.Vilken mysig helg, dessutom en ny bil

Heeejhopp!

förlåt jag inte bloggat under helgen, men har inte haft tid riktigt.

Min helg har var underbar!
I fredags köpte vi ny bil. En ny SAAB. billigare än coopern och större än den. Tycker den e fin så. Där var så mycket att göra vid på coopern så det var nog bäst att byta. Så fredagen körde vi och byta bil och fixa ett och annat Jocke körde och fixa med crossen och jag körde och storhandla på Willys i Ystad. riktigt mkt fick man för lite pengar. Riktigt skönt var det att gå där och handla alldels för sig själv. slippa en massa frågande osv. Nu tog man precis vad man ville ha.. sen körde vi hem och såg Let´s Dance finalen. Jag bara älskade det. Tyckte Magnus var en värdig vinnare, så jag är helnöjd med finalen. Vad tyckte ni?
Vi åt schnitzel och potatissallad till, MUMS! Riktigt smarrigt, längtar till man kan grilla och sånt.


Coopern, min lilla leksak.


Vår nya bil :D Står inget på den. men den är silverfärgad. Vi ska tona bakrutorna förmodligen.hihi. Vad tycker ni om vårt byte?

Lördagen gick vi upp vid halv nio. käka en liten mysig frukost tillsammans. Sen körde jag och lämnade honom och Robin i blentarp så dem kunde mecka cross och även ta bussen och köra. Så jocke körde och träna cross. Jag körde och hämtade upp mammsen så åkte vi två till stan tillsammans. var trevligt. bara hon och jag faktiskt.

Sen på kvällen skulle vi vara hos Emma och Daniel klockan sex. och vi var i tid för engångsskull.
Vi fick hemmalagad planka till efterrätt fick vi en kladdkaka med smak av afteraight. Ni anar inte så gott detta var. riktigt
smarrigt. Sen spelade vi lite wii. fast mest satt jag och emma och snacka en massa, tog en och annan grogg oxå. Sååå mysigt!
Hade supertrevligt hos er :) Tack!

Söndagen låg vi myste hela dagen, första tog vi en mysigfrukost/lunch vid två. sen fick vi köra och hämta våra vinterdäck till bilen.hihi. Sen körde vi hem igen och jag somnade till i sängen då. Men vi hade såå mysigt. vid sex körde vi ut till Svaneholm och gick en runda där. prata och myste i det fina vårvärdet. Vi hade en riktigt mysdag igår. För Jocke skulle åka till Kalmar idag så.
Men söndagen var MYS, det var längesen det bara var han och jag och en lugn mysig dag!

Idag måndag så körde Jocke till Kalmar vid sex. Jag tog tåget vid halv sju till Svedala eftersom jag skulle jobba idag. Jobbade med Christel idag, hade mkt trevligt. Sen skulle jag till en specialist i malmö och fixa min tand, hade stått i kö i ca 1 ½ år för att komma dit där. Så när jag då kommer dit där, så sätter jag mig ner och väntar. efter en halvtimme tyckte jag att nu var det riktigt drygt att vänta. Då visar det sig att dem inte hade nån tid till mig alls. och att jag inte fanns i deras system längre. Men jag bara ni tror väl inte jag hittar på en dag och åker hela vägen hit. Men nu ska dem skicka en nytid till mig. Har ju börjat få problem med den tanden så jag vill dit så fort som möjligt. men det kommer att kosta mellan 2000-5000. hur kul är det då?

Sen har jag handlat specialtmat till mina bebisar. och en kalender till mig själv. idag märkte jag hur förvirrad jag var, inte alls bra.haha.
Sen kom jag hem, skulle ta resterna sen igår. Hamburgare och pommes. men så bränner jag handen i ugnen. Aajjj!
Så nu har jag ont i handen. Men nu har jag krypit ner i sängen, lite tomt eftersom älsklingen inte är här. men mina bebisar är här iallafall. Får hoppas dagarna går fort och att min älskling snart kommer hem.


Men imorgon ska jag jobba 14-20,30 så vi hörs säkert imorgon igen!


Hoppas ni hade en trevlig helg.!


Kommentarer
Postat av: Emma

Trevligt att ni tyckte om maten :). En och annan grogg?! Haha! Du var rätt kalas när ni åkte här ifrån :P. Och vi hade en hel del grogg på vardagsrumsgolvet - undras vart det kom ifrån ;). Haha! Nej, men det var mycket trevligt i alla fall :).

2009-03-31 @ 16:24:50
URL: http://emmajeppsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0