.liten bildbomb genom tiderna

här kommer bilder från förr fram tills nu.

  
  
   
     

    


    

åh har tusentals bilder, skulle kunna fortsätta hela natten, men dessa får duga så länge!




.Hoppas ni fick en fin Jul


åh nu är allt julfirande över, men har varit supertrevligt och massa fina klappar fick vi :)

nu är man ledig, så gött faktiskt :) bara slappa emellanåt är guldvärt! med tanke på hur mkt både jag och J kan jobba så är detta helt underbart.

Har ni andra varit ute och shoppat i mellandagsrean? själv var jag inne på entre, hitta inget, bara massa människor :p får bli en runda imorrn igen kanske ;)

hoppas ni alla fick en härlig fin julafton! :)


 mys med min sambo ikväll!
har sett shrek och nu blir det 21 Peter Forsberg :) ev blir det kanske bildbomd, fått en massa foto från förr, tror vissa av mina läsare kanske skulle vilja se gammla foto sen en galen tid i livet ;)

Ha en fin dag allesammans!

.ville känna mig ung







vill helt plötsligt känna mig ung igen, trots att jag inte är så jättegammal, 23 år gammal. Men kände för att att bli sådär galet ung igen och hitta på en massa konstigheter ;)
men samtidigt tänker jag hur detta liv har blivit, har sambo, vi bor i hus, vi har en hund och vi har fin familj och underbara vänner. jag har det ganska bra trots allt! något galet kan jag göra ändå!

och på tal om ung, så har jag varit på gymmet och köttat lite idag, woooho!

var rädd om det fina du har i livet, uppskatta det du har, gräset är INTE alltid grönare på andra sidan, men man får aldrig något veta om man inte testar det ;)


.gymmet

GodMorrn i stugan!!!

kan allt säga man är trött, men på med ett leende på läpparna bara. Fredag idag, så jäkla gött =)
min lediga fredag dessutom men får rycka in och jobba ändå, men vad gör det, ska snart ändå vara ledig i fleeeeera dagar, riktigt gött och jag längtar!!!!

idag blir det nog mys med mammi, in till stan shoppa julklappar och därefter hämta J, på hans julfest ikväll nån gång. .

och vet ni vad, jag har tagit tag i mitt liv, köpt träningskort på GYMMET!!! Ojoj, och imorse när jag vakna började jag längta efter det, sjukt.!! men imorrn då jäklar ska jag till gymmet ;)
Och idag åker en av mina närmsta arbetskamrater till Thailand och blir borta tre veckor, som jag kommer sakna henne, och guuud vad jag själv oxå vill utomlands, får se vad jag kan lura hjärtat till!;)

ha fin fredag!!!



RSS 2.0