.frukost gröt denna onsdag

Onsdaaag,

nu äter jag min gröt, sen ska jag kör till inom Skurup och lämna ett papper till den intervjun jag var på.
Därefter ska jag köra och hämta Nathalie och Ariella, vi ska en snabb runda till stan, titta på bla lite nya saker till vår blivande lille Orvar :D♥

sen är det dax för mig att jobba igen. 15,30-21,30 :) nice nice.

Nej nu ska jag köra, hoppas ni får en underbar dag, Caaaio!



jag älskar dig♥


.trött denna tisdag


Tisdaaag,

denna dagen har jag jobbat, varit på ett nyöppnat netto här i Skurup :)
trött som vanligt, tänkte se en film men Jocke och Jonas ser på cross så det får bli jag och datan :P thihi.
Är inte ledig en enda dag denna vecka, kommer vara såå trött. Och om jag har tur så ska jag upp och titta på Orvar på fredag eftermiddag, förmodligen med hans gudmor :P

Neej nu har jag inte så mkt mer att skriva, är trött som tusan. Och har inte tränat nu på en vecka för jag jobbat dubbelt upp, så tradiet. funderar på att kanske springa en runda istället.

Vi hörs, Caaaaio!

.speciellt glad denna måndag, vi är kanske med valp

Måååndag,

denna måndagen är jag speciellt väldigt glad :D

VI är med VALP :D

Iaf så som det ser ut nu, igår satt vi på blocket och hittade vår charmiga prins. Jocke sa direkt att honom ska vi ha.
Idag tog Jocke äntligen reda på om han tåler hund eller inte, och vet ni vad. Han TÅLER HUND :D
Han tåler inte häst och katt.

Meeen jag har heller aldrig hört och sett Jocke så här engerad i något sen vi blev tillsammans, han ska ta semester planerar mkt nu. Är bara så underbart glad.
Så förmodigen nästa fredag hämtar vi nog hem vårt charmtroll om inget skulle hända.

Ja jag vet att en del verkar emot att vi skaffar hund, men nu är detta vårt liv, och vi väljer detta nu. Så jag hoppas att folk kan bli lite glada för vår skull istället.
Igår sa vi hellre detta charmtroll än vår resa som vi planera till turkiet, ingen tvekade överhuvudtaget om att det var honom vi ville ha.


Det känns som mina drömmar slår in nu, känner mig så himla glad och lycklig, vi ska bli tre♥

Snart dax för jobb, hoppas ni oxå får en underbar måndag, Caaaio!


.en härlig helg och nu är klockan sommartid :)

Söööndag,

snart lider denna helgen mot sitt slut, tradiet ju.

Kvällen hos Steniis i fredags var helt jäkla härlig, så himla roligt.Har kommit fram till att jag tåler verkligen inte Tequila, hahaha. Det enda negativa var att min kamera blev bortrövad på Harrys, pga några dumma vakter som puttade undan mig, så kamera och mobil flög i golvet, mobilen hittade jag men kameran är borta :( och dem hade inte fått in den, får ringa dit i veckan igen, hoppas att någon som tog den kanske fick dålig självkänsla av att dom tog min kamera på golvet :(
Tack tjejooor för den kvällen, lovely!

Även om jag blev väldigt ledsen för kameran så får man väl se till och köpa en ny, allting händer av en anledning, antagligen är det för jag ska köpa en system kamera nu kanske.

Lördag låg jag heeelt utslagen och bakis, till klockan blev fyra. Då fick jag fixa till mig, därefter begav jag mitt till Charlotte och Nils-Emil på middag, middagen var supergoood. Var bara en massa Alnarpsfolk, förutom jag Charlotte och Manda. Och vi satt mest och snacka en massa. Vid tio fick jag bege mig, då jobbet ringde in mig igår om jg kunde jobba imorse, och självklart gjorde jag det. Men hade trevligt igår, och dem bodde så fint, kan inte förstå att man vill åka från en hel gård för att jobba i Kanada :P

Söndag:
Har jobbat imorse, är helt slut. Nu har jag precis ätit med älskling. Ikväll tänkte vi planera lite semester, om det nu blir av....
Men annars är allt bra här, ny vecka imorgon, nya tag och massa jobb.
Och hoppas nu inte ni glömt ställa fram klockan en timme, tur så kom Jocke på det igårkväll. Nu är det Sommartid, nu väntar jag bara på den underbara solen som jag hoppas kommer fram imorgon :)

Ha en underbar söndag, caaaio!

.ingen ledig dag, varit på nytt boende och jobbat idag

Torsdaaag,

fy bubblan vad trött jag är. Inte fick jag nån ledig dag inte. Vid tio så ringer chefen från Svedala Kommun, och frågar om jag kunde tänka mig jobba på ett annat boende idag. Och självklart kunde jag tänka mig det, det var bara på med kläderna och köra. Så vid kvart i elva var jag i Svedala och jobbade till halv 17,30 ikväll, jag var så trött då. Har flyttat och kastat en massa saker, men där kommer bli så fint och mysigt :)
Chefen ska ringa mig imorgon om fler tider nästa vecka, vet iaf att måndag och tisdag ska jag jobba där. Alltid lika spännande på nya jobb och boende. Men hade iaf trevligt där idag :)

så nu sitter jag här trött som tusan, blir nog en tidigkväll, vi grillade korv när jag kom hem så gott :)
tyvärr blev det inga våfflor för mig idag inte.

Och hela helgen verkar uppbokad :)

Imorgon ska jag till Steniis på tjej/inflyttningsfest därefter blir det utgång, ska bli superskoj och kul att träffa dem andra :)
Jocke ska ändå jobba imorgonkväll så det gör inget, kanske händer att jag blir trött imorgon men då får vi nog ta en snaps och ordna upp det ;)
Har även varit på systemet och laddat upp lite :P
Och på lördag blir det och åka och kolla när älskling kör cross, första träningen detta året och med den nya crossen, om det inte regnar förstås, tycker det borde vara sånt underbart väder som det varit idag.
Och på kvällen ska jag hem till Charlotte och Nisse förmodligen, ska bli spännande och kul :D

Neej nu tror jag snart sängen kallar på mig, brukar ni oxå kunna höra er sänga kalla efter er?:)
blir förmodligen ingen uppdatering imorgon, kanske på fyllan hos stenis, vi får se helt enkelt.

Ha en fortsatt underbardag, Caaaio!


.nu ska jag sova efter 13timmars arbete

Onsdaaaag,

idag är jag en riktig trötter, 13 timmar jobbat igår och idag. Då får man vara en tröttis.
Men har haft lika trevligt på båda mina jobb :)

och igår morse när jag hade lagat gröt till frukost, så går jag till vardagsrummet. och vad tror ni jag hittar/ser där? En grymt stor spindel på väggen, stor och svart. Hur i hela friden tar dem sig in?
fick ringa till jocke och lugna mig :P, kunde knappt äta min gröt, jag hatar verkligen spindlar! UUURRRRRKKK!

men sen så när jag kom hem hade han dödat den, annars hade jag inte kommit.

neej nu ska jag kasta mig i sääängen, imorgon ser det ut som jag blir ledig. Kanske är bra för vi ska få hem en sotare under dagen.

Hoppas ni har haft en bra dag, Caaaio!

.måndag och jag var hos tandis

Måndaaaag,

har inte så mkt att skriva idag, har varit på dagis och busat. Så himla kul. Hade ute dag idag, och jag lekte en massa leker med dem, spännande.

Sen har jag varit hos tandis, deras system var nere så jag kunde inte betala ;) hihi. synd bara man ska få det på faktura :/ hahaha.

Men nu e det dax för Hollywoodfruarna, sen blir det sängen, har en väldigt lång dag framför mig imorgon, men det ser jag framemot, härligt att jobba :) 13timmar ser det ut att bli :P

Får se om det blir uppdatering imorgon, kan hända att man inte orkar.
Börjar bli trött på min jobbiga mage oxå :( Hoppas verkligen inte det är det jag och mamma tror att det är, då blir det att börja laga helt annan mat, jobbigt. 

Har tänkt länge på ordet vänner, vad är vänner egentligen?
Vad tycker du är en vän för dig?

Caaaaio

.snart hem till mammsen på söndagsmiddag

Söndaaag,

dagen började med att jag slutade jobba, därefter drog jag till gymmet och köttade till ite :P Så jäkla härligt när man väl är färdig :D

Sen körde jag och handlade lite, innan jag körde hem, köpte bla annat apelsiner som jag pressade till jucie, det var faktiskt mkt gott och nyttigt :) sen testade vi den nya puckon, den var väl okej. Men det blev iaf en mysig frukost tillsammans med mitt hjärta, bullar och nypressad apelsinjucie, smaskens :D

Har sovit lite nu, dax att göra vid sig, ska hem till mammsen och äta muuums!
Vi tänkte åka på bio efteråt, men vi får se, är ju jobbedag imorgon så kan ju inte bli försent heller. Hittade inte någon film jag direkt ville se, vi har ju inte sett Avatar, kanske skulle man sett den?

Neej nu får man fixa till sig, fick precis ett mess om jag skulle till tandis imorogn :/

Ha en underbar Söndagkväll, Caaaaio!


.träffade en gammal vän igår, minns lantan tiden<3


Igår när vi kom in till stan så vägrade killarna att dansa, jag blev sjukt irriterad, men sen så hittade jag en gammal vän till mig. Som jag umgicks massor med, det var helt galet vilka sjuka saker vi hittade på. Så himla roligt att träffa dig.
Vi shotade och dansade och hade så jäkla roligt. Förmodligen ska vi träffas snart igen och inte låta det gå flera år som sist. TACK :D

tänkte lägga upp en underbar låt som jag minns sen Lantan, en underbar tid i mitt liv♥
Saknar den tiden så himla mkt, vänner omkring en, alltid något galet hittade man på med men framför allt, var man så glad och ens bekymmer var inte alls så stora som dem man har idag. Träffade två som gick på lantan, helt sjukt vad tiden går fort.
Men saknar verkligen lantan, men samtidigt så gillar jag mitt samboliv och allt det dära med. Men ni förstår säkert hur jag menar?

Minnena kommer alltid bestå NP04JB

ÄLSKAR DENNA LÅTEN!!!

Och JAG ÄLSKAR DIG JOAKIM!!!

Så denna låten är till dig älskling!



Och idag har jag bara legat hemma, Jocke har varit och köpt ny bebis till han, alltså en ny cross. Så han är lycklig och nu kommer han hem med Pizza, smarrigt och sånt behöver jag när jag är bakis.
Och ikväll blir det till att jobba natt, blir en lugn kväll.
btw Grattis älskling på din namnsdag och Grattis Charlotte på födelsedagen :D


Vad ska ni hitta på denna lördag?
Caaaio!

.snart utgång ;):)

Heej alla söta :)

nu börjar det dra sig, strax utgång, ska bli så härligt roligt hoppas jag :)
bara att dansa och klä upp sig, I LOVE IT!

Neej nu ska vi snart åka, blev ganska sent bestämt att vi skulle ut.







från ikväll, hoppas ni får en härlig fredag :)

.fredag och snart dax för jobb


Freeedag,

skönt elr vad säger ni?
Blir att jobba vid 11.00 till 16,30. Härligt, kommer säkert gå bra :)

skulle egentligen träna med mamma nu på morgonen men det blir ju inställt eftersom jag ska jobba, vet inte om man skulle ut och springa, inget lockande väder idag ju :/ förmodligen chillar jag bara tills jag ska köra :P men samtidigt hade träning suttit fint och det behövs :P

Annars idag vet jag inte vad som händer, blir väl att se let´s dance. Jag vill hitta på ngt mys med mitt hjärta eftersom vi var ifrån varandra hela förra helgen och imorgon ska jag jobba natt så blir väl mest ikväll vi kan hitta på ngt. Vi får väl se helt enkelt vad denna fredag ger oss♥.


Vad ska ni hitta på denna fredag?:)

Caaaaaiiio


.idag skänker jag mina tankar åt Josefin<3


Torsdaaag,

denna dagen har jag varit på jobb från 7,30-17.00 väldigt lång dag, men gud så härligt det har varit på dagis idag, har verkligen lekt och busat. Har iaf fått barnen till och springa av sig, det behövdes :)

Idag fyller även Linnis år, gamla tanten:)
Fast idag skänker jag mina tankar åt Josefin, tänker så mkt på dig vännen. Finns inte så mkt jag kan göra nu mer än att finnas åt dig, din mamma har det bra där uppe, han där uppe fick en underbar ängel tyvärr var det alldeles alldels för tidigt. Du har mitt nr bara ringa när du behöver mig♥






Min morfars begravningslåt, ohh vad jag saknar dig min lille morfar.
Min farmor och farfars begravningslåt, jag saknar er så himla mkt!



Neej det får bli alles för idag, Caaaiooo!

.ska jag strax laga mat

Onsdaaag,

igår blev det inget bloggande, blev helt enkelt för trött. Först jobba några timmar, sen ut till gymmet. Därefter till Beddinge och flytta ett stort tungt golv till mammas husvagn.Det var slitsamt, men min kära kusin och Pierre hjälpte till, blev rätt så roligt i mellanåt :P
Sen blev det hamburgare hos min kusin så kollade vi lite hockey :)

Dagen idag har beståt av shopping & intervju:)
Har handlat lite olika på IKEA, vi var där så vi åt frukost oxå, så himla gott och nyttigt, perfekt start för både mig och Gun, (Jockes Mormor).
Väl shoppat där åkte vi till Lagerhaus, handlade lite där oxå :) hihi.
Sen var det dax för mig att åka till Intervjun, och det gick strålande där :) iaf sa dem att det gick riktigt bra, var helt vimsig i början, jag hittade ju inte det. Men tillsist hjälpte en chef mig dit så blev att bra och dem verkade trivas med en :) hoppas nu bara på det bästa.
Dem ringde från dagis idag, men två timmar för mig var inte så lönt att jobba, kostar lika mkt att köra dit där. Och komma helt slut till en intervju är nog inte det bästa heller. Så jag fick tacka nej, sånt tycker jag inte om :/

Neej nu ska jag strax gå och laga mat till mig och pojkvännen min♥

Vi hörs, Caaaio!

.Idag gjorde jag något helt annat än det jag skulle


Idag har jag gjort något som jag har varit inne på och göra i över ett år, idag vågade jag.
Det blev inget IKEA, jag har varit i Skurup hos Lina, alltid lika trevligt :) Sen gick vi i färgaffärer och sen handlade jag en gullig sak till mitt hjärta. Och sen lagade jag en mysig god middag till oss. Nu sitter vi här i soffan och har bara mys.





Kan ni se vad jag gjort?:)
Och vad tycker ni om det?:)





Ja ni ser rätt jag har klippt lugg vilket jag velat göra i över ett år, men inte vågat;P

Neej ikväll blir det Hollywoodfruarna och förmodligen Håkans bar.

Vad ska ni hitta på ikväll?:)

.funderar på att åka till IKEA

Måndaaag

idag vet jag inte vad som händer, verkar inte som jag ska jobba, så ser ut och bli en ledig dag :)
den tror jag nog att jag ska spendera här i soffan och ev funderar jag på att åka till IKEA, det hade väl varit nice :) behöver fixa hem lite olika saker, smått och gott ;)

magen klyddar inu, väldigt jobbigt. vet inte varför, om jag ätit ngt jag inte tåler. märkligt iaf :/

funderar på att springa en runda här ute på landet i det fina vårvädret, visst är det underbart när solen tittar fram :)

Och igår kom min älskade älskling hem, när han kom hem beställde han pizza och jag en vikingrulle, smaskens, vågade liksom knappt äta på jobb i med magen.
Sen hade vi bara mys, han somnade men det förstår jag, skönt att ha honom hemma igen♥.

Idag tror jag även jag ska ringa till skolan, höra med ansökningar osv. Spännande.
Ska även prata med hjärtat idag, vi ska diskutera det och sen så hur det blir med ekonomi osv.
Ett år går ju fort så vi får se helt enkelt.

ha en underbar dag i det fina vårvädert

.söndag, jobba ikväll idag

Söööndaag,

och denna helgen lider mot sitt slut.
Ska jobba ikväll, 14,30-20,30. Sen hoppas jag jocke är hemma så det blir lite söndagsmys ikväll :)
Men man ska väl inte hoppas på för mkt, han lär ju vara trött i sådana fall.

Igår åkte jag hem till Emmsi och Daniel, supertrevligt som vanligt. Vi testade ett spel, Let´s Dance, och fy bubblan vad vi skrattade så jäkla roligt ;):D
Och ja vi såg ju självklart melodifestivalen, är ju inte direkt nöjd med att vi skickar Anna, ville det skulle vara Manboy, dels för att den låten sjunger man  lätt med till, utan att behöva höra den flera gånger. Det är sådana låtar som brukar vinna. Och den låg ju bra till i "dem andra länderna". Men tycker värdarna har gjort en härlig show, dubbelt så bra som Mede.

Neej nu ska jag nog gå ner till crosstrainern här hemma, vill egentligen ut och springa i det fina vårvädret, men har inte så mkt tid och inga skor.
Och min mage klyddar som fan idag :/

Har även funderat en del, kanske är det dax för mig att börja plugga?
hmm frågor,svar snurrar i mitt huvud. Kan jag klara av att plugga ett helt år igen?

Ha en underbar Söndag, Caaaio!

.lördag och jag har städat hela huset

Lööördag,

När jag vaknade imorse var det ett sånt underbart vår väder, solen sken och jag med den.
Men nu några timmar senare så är det mulet och regnar, så tradiet :/

idag har jag bara tagit hand om huset, vilket innebär städning, har verkligen städat idag, till och med oljat in vårt köksbord, har andra maskinen tvätt igång.
Känner mig superduktig :)

och ikväll har jag inte en aning om vad som händer, traaadit.
blir väl och se melodifestivalen, men ingen är riktigt på g till ngt. och sånt är tradiet.
så har ni tråkigt ikväll så hojta till :)

neeej nu ska jag gå ner i källaren och kolla tvätten.

och btw vem hoppas ni vinner i Melodifestivalen ikväll?

jag gillar Eric Saade, Darin och Jöback. men tycker ingen är någon riktigt vinnare i år. Kanske har jag fel.

Ha en underbar lördagkväll, Caaaio !

.idag är jag en trötter

freeedag,

hade en låång dag på dagis så idag känner jag mig som en riktig trötter, gick väl ganska så bra där. Vi bakade idag och sen där ute skulle jag jaga dem, så kul det var. När jag skulle på rast så bad dem mig, fröken martina, snälla martina måste du ha rast? kan du inte leka mer med oss. Så härligt, men jag gick på rast :P

annars så har dagen bjudit på middag hos mamma, sen nu har jag plockat undan här hemma, skulle städa ordentligt, men det får bli imorgon helt enkelt. jag orkar inte nu, haha.Har lärt mig att jag ska nog inte ställa upp för folk fler gånger, allt blir ju bara fel. Ibland blir man bara så grymt irriterad hälften säger att det är bra en dag senare får man ett samtal att det inte var så bra, irriterad blir man då.
Varför är folk falska? vad tjänar man på att vara falsk?


Saknar min bättre hälft♥

.Jobbat, gymmat och nu mys

Torsdaag,
imorgon är det fredag härligt :)

Kanske mindre rolig helg för mig denna helgen, Jocke ska jobba i DK hela helgen :/ hur kul är det liksom? Men ev kommer han hem på lördag och sover hemma, men jag ska inte hoppas på för mkt, då blir man bara besviken om det inte händer.

imorgon ska jag hem till mammsen och äta, hatar ju och laga mat till mig själv så hon bjöd mig efter jag slutat jobba :) sen får vi se vad som händer.

idag har jag jobbat, Jag och A-C alltid lika trevligt, igår satt jag och skrev ner alla dagar alla skulle ha sin semester i år, så idag har A-C och jag fixat dagar, vi tog alla utom 12 dagar, vi ska jobba i sommar :D haha. Men dem andra blev glada att jag fixade det igår och att nästan allt inför sommaren är fixat. Härligt :)
Sen fick jag fin besök av Naddie och Ariella på jobbet en sväng, en sådan charmig prinsessa. Hoppas jag får passa hon snart(A) :D thihi.
Därefter drog jag och hämtade upp mammi och vi drog igång på gymmet som vanligt, köttade rejält. känns så sjukt bra när man väl e där och kör igång :) blir nog ett halvårs kort nästa gång vi ska dit, Jag kämpar förfullt med min vikt nedgång, hoppas på framgång.

neej nu ska vi titta på Sveriges värsta bilförare sen blir det Jacksons 5 med mitt hjärta, får passa på och mysa när han e hemma♥

Ha en underbar torsdag, Caaaaaio!

.10/09/03 dax för jobb ikväll

Onsdaaag

idag vet jag inte vad som händer ska ju börja jobba vid 14.00 så vi får väl se. tittar på days nu :P
ev blir det gymmet men kanske inte. vi får se helt enkelt. är så skönt och basta efteråt :)
Men jag är rätt peppad på att åka dit :)

annars blir det nog en lugn onsdag för mig, vad ska ni hitta på denna onsdag?


för snart två år sedan, massa kärlek♥

.bjöd min kusin på middag idag

Tiiisdaaag

idag har jag gymmat och det känns så jäkla härligt när man väl e färdig.
man känner sig så duktig:D

Annars idag har varit lugnt, lagat mat och min kära kusin kom hit och åt, vi snackat en massa. Jag vill ju ha en pool och han är ju poolbyggare ;) idag fick jag även på att jag ska på intervju på Onsdag nästa vecka, nice. Hoppas på det bästa♥

neej nu ska jag kolla runt här på internet, sen e det dax för DH me like !



ha en underbar tisdagkväll !

.sorry för den dåliga uppdateringen


tjooo

sorry att jag inte uppdaterat något i helgen, men jag har verkligen haft och göra.
fredagen började med jobb, därefter drog jag och mamma till gymmet, härligt. Köttade som vanligt lite där. Är verkligen på g känns det som :) härligt.
köpte till och med 10kortet där, så detta ska fortsättas :) vi har bestämt minst en gång i veckan, men nu är både jag och mamma så taggade så vi vill dit varje dag :D

lördag, då jobbade jag hela dagen, sen körde jag till mamma och fixade till mig, jag mamma och Anna skulle ut och äta middag tillsammans, var trevligt. Mkt snack :) vi åt på Södervärns Krog, servicen var inte den bästa där, men maten där var god :)
men sen skulle mamma och jag egentligen gå ut på möllan, men om vi fattade det rätt så var där en som blev knivskuren vid möllan, bussstatioen där. Och då vill inte jag gå ut där, massa poliser var där, ambulans osv. Så vi åkte hem, Jens hämtade då Anna, mamma och mig vid tio. Sen gick jag och mamma upp till hon, satt och snackade om allt möjligt, sen kom mitt hjärta och hämtade mig vid halv tolv. Så fick jag hem och nanna med min underbara älskling.

Söndagen låg jag och Jocke och bara myste till tio, sen gick han upp och Jonas kom dem fixade ngt i hans buss.
Sen började jag redan kl tolv på dagen, då var det dax för dans på folkets hus. Och sen när jag slutade kom jag hem till en älskling som hade tänt en massa ljus, så mysigt det var. Bara ligga i fammen på ens älskling är underbart.

Nu e det måndag och ni har fått ett långt inlägg, haha. Men nu väntar gymmet och sen jobb tills ikväll.

Ha en bra dag

.gymmat och shoppingkväll idag :)


vilken härlig dag alltså :)

åkte till mamma, vi fikade kollade london resor, skulle bara vilja åka bort, så härligt. :)

sen så bestämde vi att vi skulle åka till gymmet i torup, sagt och gjort vi åkte dit där.
Och jag tränade som aldrig förr, köttade till rejält, kändes superskönt. Kul var det oxå, blir en sväng dit imorgon med förmodligen efter jobb. Härligt!

och sen fick jag ett mess av mitt hjärta om vi skulle till burlöv idag, javisst tänkte jag inte så ofta Jocke kommer på att vi ska iväg på sånt. Och då var det sånhär shoppingkväll där, som han hade hört om, så han tog dit mig där för han visste väl det skulle göra mig super glad så Jag bjöd på middag, wokade grönsaker och biff, smarrigt. Freddys spelade där, massa olika clowner där.
Hade en superkväll där, 20% på nästan allt ordinarie i dem flesta affäerna, jag shoppade loss på Gina ;)
två skjortor och ett par leggings :D
Sen blev det ett par vantar på stadium, ljus,rivjärn och annat smått och gott på tiger handlade jag.

Har verkligen varit en superdag, tack mamma och tack min älskade älskling för du tog ut mig på shoppingtur, jag älskar verkligen dig, nu ska jag upp och mysa med mannen i mitt liv


.kanske hem till mamma en sväng

torsdaaag,

imorgon är det fredag, härligt.
men jag ska jobba hela helgen, men ser framemot det. thihi.

idag ska jag ev hem till mamma en sväng, kanske ska vi ut och gå i skogen, gå i det fina vår vädert, hääärligt :)

neej nu ska jag fortsätta titta på våra bästa år, spännande.

vad tycker ni om det härliga vårvädert?:)

.besviken


onsdaaag,

dagen började bra, åkte och träffa pappa Emil och Mia, satt och snacka skit och sånt trevligt.
sen  blev jag inringd på dagis och jobba några timmar.

men blev väldigt besviken, är bara så besviken, ska försöka komma ihåg att när man ställer upp för andra får man själv det i nacken... känns det som iaf.

nej nu ska jag gå ner till crosstrainern och rensa tankarna, kan aldrig något bra gå bra för en?
blir så trött på det bara att inget kan gå vägen för en, alltid något som förstör ens drömmar och annat... :(

Fan!

.tisdag, ska till banken idag

tisdaag,

idag händer inte så mkt, förutom att jag och Jocke ska vara på banken klockan fem ;)
det kommer gå superbra hoppas jag , thihi.

igår fick jag en stoor röd ros med grönt och pärlor med, den var så himla fin, och gissa om jag blev glad :D
Tack min finaste älskling, du vet jag älskar dig♥

neej nu ska jag snart gå ner till crosstrainern, jag ska träna idag har jag bestämt, näsan rinner inte lika mkt längre, men nyser gör jag. men jag måste träääna. Måste gå ner i vikt och det ska jag fortsätta med :)

vad händer för er denna tisdag?

.1:a Mars, snön ska bort nuuuu

mååndag,

söndag igår blev tyvärr ingen uppdaterning då. Hade verkligen en supermysig dag med hjärtat. Han kom hem redan halv elva från dk, då låg jag ju kvar i sängen bakis, kom inte hem försen vid sex på morgonen, gaaalet. men jag hade super kul, bilder kommer jag lovar!! HAHA. Tack för en superhärlig kväll och Isabell och jag röjde när vi var ute, fy vad vi dansade, superskoj.

igår låg jag och älskling i sängen till halv fyra, helt sjukt. men fruktansvärt skööönt. visst är det bara mysigt?
sen körde vi och hämta saker i svedala och sen hyrde vi MJ THIS IS IT. Och handlade hem pizza. mums.
fast den dagen var så enkel så var den underbar, fick prata igenom lite saker på kvälllen när vi skulle sova, men det redde ut sig det med.

Och idag har jag varit iväg med Gun (Jockes mormor) vi har varit igenom hela trelleborg känns det som, även moltex en sväng. var supertrevligt :)
Och idag är min och Jockes dag, 22månader har vi varit tsm, underbart. Nej nu ska jag fixa varorna här hemma och laga en mysig god middag till oss♥




filmen vi hyrde igår, jag gillade den skarpt!

såhär ledsen blev jag när jag såg att det började snöa igen, det är ju 1:a mars idag, snön ska bort nu!!!



Caaaio♥


RSS 2.0