajj. vet inte varför men det hugger till ibland...
Idag har vi tio månder, hihi. antagligen kommer det inte hända ngt speciellt om inte jag får för mig att göra det. ska jag vara helt ärlig så har jag ingen lust just nu. han jobbar ändå över så vi får helt enkelt se sen.

jag ska fortsätta kämpa!!!!

RSS 2.0